Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKellel naised/lapsed?
Montolivo? Abate?
minu panus on Buffon, Bonucci, libu, Marchisio, marraskil.
Leave a comment:
-
Asi kisub vägisi pedeseks. Proovige spoilerid peale panna, soccernetis on veel mõni hetero ka alles. Keegi ajaloolane võiks eelmise suurturniiri kaustas sobrada, seal peaks olem kirjas faktid, kes on pede j kes mitte. Minu arust oli fakt et Sirigu ja Metroliivio võtavad aanusesse ja siis oli veel Abate ja DeShitGayYo (kus ta muidu oma nime sai?) Miks muidu Mexes Milaani veeti? Metroliivo polnud nõus jätkama , kui ta ei saa dushiruumis nokusid enda sisse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustEga naised ja lapsed ei takista geiks olemist.
Leave a comment:
-
Itaalia 30 mehelises MM koondises on homo(sid).
Kes siis on? teeme pakkumised ära, varem või hiljem tulevad välja ja saab kontrollida. Kellel naised/lapsed?
Montolivo? Abate? Sirigu?
Leave a comment:
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustKäsitlematu vend!
Ootame ja loodame, et on viimase 23 nime seas!
Leave a comment:
-
Nii, et ühesõnaga Toni saab võileibu koos Kanteri ja Tittyga KODUS vorpida.
Leave a comment:
-
Prandelli on Criscito: "It was a technical choice, and with all due respect it's not like I left home Chiellini or Maldini."Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustnätaki
Algselt postitas cannuman Vaata postitustDefinitsiooni küsimus. Minu jaoks on Balo ja Immo pühtalt tipuründajad.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMMiks pigem. Prandelli intekas ütles, et MMiks on 2-3 erinevat taktikat, mida kasutatakse vastavalt olukorrale. Edasine on juba ajakirjanike lambiennustus.
Tulgem kiviajast välja
Q: None of the 7 attackers you picked is a center forward?
Prandelli: That's part of the change in football & I'm convinced of it or else I would've called Toni or Gilardino.
Leave a comment:
-
Prandelli on Criscito: "It was a technical choice, and with all due respect it's not like I left home Cabrini or Maldini."
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: