Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

no oli jah hea mäng, aga veerandfinaali manu-real kummalegi kohtumisele mängulisest kyljest vastu ei saanud. ülivõrrete kasutamiseks oli pisut liiga palju veeretamist.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
      no oli jah hea mäng, aga veerandfinaali manu-real kummalegi kohtumisele mängulisest kyljest vastu ei saanud. ülivõrrete kasutamiseks oli pisut liiga palju veeretamist.
      ma pean siinkohal ütlema, et mulle jäi teistsugune mulje. eilne oli suurepärane etendus, manu-real sellele tasemel ei tõusnud. esimene oli liialt ühepoolne, teine aga niiöelda \"jookse-viska\" mäng real oli tõesti manu vastu parem.

Kommentaar

´Ja seekord olen täiesti nõus Uneskäijaga - see jalgpall oli parem kui veerandfinaali \"jookse-viska mäng\"

Kommentaar

nuujah eks ta ole, eks mõnele meeldib aeglaselt ja teisele kiirelt...:P
          ilmselt mõjutab mu arvamust ka suurelt esimese manu-reali tuline koosvaatamine wellis, kohati oli kogu rahvas (väidetavalt publikurekord ses pubis)toolidelt püsti ja jookse-viska-mängule polnd kah kellelgi siis vastuväiteid.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

kui uskuda SLÕhtulehte siis seekord oli vähemalt lahe lugeda seda artiklit mängu kohta:
            Sümboolne lõpp, arvestades, et paari hooaja eest oli Juventus müünud Zidane\'i Realile ja ostnud saadud raha eest muuhulgas Nedvedi. «Zidane on teiselt planeedilt. Ta esindab kõike, mis on jalgpallis kaunis,» oli Nedved eelkäijat ülistanud.
            «Mängijad tulevad ja lähevad, aga Juve jääb alati Juveks,» kiitis Zidane omakorda.

Kommentaar

väga kahju, et real välja langes. olin hingega nende poolt. kuigi itaalia klubid olid see hooaeg tõesti väga head, poleks uskunud ilmselt kõige tulihingelisem itaalia klubide austaja seda, et finaalis on kaks itaalia klubi. real oleks pidanud igaljuhul finaali saama. juve aga näitas, kui hästi nad tegelikult oskavad mängida.
              Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

Üüülikõva praegu on parim võimalik finaali paar mida võis poolfinaalidest oodata ja mis kõige tähtsam, et Real sai kotti . Kuigi mul pole midagi selliste meeste vastu nagu Zidane, Figo, Raul, Roberto C. ja Ronaldo aga see on lihtsalt ilmselgelt liiga suur staaride kontsentratsioon ühe meeskonna jaoks.

ja veel... Nedevedist on tõeliselt kahju, mulle on see mängija olnud ülimalt sümpaatne. Ei tea kuidas sellisel tasemel mängijad üldse selliseid lööke üle elavad?
                Why do gorillas have big nostrils?
                Because they have big fingers!

Kommentaar

Originally posted by Henri19

kuigi itaalia klubid olid see hooaeg tõesti väga head, poleks uskunud ilmselt kõige tulihingelisem itaalia klubide austaja seda, et finaalis on kaks itaalia klubi.
                  Selles sa eksid.

Kommentaar

Ja päris vähe. Itaalia klubid on see aasta ilusat jalgpalli mänginud ning siin ei saaks olla eriti suurt üllatust. AC, Inter ja Juventus on klubid, keda ei tasuks niisamaalahinnata.

Fänn fänniks, aga ennustuses ennustasin ma juba enne veerandfinaale juve-ac finaali. Seega ma arvan, et sa eksisid

Kommentaar

Kas keegi ka finaali minemas kaema?

Kommentaar

tjaahh... ebameeldivalt üllatasid need ITA klubid..
                        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

njah,kuidas kellelegi.mulle küll meeldib,et peale mõne aastast varjusurma italiaanod jällle tipus on
                          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

Mis sul siis Itaalia jalgpalli vastu on? Kui postitad, siis postita nii, et selles point ka on. Kui paiskad sellise lause välja, siis põhjenda, miks sa nii arvad. Ise olen ülimalt rahul, et Juventus suutis Madridi suurklubile tuule alla teha ning finaalivastasega olen ka nii enam vähem rahul. Suur konkurent ju teine ka koduliigas. Itaalia finaalis on lausa super vaadates viimaste aastate edukust Euroopas. Itaallased are back in track! Huvitav finaal tuleb. Samas ei tohi ka UEFA Cupi unustada. Celticule vaja ju ka pöialt hoida.

Kommentaar

Mulle ka tegelt meeldib, et tuleb Itaalia finaal(kuigi olex tahtnud seal näha ikka Man U-d). Itaallased näitavad, et nad on üx tugevaimaid klubisi maailmas, seda näitab 3 klubi pääsemine pool-finaali ja ka kahe klubi pääsemine finaali. Ise ei teagi kellele pöjalt hoian, alguses meeldis Milan aga kui nägin Juve mängu siis see võttis tõsiselt mõtlema. Ja mul on kuradima kahju Nedvedi pärast, ta oli ära teeninud koha finaalis ja ei tea millal jälle Juve meistrite liiga finaali jõuab.
                              https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Praeguste asjade käiguga võib küll rahul olla sest hea on see et itaalia klubid on jälle tagasi ja mitte lihtsalt tagasi vaid ka tippude-tipus. Oligi juba aeg hispaania ülemvõimule kohta näidata! Muidugi valmistas minule rõõmu ka Ajax ning paari aasta jooksul LOODAN ma seda klubi näha ka finaalis mängimas(juhul kui ta ei hakka jälle suurel hulgal paremaid mängijaid müüma). Kurvastuseks võib aga niipalju öelda et tahaks millalgi näha samasugust finaali kui tänavu aga aint kahe saksa klubi vahel, tegelt oleks hea kui üks klubigi finaali pääseks :P

Kommentaar

Working...
                                X