Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Peaks tähelepanu juhtima, et see on Lazio teema

Kommentaar

Kust sina onu OOOO oled välja tulnud
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Kust sina onu OOOO oled välja tulnud
        Sa ise sünnitasid ta ju, ei mäleta enam we? Ei taha enam hüljatud last tunnistada jeh?
        sigpic

Kommentaar

minge munni ja postitage midagi asjalikku.
          näiteks seda, et Lazio sai Coppa Italias järgmisse vooru.
          Algselt postitas Iceman
          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Esimene poolaeg oli masendav....Rosina on mees kes lahkub Torinost peatselt.
            Lazio teine poolaeg algas Pandevi sissetuleku ja tema väravaga
            Kui jätta välja keskkaitse lõdvaks laskmine siis Lazio oli väga hea täna.
            Mauro Zarate nimele tahtnuks väravat kirjutada küll. 2 postilööki ka siis Dabolt ja Zaratelt.
            Igatahes Lazio 3-1 kindel võit
            Vola Lazio Vola!!!!!!!!!
            Non Mollare mai!!!!!!!!!!
            Sempre Forza Lazio!!!!!!!!
            Daje Lazio!!!!!!!!!!!
            Liigume karika suunas.
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algaja õnn!
              Aga Rosina sobiks hästi AS Romasse :P
              Sel kiilasmunal on tulevikku!
              sigpic

Kommentaar

Enamus noori talendikaid ründajaid liiguvad ikka väiksemast klubis suuremasse. Ega Rosina ei pea siis erand olema ullike-tobuke.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Halloooo Lotito, müü kõik üleliigne maha ja osta Rosina ruttu ära, maksa nii palju kui küsivad, kurat! See on häbilugu, et ta peab mingite veoautojuhtide pool-amatöörmeeskonnas aega raiskama.

Kommentaar

Esimene hea märk oli ju täna Makinwa läks omale hinnasilti kergitama Chievosse.
                    manfredini, belleri juba ootavad jalaga saamist. Maurile ma täna andestan väga andeka värava eest.
                    Aga tõesti Rosina on super
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Rosina on nagu rosin saia sees! Tõnissonile see maitseks, urgitseks kohe välja!
                      Muidu minu poolt ka edu siis Laziole!
                      Vähemalt üks Roma meeskondadest sai edasi (Y)
                      heh asi seegi!!!
                      sigpic

Kommentaar

Kui kõik on korras siis räägi miks selline võimas klubi nagu riomma ostab kokku vanu rääbiseid(riise) ja müüb samas maailma tippu kuuluvaid (Mancini, Chivu) Ja kui võlausaldajad(suurpangad) sunnivad klubi müüma, et võlgasid tagasi saada siis milllest me räägime. Oli ju suvel 2008 riommal uus omanik, napilt-napilt jäi tehing katki.
                        Ja peki-sensi on tõesti parematel jahimaadel, kuid ega ta ainuke paksem poiss pole seal...see selleks.
                        Vanu rääbiseid? Riise pole ju vana, pigem tema puhul vaadati et üks eelmine norrakas, Carew, sai kunagi Romas päris hästi hakkama, siis ehk saab ka tema ja Liverpool oli nõus ka ta minema laskma. Baptista pole vana, Menez pole vana, Loria pigem võeti ka kui backup, sest Ferrari läks ju minema.
                        Chivu, Mancini minekus võib samas ju asi olla et tüübid läksid auahneks nähes et Romaga ei suuda nad seda korda saata mida Interis ja hakkasid juhtkonnale peale pressima, et nad maha müüdaks. Omaniku vahetusest ei oska kommenteerida, ei istunud suvel eriti üldse netis.

Maarek: ma ei ole mingi börsimaakler või mis iganes, et vb tõesti on siis nii lood.
                        Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Totti ma olen sinuga täiesti nõus! Tõesti Mancini,Chivu,cassano,emerson,samuel eks nad kõik läksid ahneks!
                          Samas kas nad nüüd õnnelikud on
                          Mancini on ju suht pingipoisiks jäänud ikkagi, sekkub vahetusest! Enamasti näeb teda sulejopes pingipeal mänguajal! Ma ei usu, et nad seal väga õnnelikud on! Romas olid nad ikkagi põhitegijad, interis aga mahub ennem väljakule ikka vana kaardivägi eesotsas, zanetti,stankovici, ibra cambiasso,muntari.....
                          Üle ühe hooaja ei soovitaks ehk mancinil sinna pidama jääda!
                          Ma olen ammu rääkinud, et romast on sirgunud palju häid mehi...kes siis vähe kuulsamaks saades kohe tippklubidesse põrutavad ja siis kukuvadki perseli omadega.. õnneks aquilani ei läinud halvale teele! Ma ise loodan, et Grosso tuleks romasse, ta siiski romas sündinud ja võiks oma karjääri lõpetada romas- oleks ilus lõpp! Grosso muide 31 juba!
                          Kahjuks pean tunnistama, et mancini oli vähe teravam kui Baptista, kuigi baptista on ka mitu ilusat mängu teinud!
                          Romale uued mehed võiksid olla : Grosso(kaitsesse) Rosina (keskele) Floccari (ründesse) Podolski oleks ka võinud ründesse tulla, kuid see tolbajoob liitus Kölniga!
                          sigpic

Kommentaar

No pigem on asi selles, et kui tuli contracti extension......siiis nagu palganumbrit polnud riomma võimaliks suurendada. Ja mehed lahkusid. Chivu esineb minuarust hästi Interis ja usun et ka Mancini leiab oma koha. Kõik võtab aega. Roma oli küllalt võimas, et karikaid võita, aga enam ammu mitte. Mis puutub Babtistasse siis tegemist täieliku kekmikku kuuluva flopiga. Riise on vana ja väsinud...juba Liverpoolis. Babtista ei küündi iial tasemele nagu Lazio kolmik.
                            Aga tõesti tulles eilse mängu juurde siis Cahliari vastu võiks tõesti kasutada kolme ründajat sest Torino kaitse oli rohkem läbisõiduhoov peale Pandevi liitumist.
                            Forza Lazio!!!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mis puutub Babtistasse siis tegemist täieliku kekmikku kuuluva flopiga. Babtista ei küündi iial tasemele nagu Lazio kolmik.
                              ...ja millele need väited nüüd toetuvad?

Kommentaar

Nagu uuu jutust aru saan siis kolm lazio meest kokku on vähe paremad kui Baptista üksinda! Eks ta nii ole jh kiilasmuna rocchi on tglt suht hea mees!
                                Aga jh baptista on jh vähe puujalg, natuke kohmakas ja aeglane, samas jõudu tundub olema ja kohati isegi üllatab, kasvõi see käärlöögist värav oli täitsa ilus!
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X