Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Originally posted by Viking
    Õnneks ei saa teine mäng 0:0 lõppeda, kes teb äkki teeb siiski Inter imet, kuid siis jääb ju raudselt Real finaalis peale!
    Miks ei saa? Mina paneksin küll panuse sellele, et teinegi mäng lõpeb just 0:0. Penaltidega siis üks kahest muidugi võidab. Aga pole parata - selline taktika on itaallastele varem edu toonud ja toob ka edaspidi.
    Küll paneb mind mõneti imestama Hector Cuper - mäletan millist aktiivset ja innustunud jalgpalli mängis tema juhendatud Valencia...
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Igavusootusega asusin eile siis teleka taha sportivõistlust vaatama, aga ei oleks iial ette arvanud, et kolmapäeva õhtu sellise fantastilise elamuse pakub.

Juba alagrupi turniiri lõpuks hakkati sosistama, et sellised \"vanad sõbrad\" võivad kokku minna. Ja vaat kus lops nii juhtuski...

Loomulikult ennustati vihast väheskoorilist ebahuvitavat mängu, mõlemad poole jaoks omas see mäng ju erilist tähendust, ühelt poolt lõpetas kaotaja jaoks kaotus turniiri, teisalt oli ette näha, et võijate poolehoidjad saavad kaotajaid parastama aastakümnete kaupa.

Ja tuligi väheskooriline ebahuvitav mäng... EI TULNUD... Kõigepealt läks eeldatav soosik 1-0 ette, millele kodupubliku marulisel toetusel vastati 5 (viie) väravaga. Ja seisult 5-1 oligi mäng läbi... EI OLNUD... Kiiresti kaks tagasi, siis veel üks, siis viik ning et stsenaarium lõplikult paigas oleks ka 6-5 võiduvärav u. viis minutit enne lõppu.
      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Originally posted by vello99
        Ja tuligi väheskooriline ebahuvitav mäng... EI TULNUD... Kõigepealt läks eeldatav soosik 1-0 ette, millele kodupubliku marulisel toetusel vastati 5 (viie) väravaga. Ja seisult 5-1 oligi mäng läbi... EI OLNUD... Kiiresti kaks tagasi, siis veel üks, siis viik ning et stsenaarium lõplikult paigas oleks ka 6-5 võiduvärav u. viis minutit enne lõppu.
        vast umbes esimest või teist korda elus pean vello99\'ga 100% nõus olema, sain täpselt samasuguse tundeküllase spordielamuse eile

Kommentaar

Lisaksin veel Vello jutule, et tormasin minagi töölt koju, et jõuda Milaano derbyt vaatama ,aga kui kohale jõudsin ja kanalid läbi klõpsisisin, siis ega TV3e või Neloneni peale eriti enam tagasi ei pannud.See oli jälle üks tükike ajaloost, mis eile toimus ja mina ühinen leinas põhjanaabritega ja loodan nagu kaks aastat tagasi, et Slovakkia ära paneb.Siis nad mind ei petnud ja nüüd on neil veel tugevam sats koos.

Kommentaar

heheheee nii vara ommikul ei maksa sellist nalja teha... võttis hetkeks tummaks.
            soome kommentaatorite oigeid peale kuuendat väravat tahtnuks isegi kuulda..
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

heheheee nii vara ommikul ei maksa sellist nalja teha... võttis hetkeks tummaks.
              soome kommentaatorite oigeid peale kuuendat väravat tahtnuks isegi kuulda..
              Kui aus olla, siis pidas Mertaranta end väga tasaselt üleval.Ja publik oli ka nagu tardunud olekus.

Kommentaar

Originally posted by Aramis
                Kui aus olla, siis pidas Mertaranta end väga tasaselt üleval.Ja publik oli ka nagu tardunud olekus.
                jah, svennide neljas ja eriti \'foppa\' forsberg\'i viies värav shokeerisid isegi palju valusaid kaotusi kommenteerima pidanud antero. kuues värav oli pigem asjade loomulik käik peale seda ...

