Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Ma olen välismaa foorumites küllaltki palju rääkinud, et Itaalia jalgpalli tase tõuseb järgneva paari-kolme aastaga väga kõrgeks. Rahad, staarid ja säravad noored hakkavad varsti sisse voolama, lisaks sellele tuleb mõni aasta hiljem peale see nn. MM võidust inspireeritud põlvkond. Juventus, Inter, Milan... võimalik ka, et Roma hakkavad tiitli pärast kindlasti heitlema. Lazio, Fiorentina ja ka Palermo võivad musta hobust mängida ning seal palju kaarte sassi ajada. Arvestades noorte hulka nendes klubides ning kui suudetakse paar tõelist nime kas sisse tuua või ise toota, siis ehk isegi ka seda kõige vägevamat kohta püüda. Torinol ja Napolil on ka seda nutsukest võta suhteliselt kõvasti, Parmast, Genoast jms võib ka asja saada.
    Ma olen ka ennast tabanud sellistelt mõtetelt, aga(suur AGA) see on äärmiselt optimistlik vaade. Tõde on minu arvates see, et parimate liigade vahed on väikesed ja suures konkurentsis ei tasu ilmatut üleolekut loota. Samuti ei tasu suurt numbrit teha, kui mõni aasta ükski meeskond CL-is erilisi tegusid ei tee. Itaalia tugevnemise kahjuks pidid rääkima maksuseadused, millega hispaanlastel(vist ka inglastel) pidi olema tunduvalt parem seis.

MM võidust inspireeritud põlvkond? Sellega läheb veel 20 aastat aega, kui need noored peale tulevad.

(andestust, et teemast mööda läheb)
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      Tanel loodan, et sa oma sõnu ei söö...ei imesta kui hooaja lõpus härra Moratti tõmmatakse kõrvupidi uksevahele ja järjekordne calciopoli on õhus....
      Mul on hea meel, et mõlemad Roma klubid mängivad suure tõenäosusega CL
      Ja Britu tõesti räägin suht üksinda siin Lazio foorumis....egas sellepärast ma sinust sitem pole.....Olen kõigi suuremate välismaa Laziofoorumite liige nii, et ei tunne puudust liikmetest
      Forza Lazio!!!
      Non Mollare Mai!
      Ma ei öelnudki, et sa must sitem oled.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
        Ma olen ka ennast tabanud sellistelt mõtetelt, aga(suur AGA) see on äärmiselt optimistlik vaade. Tõde on minu arvates see, et parimate liigade vahed on väikesed ja suures konkurentsis ei tasu ilmatut üleolekut loota. Samuti ei tasu suurt numbrit teha, kui mõni aasta ükski meeskond CL-is erilisi tegusid ei tee. Itaalia tugevnemise kahjuks pidid rääkima maksuseadused, millega hispaanlastel(vist ka inglastel) pidi olema tunduvalt parem seis.

MM võidust inspireeritud põlvkond? Sellega läheb veel 20 aastat aega, kui need noored peale tulevad.
        Need, kes 20 aasta pärast tulevad ei saa hetkel veel arugi mida tähendab MM'i võit. Inspireeritud saavad noored, kes juba sellele pihta saavad. Need, kes on praegu põhikooliealised või nii.
        sigpic

Kommentaar

Forza Roma!
          Roma juhib poolajaks ManU vastu 1-0 44 minutil Taddei!

Kommentaar

Hetke olukord on küllaltki seeditav. Roma lasi korralikult häid löögipositsioone raisku, kuid mäng oli väga hea. Ka enne Scholesi punast, mis muidugi aitas kõvasti ülejäänud mängu käigule kaasa. Võõrsilvärav on paha asi ning Perrotta idootlik dive jätab ta tagatipuks järgmisest mängust eemale, rääkimata mitmest võimalusest mis ta jällegi ära raiskas. Kes teda asendab? Aquilani on korras juba?

Tore on näha, et Vucinic mite vaid Zemani ründava taktika najal pole oma reputatsiooni ehitanud Itaalia jalgpallis. Väga hästi tuli sisse.

Soovitus suveks: leidke endale mõned ohtlikud mängijad standardolukordadeks. Täna saadi rünnates väga vähe esimesena standardolukordades palli puutuma, kui üldse. Võõrsil võib see valusalt kätte maksta.
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
              Soovitus suveks: leidke endale mõned ohtlikud mängijad standardolukordadeks. Täna saadi rünnates väga vähe esimesena standardolukordades palli puutuma, kui üldse. Võõrsil võib see valusalt kätte maksta.
              Loll jutt suhu tagasi. Nurgalöögid mängitakse nii ruttu lahti, et vastased ei jõua oma tsoone või mehi ka paika panna. Hajevil Milan võib õnne tänada, et nad esimesel poolajal rohkem ei imenud. Kas Taddei värav polnud mitte üks lahtimängitud nurgalöök? Kui ei, siis vabalt oleks võinud olla - vastased otsisid paaniliselt kohti oma karistusalas ja jätsid mehe vabaks.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Kahju.

Roma oleks võinud ikka 26st pealelöögist mõne veel ära lüüa.

