Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Ex-Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• eika
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    ennustab MMiks? Ennustab järgmiseks sõpakaks?
    MMiks pigem. Prandelli intekas ütles, et MMiks on 2-3 erinevat taktikat, mida kasutatakse vastavalt olukorrale. Edasine on juba ajakirjanike lambiennustus.

Algselt postitas count Vaata postitust
    Sa oled väga ilusasti selle osa välja lõiganud kus ma ütlesin miks ma arvan et Luca Toni väärib kohta koondises rohkem kui ükskõik kes teine ründaja.
    Tulgem kiviajast välja

Q: None of the 7 attackers you picked is a center forward?
    Prandelli: That's part of the change in football & I'm convinced of it or else I would've called Toni or Gilardino.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    ennustab MMiks? Ennustab järgmiseks sõpakaks?

Leave a comment:

• eika
    replied
    gds ennustab:

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Minu arust võiks Zaccardo, Grosso, Del Piero, Toni, Totti, Camoranesi, Zambrotta kõik koondises olla. Cannavaro ja Nesta oleks ka veel ok. Maldini backup listi. Costacurta jääb vb veits vanaks juba selle MMi jaoks. Baggio võiks ka ehk koondisesse lisada.

Saaks päris hea pundi kokku ju.

De Sanctis
    Zambrotta-Nesta-Zaccardo-Grosso
    Gattuso-De Rossi-Ambrosini
    Titty
    Del Piero-Baggio

Vahetusest võiks veel võtta Perotta, Inzaghi ja Aquilani! VOT SEE VÕIDAKS 2014. AASTA MMi!!!

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Milles see Luca megastatistika seisneb?
    WC 2006 - 2 kolli ja parim skoorija koos Materazziga. Nojah, ikkagi 2 korda rohkem kui ülejäänud ründestaarid
    EC 2008 - 0 kolli ja kõrbes koos ülejäänud koondiseliikmetega
    WC 2010 - polnud au osaleda ehk 0
    EC 2012 - polnud au osaleda ehk 0

Kogu koondisekarjäär on 47 mänguga 16 kolli, millest siis tubli 2 suurturniiril.

Luca Toni on kõva mees ja senini üks minu lemmikuid, aga olgem ausad, tema aeg on suurturniirideks läbi.
    Algselt postitas count
    Sa oled väga ilusasti selle osa välja lõiganud kus ma ütlesin miks ma arvan et Luca Toni väärib kohta koondises rohkem kui ükskõik kes teine ründaja.

EC 2008 on muidugi ka maailma kõige halvem näide üldse. Donadoni ei suuda oma naist ka voodisse juhatada, mis sa veel jalgpalli meeskonna juhendamisest ootad? Kvaliteeti oli meeskonnas küll ja veel , lihtsalt liider oli piider.

Kui Luca Toni tõesti oleks üks sinu lemmikuid, siis sa seisaks tema koondisesse kutsumise eest, seega ei saa ma kuidagi uskuda et sa teda kui sportlast üldse kunagi tunnustanud oled. Lihtsalt üks pesuehtne gloryhunter

See oli lihtsalt minu vastulause sinu väitele, et statistika räägib enda eest. Mis kuradi statistika?
    Ma tõin suurturniiride statistika välja ja sealt ei paista välja midagi erilist.
    Ega treener platsil ei mängi. Euro 2008 läks persse mitte ainult Donadoni pärast vaid kindlasti andis sellele üsna olulise osa üks väsinud ja vanade kontidega primadonna, kes ei tahtnud ega viitsinud enam koondise eest rügada. S*it happens ja see on nüüd ajalugu nagu ka koondis tema jaoks

Mina olen lihtsalt realist ja ei arva, et koondisse peaks kutsuma kõikvõimalikud vanad staarid. Korralik täishooaeg jätab nende meeste kehale ja vaimule üsna olulise jälje ja suht mõttetu unistada mingist ulmevormist ja väravatest. Mingiks kuradi maskotist kaasa võtta on ju pointless.

Tema saab vähemalt aru, et miks teda koondisesse ei kutsuta. Mõne mehe ego seda aga taluda ei suuda

PS. Fiorentinat ainult gloryhunterid fännavadki, sest gloorit ju tuleb uksest ja aknast

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Titty:"Cesare you can still call me, lets work something out"

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Selle teema võib vabalt "Liiga hea" alla suunata. Minu jaoks on ikkagi kogu see jama siin arusaamatu. Klubitasandil vastasseisud on olemas igas suuremas jalgpalliriigis. Fännide jaoks samas on koondis püha ja mingeid tülisid stiilis, minu lemmikklubi mängija kaasati, sinu oma mitte ei ole ma täheldanud mitte üheski teise riigi arutelus. Hispaanias on Real vs Barca üks vihasemaid vastasseise, samas ei näe ma kuskil Barca fänne vihast vahutamas, et miks Ramos ikka koondises mängib, kuigi ta on asshole, ühine eesmärk kannustab.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Toni pole Klose, kes saab ka kehva Serie-A hooajaga koondisekutse. MM pole mingi allakäinud pasane Serie-A.

Hakkasin mõtlema selle meeletu vastuseisu üle mida habemetega as roma eided siin korraldavad kuna Prandelli tittyt koondisesse ei võta. Te peaksite õnnelikud olema. Kujutage ette nüüd, et Prandelli teeb väikse branki tittyle....kutsub ta esimesse 30-mehelisse koosseisu ja SIIS JÄTAB TA LÕPUS VÄLJA........hahahahahah vot see oleks ikka epic fart pealinna vurlele. Nii, et olge väga tänulikud Prandellile, et asja ikka eetikakoodeksi järgi ajanud.

Kuuldavasti on Buffon ja Candreva juba Brasiilias ja soetasid endale eraldi villa mida oma peredega jagavad. Ülejäänud mehed pole veel Prandelli rohelist tuld teeninud.
    Lisatud failid

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Toni pole Klose, kes saab ka kehva Serie-A hooajaga koondisekutse. MM pole mingi allakäinud pasane Serie-A.

Hakkasin mõtlema selle meeletu vastuseisu üle mida habemetega as roma eided siin korraldavad kuna Prandelli tittyt koondisesse ei võta. Te peaksite õnnelikud olema. Kujutage ette nüüd, et Prandelli teeb väikse branki tittyle....kutsub ta esimesse 30-mehelisse koosseisu ja SIIS JÄTAB TA LÕPUS VÄLJA........hahahahahah vot see oleks ikka epic fart pealinna vurlele. Nii, et olge väga tänulikud Prandellile, et asja ikka eetikakoodeksi järgi ajanud.

Kuuldavasti on Buffon ja Candreva juba Brasiilias ja soetasid endale eraldi villa mida oma peredega jagavad. Ülejäänud mehed pole veel Prandelli rohelist tuld teeninud.

Leave a comment:

• count
    replied
    WC 2006 - 2 kolli ja parim skoorija koos Materazziga. Nojah, ikkagi 2 korda rohkem kui ülejäänud ründestaarid

Kogu koondisekarjäär on 47 mänguga 16 kolli, millest siis tubli 2 suurturniiril.

Luca Toni on kõva mees ja senini üks minu lemmikuid, aga olgem ausad, tema aeg on suurturniirideks läbi.

EC 2008 on muidugi ka maailma kõige halvem näide üldse. Donadoni ei suuda oma naist ka voodisse juhatada, mis sa veel jalgpalli meeskonna juhendamisest ootad? Kvaliteeti oli meeskonnas küll ja veel , lihtsalt liider oli piider.

Kui Luca Toni tõesti oleks üks sinu lemmikuid, siis sa seisaks tema koondisesse kutsumise eest, seega ei saa ma kuidagi uskuda et sa teda kui sportlast üldse kunagi tunnustanud oled. Lihtsalt üks pesuehtne gloryhunter

Leave a comment:

• cannuman
    replied

2 väravat MMil on kah asi ju. Mitu väravat praegusesse meeskonda valitud ründajad MMidel kokku on löönud?

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    . Luca statistika räägib ta enda eest, seda meest ei saa koju jätta. Lisaks on mõlemad mehed juba maailmameistrid ja kogemused olemas , kuidas suurturniiridel endast parim anda.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    shit is about to get real

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Roma fännid on täna ilusa ilma puhul kollektiivselt liimi nuusutanud?

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Lihtsalt hüpoteetiliset. Kas Roma fännid eelistaksid:
    a) Itaalia võidab ilma Tottita, aga Chiellini ja teiste Juve mängijate/Balotelli/Motta/Montolivo eestvedamisel MM tiitli
    b) Itaalia põrub veerandfinaalis peale Chiellini brainfarti ja Balo eksitud pendlast

Vähe kisub küll sinna b) suunas vist? Noh, saaks paar aastat "Totti oleks MM tiitli koju toonud" ja muud pläusti edasi ajada.
    Hüpoteetiliselt eelistan mina varianti C :

Meeskond pannakse kokku tugevamatest mehepoegadest. Totti on saapamaa parim arhitekt, ükskõik kui valus seda Rubelastel tunnistada ka ei oleks. Luca statistika räägib ta enda eest, seda meest ei saa koju jätta. Lisaks on mõlemad mehed juba maailmameistrid ja kogemused olemas , kuidas suurturniiridel endast parim anda. Sa ju ausalt ei arva et Insigned suudavad külma pead hoida , kui seda on kõige rohkem vaja? See on suurima tähtsusega koht kus üks jalgpallur minna saab ja seal pannakse kõik sinu oskused proovile, sealhulgas ka vaimsed.

Lisaks seda et peatreener on selge visiooniga ja tugeva selgrooga, mitte mingi selkaeit. Kui reeglid ja visioon on paika pandud , siis iga litsi pärast seda muutma hakata on ebasportlik ja ebaaus teiste meeste ees kes eelmine nädal ei peksnud vastas mängjaid küünarnukkidega näkku ja tahaksid äkki ka mängule saada. Mis signaali see neile saadab? Siiani mõeldi et kui mängin hästi ja olen aus Sportlane, siis on mul võimalus. Libu olukorra lahendamine aga tõestab seda et ole sa Astorina nii hea mängja kui tahes, Libu jääb Libuks Pede jääb Pedeks.

Leave a comment:

Working...
X