Kommentaar

Rräägiks siis ka natuke hokist.mängu nägin kuni seisuni 4-1.sommid karjusid peale igat väravat rohkem kui kopika eest.aga et 5-1 edu lõppeb 5-6 kaotusega,see on nagu eesti juunioride koondis:\"Juhtisime 4-2 ja palju arvasid,et mäng on võitetud,aga siis tuli 5 kiiret väravat vastu.\"
                  Aga eilsest jalast.kui real peaks finaali saama,võiks sellise ac-inter (ükskõik kumb finaali saab) mängu korral madridi kodanikele juba enne mängu kätt suruda.kumbki pool peab enda mängu suhteliselt kardinaalselt muutma,eriti rünnet.aga hea meel on selle üle,et järgmine nädal peavad nad väravavõrku sahistama,kasvõi penaltitest.
                  Real-Juve mängust nii palju,et see roberto c värav....pall põrkus 3 korda maha ja alles siis lõi,point on selles,et minu arust ei läinud thuram palli piisavalt kiiresti blokeerima,kui pall 2 põrket ära tegi,võttis ta justkui \"bloki asendi\" sisse aga nagu eelpool mainitud,lasi roberto ühe põrke veel teha ja siis sahistas......
                  buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

*teemat jätkates*

Ei voi olla totta...

Kommentaar

Niimodi siis sujuvalt läks jutt OT\'ks .
                      Why do gorillas have big nostrils?
                      Because they have big fingers!

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

Aga eilsest jalast.kui real peaks finaali saama,võiks sellise ac-inter (ükskõik kumb finaali saab) mängu korral madridi kodanikele juba enne mängu kätt suruda.kumbki pool peab enda mängu suhteliselt kardinaalselt muutma,eriti rünnet.aga hea meel on selle üle,et järgmine nädal peavad nad väravavõrku sahistama,kasvõi penaltitest.
                        Nu mis lolli juttu sa räägid ? Kätt suruma enne ?!?
                        Milan on see CL juba Reali võitnud ja ma ei näe yhtegi põhjust, mis takistaks neil seda kordamast.
                        Kõik 4 meeskonda kes on praegu poolfinaalis on minu silmis täiesti võrdsete võimalustega tiitli võitmiseks. Kuigi jah oma soosik on mul loomulikult olemas ja ma ei pea seda mainimagi. Eks ta nii ole jah, et Itaalia klubid baseeruvad eelkõige raudkindlal kaitsel. Seda enam on Realil juba raske finaaligi jõuda kuna Juventusel piisab vaid 1:0 võidust.
                        Ise näeks meelsasti Real vs Milan finaali, kuna tegemist on 2 Euroopa võimsaima klubiga läbi aastate.

Forza Milan!!!

Kommentaar

Originally posted by Devil

Originally posted by H.M Murdock

Nu mis lolli juttu sa räägid ? Kätt suruma enne ?!?
                          Milan on see CL juba Reali võitnud ja ma ei näe yhtegi põhjust, mis takistaks neil seda kordamast.
                          Kõik 4 meeskonda kes on praegu poolfinaalis on minu silmis täiesti võrdsete võimalustega tiitli võitmiseks. Kuigi jah oma soosik on mul loomulikult olemas ja ma ei pea seda mainimagi. Eks ta nii ole jah, et Itaalia klubid baseeruvad eelkõige raudkindlal kaitsel. Seda enam on Realil juba raske finaaligi jõuda kuna Juventusel piisab vaid 1:0 võidust.
                          Ise näeks meelsasti Real vs Milan finaali, kuna tegemist on 2 Euroopa võimsaima klubiga läbi aastate.

Forza Milan!!!

ma ei usu,et real väravat löömata jätab,kuigi pooldan juve finaali pääsu kahe käega.ja ei usu ma ka,et milan sellise mänguga juvele või realile vastu saaks.

FORZA JUVE & MILAN
                          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Mis krt milani mängul viga oli ? kenasti mängisid, ryndasid ... aint et inter oli nii kaitses ja värav jäi tulemata ... on ennegi 0:0 mänge nähtud ... ja jutujätkuks viimati pani Milan Juve ahju 2:1 btw. Kõik saavad kõigile vastu ja ei mingeid yhepoolseid mänge ei tule selle hooaja CLis punkt

Kommentaar

Sorry,aga pean OT-d jätkama.
                              Soome jäähokikoondise poolehoidjad peavad eeskuju võtma Eesti vutikoondise fännidest: ükskõik mis seis ka poleks ja kui karm see ka ei ole, meie toetame oma lemmikuid lõpuni! Need pasapeetrid jäid peale 5-3 täitsa vait.

PS. mansa on mul lemmik hokikoondiste seas..
                              Supplies!

Kommentaar

Mul ka.

Kommentaar

Working...
                                X