Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See tegi enam kui kindlaks selle, et Chivu lahkub (eeldatavalt Interisse). Loodan, et Juan'ist ei kujune välja samasugune olukord nagu teil oli eelmine kord Bundesligast eeldatavalt hea kaitsja sisse toomisel. (Kuffourist räägin, kes väga heast osutus hoopis kehvaks)
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
      See tegi enam kui kindlaks selle, et Chivu lahkub (eeldatavalt Interisse). Loodan, et Juan'ist ei kujune välja samasugune olukord nagu teil oli eelmine kord Bundesligast eeldatavalt hea kaitsja sisse toomisel. (Kuffourist räägin, kes väga heast osutus hoopis kehvaks)

Ma olen korduvalt lugenud, et Barca on ka vägagi huvitatud mehest ja Roma pigem müüb Barcale, sest Inter ju otsene rivaal. Aga no ma pole viiamsel ajal just kuigi tihti netis surfata saanud, niiet äkki olen miskit kahesilmavahelejätnud.

Kommentaar

Viimased AS Romaga seonduvad uudised...

Roma lükkas tagasi Liverpooli 13 M£ pakkumise Mancini eest,
        Roma ostis Inetri õigused Pizarrole (leping Pizarroga 3 aasta peale),
        Chivu lahkub Romast Interisse (võimalik, et hoopis Barcasse),
        Roma sõlmis lepingu Vuciniciga (1+4 aastat);
        Roma küsib Nonda eest 2M£,
        Roma sõlmis lepingu Juaniga (4 aastat).

Kommentaar

Kõik on nagu positiivne minu silmis
          Mancini müük poleks jah eriti tark tegu, väga tähtis mängumees AS Romale ikkagi.

Kommentaar

See võibolla loll küsimus,aga.Mis see Vucinici leping tähendab,et 1+4 aasta?
            George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Algselt postitas Barca-Freddy Vaata postitust
              Ma olen korduvalt lugenud, et Barca on ka vägagi huvitatud mehest ja Roma pigem müüb Barcale, sest Inter ju otsene rivaal. Aga no ma pole viiamsel ajal just kuigi tihti netis surfata saanud, niiet äkki olen miskit kahesilmavahelejätnud.
              Eks jute on igasuguseid olnud. Et Inter sai Chivule esimese ostuvõimaluse (või siis Mancinile) kui eelmine suvi Pizarro pool ära anti ning arvestades, et teine ka ära anti nüüd siis on suhteliselt loogiline, et asjad nii lähevad, sest Interil vaevalt liiga palju Pizarro tagasi toomise vastu oli.
              sigpic

Kommentaar

Mis see Vucinici leping tähendab,et 1+4 aasta?
                On 30 August 2006, he signed a 1+4 years contract with A.S. Roma, which was structured so that his first season in Rome is a loan deal worth €3.5m with an option of buying him entirely from Lecce once the season finishes for an additional €7.5m.

Seega on Vucinic "koos saba sarvedega" Romas.

Kommentaar

Aitähh

10
                  George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

No tundub, et Chivu on ühe jalaga Barcas juba. Barca pakkus 12 milli + Belletti, Sylvinho ja Giuly, Roma aga ei tahtnud teisi mängijaid diili segada ja Barca tõstis siis summa 14 milli peale. Roma ise küsib 18 milli, aga tundub, et diil on lõpusirgel sellele vaatamata. Chivu ise oli Barca tingimustega juba nõus.

Kommentaar

Kas Barca hindab tõesti Belletti, Sylvinho ja Giuly koguväärtuseks kahte miljonit?

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
                        Kas Barca hindab tõesti Belletti, Sylvinho ja Giuly koguväärtuseks kahte miljonit?
                        Ma mõtlesin ise sama Aga olgem ausad, kõik nad on vanad ja mmänguliselt päris lahjad juba. Anyway, Sylvinho on tegelikult riietusruumis ülitähtis tegelane. Niiöelda meeskonna vanaisa vms Ma Barca juhtkonna asemel üritaks teda meeskonnas hoida puhtalt sellepärast ja hiljem kuhugi meeskonna stuffi ka sokutada. Aga see on juba päris OT.
                        Igastahes loodan, et meeskonnad suudavad kokkuleppele jõuda ja kolmapäevaks pidavat diil heal juhul valmis olema :P

Kommentaar

Ei ole vaja peere Romasse tuua..Kui juba müüa siis korralik papp. Barcast oleks vaja ainult selliseid mehi nagu Zambrotta ja Deco..teised sõitku seenele

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            Ei ole vaja peere Romasse tuua..Kui juba müüa siis korralik papp. Barcast oleks vaja ainult selliseid mehi nagu Zambrotta ja Deco..teised sõitku seenele
                            Ründajat Romal poleks vaja?

Nali naljaks, kusi kaljaks. Ega mingi 2 vananevat pingipoissi pole Romal tõesti mõtet võtta. Barca müüb nad vast mõnele väiksemale klubile.
                            Ja Zambrottat ega Decot Roma kahjuks/õnneks ei saa
                            Chivu pidavat kolmapäevaks done deal olema. 14 milliga.

Kommentaar

ega ma ei arvanudki, et saame...Lihtsalt mingi pingipoisse pole mõtet üles korjata. 14m eest ei saa te midagi

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                                ega ma ei arvanudki, et saame...Lihtsalt mingi pingipoisse pole mõtet üles korjata. 14m eest ei saa te midagi
                                Miks ei saa. Roma ise küsib migni 16 vist? See 2 milli pole nii ssuur vahe, et diil pooleli jätta. Ja umbes sinna 14-16 kanti see summa kindlalt maandub kah.

Kommentaar

Working...
                                X