320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Peale sellist mängu ei oskagi nagu alguses midagi muud teha kui karjuda, paraku õhukeste seinade tõttu ainult sisemiselt. Saan aru, et Seedorf on lahe kutt aga see Spalletti sai nüüd priiks ja annaks hooaja lõpus klubi vähe kogenuma kätte, äkki saab järgmine hooaeg juba top 6 sisse.
    Felix: Oh, bollocks!
    Elmo: Dog's bollocks?
    Felix: No, just plain fucking bollocks!
    Elmo: No dog involved?

Kommentaar

Spalletti tahab materjali millega tulemusi saab. Teil on ainult pakkuda Munntari, Kontakt, Boner ja muud peenised. Literally saying....forget about Spalletti....Seedork ja Milan2014 justkui sobib kokku kvaliteeti ja hinna suhtes.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

>on maailmalõpp.
        >sul on võimalus päästa üks gif tulevastele põlvedele.
        >kas sa valid Alizee või Michelle Jenneke?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Alizee ikka!!!!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Jenneke on muidu tore tüdruk, aga siinkohal tuleb Lazio fänniga nõustuda. Alizee!

Kommentaar

Tuleb teha suur puhastus, lambossid minema ja tuleb investeerida korralik papp sisse, nüüd ple enam CL-i ja on aega klubi ülesse ehitada. Nii see asi enam jätkuda ei saa, terve maailma jalgpall naerab ühe suurima klubi üle.
              THEO HERNANDEZ

Kommentaar

Sul jutt jumala õige! AGA TEIL POLE RAHA, ET SUURPUHASTUST LÄBI VIIA!
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                  >on maailmalõpp.
                  >sul on võimalus päästa üks gif tulevastele põlvedele.
                  >kas sa valid Alizee või Michelle Jenneke?
                  obv. Jenneke

Mångust rååkides, siis Milanil puudus tåielikult duhh. Vørreldes Atleticoga kus køik mehed on yhise eesmårgi nimel våljas.
                  Atletico hoidis mångu kindlalt oma kontrolli all. Seedorf kyll yritas vahepeal mehi utsitada, aga see oli pigem teatraalne.
                  Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Sellest puidust ei saada juba aastaid lahti.
                    Hooaeg euroopata tuleb ehk eelkõige kasuks Seedorfile. Esimene kogemus on olemas, nüüd saab meeskonda ehitada, kogemust omandada ja atra seada. Väga persses see tema tulek pole olnud. Kartsin hullemat. Ka osades mängudes, kus kaotus on tulnud, on mäng iseenesest korralik olnud. Eilset ei näinud, seda ei oska kommentaarida.

Ning Alizee loomulikult.

Kommentaar

Kogu see milani teema jälgimine ja mõnitamine on vaid ühe positiivse asja toonud-Aitäh Jasper...Alizee oli senimaani mulle vaid nimi.
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

No ma ei tea, tollel Alizeel on ju lapse keha (no pedo) ja ega see teine gif ka ilusam pole. Ütleksin, et halvas mõttes viik.

Kommentaar

Lapsekeha?
                          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Nii nagu ei saa Milani ja Atletico vahel viik olla ei saa nende kahe Jasperi gifi vahel viiki olla....Kui Berluzkoni aka Gazpromi(Putin) hoor Venemaalt raha välja ei pressi siis tõesti päästaks seda klubi vaid Alizee treeneripinki panek. Ja noh kaamera võib permanentselt vaid ühte ala filmida....mis ma seda närvarit Balotilli ikka vahin.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

No eile mängiti täitsa hästi, kuni Atleedid persepõrkest skoorisid. Ei tasu ka unustada, et eile mängiti võõrsil meeskonna vastu, kes on poole märtsi peal Barcelonast endast eespool la ligas.

Muide keda huvitab, siis 3.3 on koef, et Seedorf ei ole uue hooaja alguses enam puldis.

Kommentaar

Vastuseks Tofoale: 15-aastased on minu jaoks endiselt lapsed.

Kommentaar

Working...
                                X