Kommentaar

nojah, Roma mängis hästi, aga väravad olid kuidagi nutused, isegi kusekad võib öelda,
                  samas kui Rooney lõi sellise reaalse... ja Scholesist on kahju, see teine kollane oli selline kaheldav, pani jala valusalt ette küll, aga kollast, eriti teist kollast, poleks paljud kohtunikud näidanud, Totti ka kukkus nagu noorteliiga poisike...

usun, et Totti jäi Fergusonile meelde nüüd küll, kui eit...
                  härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                    nojah, Roma mängis hästi, aga väravad olid kuidagi nutused, isegi kusekad võib öelda
                    jah, tõesti kurb et ManU-l nii vilets väravavaht on et kusekaid sisse laseb. Tahtsid ju seda öelda?

Kommentaar

Einoh, pole hullu midagi. Roma mängis meeskonnana suht hästi ja rünnakutes olid ideed sees, ManU oli täis sitt ja ei saanud millegagi hakkama. See üks koll tuli ka enam vähem ainukesest korralikust rünnakust. Kahju, et Roma oma 3 või 4-1 ei löönud, oleks edasipääs juba kindlustatud.

Kommentaar

ootan juba teist mängu

Kommentaar

Vaatasin mängu Wilde pubis - Tartus. Nagu arvata oli, oli seal päris palju ManU fänne. Polnud kunagi koos nendega mängu vaatamas käinud ja seepärast oli see uus ja üllatavalt huvitav kogemus.

Väga põnev oli see, kui Ronaldo palli sai siis hakkas rahvas hõiskama, isegi siis kui ta mitte midagi ei teinud, mõnikord siiski jooksis mööda mõnest Roma mehest. Ja kui ManU karistuslöögi värava poole tsenderdas, oli kisa umbes selline nagu oleks 90% väravavõimalus, kuigi pall lendas selgelt üle meeste platsilt välja. Aga mis seal salata kui nad seliste olukordade peale ei hõiskaks siis oleks eile suht vaikus nende poolt olnud, sest peale värava ja Ronaldo ühe võimaluse tegelikult ju midagi ei tominud nende poolt. Samas van der sar oli mitu aplausi ära teeninud küll...

Päris mängu lõpus keegi kobises veel midagi sellest, et Roma krd Itaalia tiim..oleks normaalne võistkond olnud, siis oleks kodus ikka üritanud rohkem väravaid lüüa...

Ja loomulikult juba iga rullnokk tagus vastu rinda ja rääkis kuidas kodus kindel võit tuleb

järgmine nädal siis jälle....

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Vaatasin mängu Wilde pubis - Tartus. Nagu arvata oli, oli seal päris palju ManU fänne. Polnud kunagi koos nendega mängu vaatamas käinud ja seepärast oli see uus ja üllatavalt huvitav kogemus.

Väga põnev oli see, kui Ronaldo palli sai siis hakkas rahvas hõiskama, isegi siis kui ta mitte midagi ei teinud, mõnikord siiski jooksis mööda mõnest Roma mehest. Ja kui ManU karistuslöögi värava poole tsenderdas, oli kisa umbes selline nagu oleks 90% väravavõimalus, kuigi pall lendas selgelt üle meeste platsilt välja. Aga mis seal salata kui nad seliste olukordade peale ei hõiskaks siis oleks eile suht vaikus nende poolt olnud, sest peale värava ja Ronaldo ühe võimaluse tegelikult ju midagi ei tominud nende poolt. Samas van der sar oli mitu aplausi ära teeninud küll...

Päris mängu lõpus keegi kobises veel midagi sellest, et Roma krd Itaalia tiim..oleks normaalne võistkond olnud, siis oleks kodus ikka üritanud rohkem väravaid lüüa...

Ja loomulikult juba iga rullnokk tagus vastu rinda ja rääkis kuidas kodus kindel võit tuleb

järgmine nädal siis jälle....

Tavaline pubi värk. See teebki võidud magusamaks, kui kõrvallauast tuleb aint eelarvamusi(piderõ makaronõ jne) ning lõpuks on there's always next season jutt. Boldis olev jutt on ka samahea, kui need venekeelsed roppused. Minu Inglismaal olev itaallasest sõber rääkis msn-is, et sealmail pole pubid kunagi 90 minutit nii vaiksed olnud.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

cannuman, sa oled hullu jutu, Dolce ja Gabbana teksade ja Itaalia pearätiga vend vä? kelle jumal on TOTTI.

sa oled suur mees, aga sul on ikkagi kinnisidee, et Roma oli eile parim ja kõige parem üldse ja ta hävitab, aaaaaaaaaaaaa ROMA FORZA FORZAAAAAAAAAAAAA, jää vait lihtsalt juba, ootame parem selle teise mängu ära...

Kommentaar

Algselt postitas volodja Vaata postitust
                                cannuman, sa oled hullu jutu, Dolce ja Gabbana teksade ja Itaalia pearätiga vend vä? kelle jumal on TOTTI.

sa oled suur mees, aga sul on ikkagi kinnisidee, et Roma oli eile parim ja kõige parem üldse ja ta hävitab, aaaaaaaaaaaaa ROMA FORZA FORZAAAAAAAAAAAAA, jää vait lihtsalt juba, ootame parem selle teise mängu ära...
                                ei ole ma mingi gabana ega pearätimees. Ja ma tõesti arvan et Roma oli eile parem, raske on vastupidist arvata kuna ma nägin mängu. Aga sellekohta et Roma kõige parem klubi on, pole ma sõnagi öelnud. Teine mäng tuleb jah ära oodata, enne kui suure suuga kodus võitu lubate.

Kommentaar

Working...
                                X