kas kuskilt saaks lugeda roma teami komentaare mängu kohta?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Roma võitu oligi lollus oodata
Poksis nimetatkse sellist olukorda vist tehniliseks nokaudiks.
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustRoma võitu oligi lollus oodata, aga sellist kaotust saada on liiga mark, FORZAAAAAAAAAAAA Itaalia
cannuman kus sa oled? sa vist ei räägi enam eriti, ega?
hah...
Kommentaar
-
Täielik läbisõiduhoov oli roma kaitse
Väga ilus vaatepilt oli, kui Tottinal tuli pisar silmaAga ei tulnud mingeid tobedaid punaseid kaarte üheltki roma mängijalt nii, et see oli tublisti tehtud.
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas volodja Vaata postitustRoma võitu oligi lollus oodata, aga sellist kaotust saada on liiga mark, FORZAAAAAAAAAAAA Itaalia
cannuman kus sa oled? sa vist ei räägi enam eriti, ega?
hah...Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustsiin kohal vabandan roma fännide ees ja kutsun volodja korral. manu fännid ei käi teiste foorumites läbustamas ja nina alla hõõrumas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustNägin väravaid ka kõiki ning peab tunnistama, et enamikes neist Doni lausa küsis seda, kui minu varasematest postitustest rääkida. Liikumine, reaktsioon ja positsioonivalik - Carini teeks ka asju paremini.
Ma mõtlesin just sama. Pea iga värava puhul oli 50% Doni süü. Hämmastav, kuidas sellisel tasemel lastakse endale nii palju kolle lüüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustNägin väravaid ka kõiki ning peab tunnistama, et enamikes neist Doni lausa küsis seda, kui minu varasematest postitustest rääkida. Liikumine, reaktsioon ja positsioonivalik - Carini teeks ka asju paremini.
Mulle millegipärast tundus, et kaitse istus 16 kasti joonel ja ootas, kas lüüakse peale või üritatakse midagi luua. Ega Doni oli samuti lohh, aga arvan, et sutsu lame on väravavahti pidada süüdlaseks, kui kogu meeskond eesotsas Spalettiga oli sõna kõige otsesemas mõttes pask on.
Ja mis vahetusmehe vahetusmees Carini veel asjasse puutub? Kui ta kõiges parem oleks, siis ta vist poleks eluaegne vahetusmees?May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Carini ma tõin võrdluseks. Carinil on(oli) vähemalt talentigi, Doni on väike väravavaht ilma märkimisväärsete oskustega. (oleks tal pikkustki siis)
Miks ma räägin Donist? Kui kaitseliin võib omal paremal päeval olla maailma klass Romal, siis Doni on lihtsalt üks tavaline hall väravavaht. Tippklubid sellise väravavahiga mängida ei saa ja ma usun, et Roma tahab jällegi endale selle staatuse taastada.
Pisut kahju, et Roma ei tabanud Ameliat endale hoida.
Eilseid väravaid vaadata võiks öelda, et vaid 1-2 olid sellised kus Doni ei saanud midagi teha, kuid ülejäänutes tegi ta mitu viga. Mitmel korral oli täiesti alusetult väravast välja uitama tulnud, siis demonstreeris suurepäraseid reflekse (jutumärkides muidugi) või jättis siis kui tõesti oli vaja väravast välja minna selle tegemata. Päris mitu korda alistati ta eespostis.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar