Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Jaan

Originally posted by eika

mnjaa, paneks ka oma arvamuse klubidest...
    chelsea- no selle klubi cl-i võit oleks mulle küll suur pettumus. meeskond, mis oli paar aastat tagasi täiesti inglismaa keskmik, pumbati vene raha täis ja nüüd on eesotsas. nojah, eteglikult on londoni klubi suurimaid soosikuid minu silmis, sest meeskond on väga hästi komplekteeritud nind igas liinis on maailmaklassi mängijaid...
    Kuu pealt tulid eile või? Sats on olnud juba mitmeid aastaid esimeses eshelonis. Ei mäletagi millal viimati eurosarja ei pääsetud. Ka selle aasta Meistrite Liiga koht võideldi välja eelmisel aastal, ilma naftarutside abita.
    no ma mõtlesin, et chelsea polnud enne rahade tulekut euroopa tipus. ja mõni probleem inglismaalt euroopa sarjadesse saada

Kommentaar

Ken Batesi nimi ei ytle sulle midagi eika? rahad olid siiski chelseas juba enne roomlast. efafan vist pani kuskile väga hea lingi tema tulekust ja uutest tuultest CFC-s.
      euroopas on mängitud võrdlemisi ühtlasel tasemel, kui ma ei eksi, kõik 90-ndad, selle krooniks \'98 cup winners cup.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

okei, selle jutuga, et chelsea oli inglismaa keskmik ma natuke liialdasin. aga mu jutu point oli, et mulle ei meeldiks, kui cl-i võidaks meeskond, millele tuli rikas omanik, kes ostis meeskonnale uue algkoosseisu...

Kommentaar

Originally posted by eika
          okei, selle jutuga, et chelsea oli inglismaa keskmik ma natuke liialdasin.
          Ei liialdanud: Premieri algusaastatel 93-96 olid stabiilsed kesmkikud, kolm korda 11. ja korra 14. Muutus tuli 96/97 hooajal, mil saavutati 6. koht, peale seda ongi kohad varieerunud 3-6. vahel.
          Supplies!

Kommentaar

Originally posted by Devil

Monaco ja Madrid lõid võrdselt väravaid, lihtsalt Monaco lõi võõrsil yhe rohkem.
            Kunagi ei v6ida tugevam v6i suurem meeskond alati v6idab parem

742617000027
            (sic)
            (515)
            MAGGOT

Kommentaar

Originally posted by Davids

Originally posted by Devil

Monaco ja Madrid lõid võrdselt väravaid, lihtsalt Monaco lõi võõrsil yhe rohkem.
              Kunagi ei v6ida tugevam v6i suurem meeskond alati v6idab parem

Mis seos oli sinu lausel minu omadega?
              Kui sa arvad, et mind morjendab Madridi langemine, siis sa eksid.

Kommentaar

Monaco mängu on lust vaadata. Nagu värske tuulepuhang kõigi supertähekeste vahel. Kümnekesi suutsid nad rahatuusad teisel poolajal täiesti varju jätta. Makelele vastasele välja teenitud punane oli päris humoorikas lugu - ta ilmselgelt jõudis enne põhjalikult järele mõelda, kui teatraalselt murule langes.
                Chelseal on siiski kodus päris head võimalused. Ülepeakaela rünnata Monaco vastu küll ei maksa.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Juba ongi üks poolfinaal peetud! Vihale ajas Makele show ja peale seda olin nii kindlalt Monaco poolt kui üldse olla sai.
                  Ja minu varasem jutt Monaco koduväljaku tugevusest sai kinnitust. ehk kordan end siis uut moodi - kui finaal peetaks kahe mänguna oleks Monaco koos Depoga peafavoriit. Aga kuna ei peeta, siis on kõik lahti. Mis oli aga müstiline selle mängu juures, siis selline asi, et teisel poolajal tuli Chelsea eest platsile sakslane kellest mina polnud midagi kuulnud(sily me!). Pikka kasvu 19 aastane Robert Huth ei teinud ka midagi oluliselt paremaks Chelseale ja kodumeeskonna tahtmine sai ka vähemuses maksma pandud. Nonda esimene puude oli muljetaaldav etteaste.

Kommentaar

vile oli sellise tasemega mängu jaoks ikka täiesti vastuvõetamatu. makelele lollimängimise vilistas ära ja andis kaardi, aga morientese hirmsa vihagrimassi saatel parkerile (oli vist tema) kossi virutamine jäi niisamuti.
                    kurb muidugi, et inglise poisid niimoodi alla jäid.

Kommentaar

Hmm, palju neid inglise poisse ika platsil oli, 4. Mina kui Arsenali toetaja pole õige mees seda ära märkima aga naljakas oli lugeda lihtsalt.
                      Ja vastupidi, Monaco tõestas täna, et raha ei võida. Loodetavasti ei võida raha ka teises mängus.
                      Monaco-Porto. see oleks finaal...

Kommentaar

Originally posted by Aramis

Mis oli aga müstiline selle mängu juures, siis selline asi, et teisel poolajal tuli Chelsea eest platsile sakslane kellest mina polnud midagi kuulnud(sily me!). Pikka kasvu 19 aastane Robert Huth ei teinud ka midagi oluliselt paremaks Chelseale ja kodumeeskonna tahtmine sai ka vähemuses maksma pandud.
                        sa ei j2lgi statistikarubriiki \'subs not used\' m6nikord on siiski ka varem platsile vahetatud..
                        aga Inglise klubi tundus peale t2htsat away-goali arvulises ylekaalus ideelises segaduses olevat, Hasselbaink tuli sisse vist veel viigiseisul, kaitse h6rendamine maksis k2tte,
                        2:1 oleks teise m2ngu t2iesti lahtiseks j2tnud, nyyd on Monaco siiski favoriit, kuigi ka 2:0 pole t2iesti v6imatu
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

kirjutasin selle \'inglise poisid\' meelega, et näha, kas tuleb reaktsioon.
                          on selle vene papiga kuidas on, aga inglise tuleviku on nad kokku ostnud. poisse kõvasti rohkem kui teil seal ja kõik kindlad koondislased for years to come.

Kommentaar

Tubli Monaco - jätka samas vaimus

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                              poisse kõvasti rohkem kui teil seal ja kõik kindlad koondislased for years to come.
                              poisse on jah meeletult aga ma arvan, et years to come toob ka lahenduse selles osas ning kõik nad kindlasti londoni siniste värvides pikemal perioodil mängima ei jää. mängust, monaco jättis sümpaatse mulje. aga võibolla tänu eelarvamusele chelsea suhtes

Kommentaar

arvestades juba ükiskuid :P tagasitulekuid käimasoleval hooajal, pakun et Londoni sats teeb kodus veel Monacole säru, pakun mingi 4-1 või 3-0 või isegi 2-0 päästaks neid.

Kommentaar

Working...
                                X