Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Originally posted by Devil

Mis krt milani mängul viga oli ? kenasti mängisid, ryndasid ... aint et inter oli nii kaitses ja värav jäi tulemata ... on ennegi 0:0 mänge nähtud ... ja jutujätkuks viimati pani Milan Juve ahju 2:1 btw. Kõik saavad kõigile vastu ja ei mingeid yhepoolseid mänge ei tule selle hooaja CLis punkt
    Ründasid jah ilusasti, kuid tulemuseni ei jõutud. See see jama on, kui vaadates viimaste mängude põhjal nende derbysid.

Muidu finaalis näeks loomulikult meeleldi Juventust ja AC Milani, see oleks lihtsalt kõige magusam, mis juhtuda võiks!

Kommentaar

Nõustun treze\'ga, et Juve-Milan finaal oleks parim lahendus, vastasel juhul loputab Real Milan\'i pakkumatta erilist närvipinget.

Kõige hullem varint oleks siiski kui teises mängus teeks Inter sama mängu juures pennaldega ära .
      Why do gorillas have big nostrils?
      Because they have big fingers!

Kommentaar

Originally posted by Viking

Nõustun treze\'ga, et Juve-Milan finaal oleks parim lahendus, vastasel juhul loputab Real Milan\'i pakkumatta erilist närvipinget.
        Real ei loputa lõdva randmega kumbagi kahest itaalia gigandist. Ära isegi unista, tegemist on vägagi samaväärsete meeskondadega.
        Sellist julget arvamust, et Milani vai Interi vastu tuleks Realil kerge mäng on kategooriliselt vale. Kõigepealt tuleb Realil yldse finaali saada, mis ei ole kah kerge töö.
        Real on kaotanud see aasta mitmeid kordi(viimati 1:5 Mallorcale!!!) ja nyyd, kus Ronaldo ja Raul peaksid tulevase kolmapäeva mängust eemal olema julgen siiralt kahelda nende finaali jõudmises.
        Paluks lõpetada sellised lollid jutud a`la Real loputab Milani(interit, juventust) pakumata erilist närvipinget

Kommentaar

Originally posted by Viking

Real on kaotanud see aasta mitmeid kordi(viimati 1:5 Mallorcale!!!) ja nyyd, kus Ronaldo ja Raul peaksid tulevase kolmapäeva mängust eemal olema julgen siiralt kahelda nende finaali jõudmises.
          Raul mängib...

Kommentaar

Ja Juventus muidugi ei ole kaotanud? Ja Raul mängib

Kommentaar

Replying to Topic \'Meistr

Originally posted by Marca

Ja Juventus muidugi ei ole kaotanud? Ja Raul mängib
              ok raul mängib - polnud kursis vabandust
              aga olen ma väitnud, et keegi ylejäänust 3st pole kaotanud ? Loe korralikult ja ära loobi huupi. Ma pole Reali võitu välistanud, lihtsalt ma ei usu nende ylekaalukasse tiitlivõitu

Kommentaar

juvel vaja aint yx värav lyya ja siis 1-0 seisu hoida ja lähevadki edasi.vaat kui kerge.kerge on õelda aga teha oopis raskem kuigi ma usun et juve läheb siiski edasi finaali

Kommentaar

AC Milan vs Internazionale mängu eel suuri ootusi ja lootusi ei olnd, sest vastamisi ju kaks Itaalia klubi ja pealegi veel ühe linna klubid. Oli arvata et tuleb kaitses istumine...
                  Seega enne mängu ei võitnud kumbki meeskond minu poolehoidu.
                  Esimese poolaja järel olid emotsioonid veel päris positiivsed. Mõlemal poolel oli võimalusi... Närvi ajas aint Inzagi suurepärane oskus sulgu jääda. Aga teine poolaeg oli ikka täielik jura. Inter unustas üldse oma mängu ära (ilmselt loodab \"koduse\" mängu peale) ja Milan ei suutnud ka oma näilist ülekaalu maksma panna... Nii ma vahtisin seda teist poolaega ja hakkasin lõpuks ikkagi Milanile pöialt hoidma, sest neis paistab natukenegi jõudu olevat finaalis Real/Juve vastu hakata. Õhku jäi veel aint küsimus kas Vieri oleks suutnud Interi mängus midagi muuta või mitte? Kardan et mitte.

Kommentaar

Milan on see CL juba Reali võitnud ja ma ei näe yhtegi põhjust, mis takistaks neil seda kordamast.
                    Rääkimata sellest, et Real on ka Milani võitnud.

Kommentaar

juventus ilmselt reali vastu ei saa, ise loodan, et realile tuleb finaalis vastu inter, siis võit natuke kindlam.
                      Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Originally posted by Marca

Milan on see CL juba Reali võitnud ja ma ei näe yhtegi põhjust, mis takistaks neil seda kordamast.
                        Rääkimata sellest, et Real on ka Milani võitnud.
                        Jah võitsid Milani Milanile ebatähtsas mängus, Realile oli see mäng aga edasipääsuks oluline

Kommentaar

hahahahahaha

Inter ahjus!!!!!

FORZA MILAN!!!!!!

TIITEL TULEB MEILE !!!!!

Kommentaar

Võtab jah tiitli omale! Aitab jamast kaua need natsimunad ja hispaanlased sellega ikka eputavad.
                            Martin Kaalma EESTI HOKIKOONDISESSE!
                            ROSSONERI!!!!!

Kommentaar

Originally posted by ishmael

Võtab jah tiitli omale! Aitab jamast kaua need natsimunad ja hispaanlased sellega ikka eputavad.

Kuule, mees emb-kumb kas sa oled liiga loll või liiga ülbe.Mulle tundub, et mõlemat.See seletab ka su lause üheksanda sõna tähenduse, sest mina ei mäleta, et Lazio oleks Champions Leagues midagi lähiajal võitnud...
                              Ja kui ka omal ajal olid härraste Hitleri,Mussolini ja Franco reziimid kõik nimetatud maades olemas, siis momendil räägitakse kõva häälega ja sedagi aegaajalt sellesinasest asjast seoses Itaalia jalgpalliga, kes aga just eile edasi saigi, nii, et ....Mõtle enne kui midagi trükid.

Kommentaar

Mängust endast ka - olgu kõikvägevam kiidetud, et siit paarist ikka see õige meeskond edasi sai.Interi rünnakuloovuse puudumist oli väga halb vaadata.Mulle meeldivad üldiselt kaitsele orienteeritud meeskonnad, kes oskavad effektiivselt vajaduse korral rünnata, aga Inter on viimastel aegadel selles osas väga kahvatuks jäänud.Oleks Vieri terve olnud ehk oleks siis ka piisanud sellisest keskvälja tasemest aga kuna polnud, siis polnud.Igal juhul on Milan finaalivastasena igal juhul õigem ja tunduvalt atraktiivsem ükskõik kumb talle siis ka vastu ei tuleks.Kogu maailm paistab ootavat Reali, aga nagu mõnedki siin on märkinud - Juve olukord ei ole üldse miagi võimatut ja olles kindlustanud meistritiitli antakse endast kindlasti ka selles mängus 100% ja usun, et selliste \"doordie\" mängude juures saab oluliseks teguriks nälg edu järele, mis on Juve meestes kindlasti suurem.Teine, mis võib otsustavaks saada on mõne jalgpalligeeniuse individuaalne pingutus ja see on see, mille pärast Reali kardetakse ja millega ta siiamaani on edukas ollnud ka siis, kui mäng ei laabu(Portillo dortmundis ;(
                                Eks õhtul näeme ära...

Kommentaar

Working...
                                X