Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aquilani, Menez, Pizarro...in
    Taddei, Brighi, Perrotta...out

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Taddei...out
      lol kümmekümme
      Algselt postitas Iceman
      Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Fucking kaamelinägu.....Palun Inter....kuigi oled samasugune mõttetu klubi nagu City ja Chelesea...loodan, et võidate riommat.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Ibra kuulis mind Super
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
            Fucking kaamelinägu.....Palun Inter....kuigi oled samasugune mõttetu klubi nagu City ja Chelesea...loodan, et võidate riommat.
            sul on mingine aeglane striim, mul oli juba enda eelmise postituse ajaks 2-1 :P
            Algselt postitas Iceman
            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Mängu lõpuni on 4 minutit ja sinu meeskond on kaotusseisus. Pall läheb sinust auti ning on järgnemas vastaste audiväljavise. Mida sa teed?
              a) viskan palli vastasmeeskonna mängijale, et ta selle kiiresti lahti mängiks.
              b) jätan palli joone lähedale, kust vastameeskond saab selle kiiresti lahti mängida.
              c) löön palli kannaga võimalikult kaugele publikusse, nii et vastased saavad oma audiviset sooritada peaaegu terve minuti 1.

c) ei ole õige vastus, Pizarro.

Kommentaar

Roma mängis nii nagu ta panustanuks kordusmängule. Kogu kaitseliin jäi mängu lõpuni paigale (st kedagi ette ei nihutatud), viimased 10 minutit liigutati palli oma väljakupoolel (kuigi Inter mängis väga targalt ja ei vajunud kaitsesse). Täiesti idiootne mäng Romalt.

Kommentaar

Võib-olla nende eest varjati seda fakti, et see aasta teist leg'i enam ei ole, kogu see itaalia jalgpalli maffia on ju üks korrumpeerunud ussipesa ja moratti käpa all... junõu

Kommentaar

Kui AS Roma omale uue statka ehitab siis mina liitun Lazioga- ma olen osa Stadio Olympico ajaloost!Ma ei lahku sealt,viige sealt mind kasvõi jalad ees välja!!!
                    sigpic

Kommentaar

Lazio teeb ka uues statka, aga sina Uuu peaksid ju seda teadma

Kommentaar

Claudio Lotito on Rooma linnapealt ja Itaalia jalgpalliföderatsioonilt saanud suure toetuse staadioni ehitamiseks. Kui kõik laabub hakatakse staadionit juba 2009 ehitama.
                        Kahjuks riomma uuest staadionist pole ma midagi kuulnud. Ja kuna olete samahästi kui kunstlikult juba pankrotis siis vaevalt peki-sensi perekond seda teile ehitama hakkabki.

Mis puutub Stadio Olimpicu traditsioonidesse siis tõesti kurb, kuid igas arenevas jalgpalliriigis peab igal klubil olema oma staadion. Olimpico jääb Itaalia rahvuskoondise mängudeks.

Forza Lazio!!!
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                          Kahjuks riomma uuest staadionist pole ma midagi kuulnud. Ja kuna olete samahästi kui kunstlikult juba pankrotis siis vaevalt peki-sensi perekond seda teile ehitama hakkabki.
                          Esiteks: need finantsseisud on meedia poolt väga üles paisutatud, sinul (meil kõigil) ei ole üldse mingit mõtet sel teemal mingit debiilset iba ajada.
                          Teiseks: "peki-sensi" on surnud. Mäletad?
                          Kolmandaks: eks iga klubi soovib ikka omale uut ja täiesti enda oma staadionit. See et Lazio hakkab ehitama ei tähenda et Romal seda plaanis pole. Kust sa tead, et näiteks praegu ei käi mingit varjatud kampaaniat, kus arhitektid näitavad virtuaalselt, milline uus Roma staadion olla võiks. Ega kõik ei pea alati avalik olema.
                          Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                            Kust sa tead, et näiteks praegu ei käi mingit varjatud kampaaniat, kus arhitektid näitavad virtuaalselt, milline uus Roma staadion olla võiks. Ega kõik ei pea alati avalik olema.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Kui kõik on korras siis räägi miks selline võimas klubi nagu riomma ostab kokku vanu rääbiseid(riise) ja müüb samas maailma tippu kuuluvaid (Mancini, Chivu) Ja kui võlausaldajad(suurpangad) sunnivad klubi müüma, et võlgasid tagasi saada siis milllest me räägime. Oli ju suvel 2008 riommal uus omanik, napilt-napilt jäi tehing katki.
                              Ja peki-sensi on tõesti parematel jahimaadel, kuid ega ta ainuke paksem poiss pole seal...see selleks.
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                                Esiteks: need finantsseisud on meedia poolt väga üles paisutatud, sinul (meil kõigil) ei ole üldse mingit mõtet sel teemal mingit debiilset iba ajada.
                                Muidugi, börsiinfo on meedia poolt ülespaisutatud teema
                                Vihjeks võin öelda, et kui aastatel 2000-2001 maksis aktsia veits rohkem kui 6,5 Eurot / tükk, siis nüüd kaubeldakse numbritega 0,60-0,65 Eurot ja kui paar aastat tagasi käidi isegi tasemel 0,5 ja nõks alla selle ära, siis ei ole selleks kalkulaatorit tarvis, et aru saada kui "hästi" neil läheb.
                                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Working...
                                X