Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kurvastuseks võib aga niipalju öelda et tahaks millalgi näha samasugust finaali kui tänavu aga aint kahe saksa klubi vahel, tegelt oleks hea kui üks klubigi finaali pääseks
väga õige mõtlemine on sul. väga harjumatu oli see hooaeg näha saksamaa klubide hävingut. kuid nagu kahn ütles- üks aasta läheb s*tasti, järgmine hooaeg paneme kinni. loodan seda.
Hmm.. Saksa jalgpall on minu lootuste järgi vähemalt samapikas varjusurmas nagu Itaalia oma vahepeal oli. Sest et minu nägemust mööda: PAREM KOLE LÕPP kui LÕPUTU KOLEDUS!! nii et LÕPP SAKSA JALGPALLILE!
Martin Kaalma EESTI HOKIKOONDISESSE!
ROSSONERI!!!!!
Kolmapäevast finaalmängu kahe Itaalia suurklubi vahel Manchesteris vilistab sakslane Markus Merk. Igati positiivne uudis minu arvates. Koos Collina ja Frisk´iga pean ma teda maailma üheks paremaks kohtunikuks. Loodame, et Merk suudab mängu ohjes hoida ja et tema ei otsusta kumb meeskond võidab(s.t et ei tee ühte meeskonda pooldavat vilepartiid).....See viimane on aga vähe tõenäoline
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar