Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Henryfan

Originally posted by dimaggio

Arsenal pistab Chelski suuuuuuuuuuuurelt kotti.
    kas enam tšelsi ei meeldigi?
    ta polegi meeldinud. Ma suuremalt jaolt Arsenali fänn selles mängus.Aga chelsea on muidu sümpaatsem kui mingi real.Real ei saaks isegi ,siis lemmikuks kui nad ostaksid henry.
    mul on küll selline mulje jäänd, et sa fännad kõiki meeskondi:P

Kommentaar

Originally posted by HenryfanReal ei saaks isegi ,siis lemmikuks kui nad ostaksid henry.
      No nii shokeerivat uudist ma küll ei oodanud. Peaksid vist oma nime siin foorumis nüüd küll ära vahetama. Õige Henry fänn järgneks oma lemmikule läbi tule ja vee.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Originally posted by HenryfanReal ei saaks isegi ,siis lemmikuks kui nad ostaksid henry.
        No nii shokeerivat uudist ma küll ei oodanud. Peaksid vist oma nime siin foorumis nüüd küll ära vahetama. Õige Henry fänn järgneks oma lemmikule läbi tule ja vee.
        Henry jääb lemmikuks nagu on ka Zidane ,kuid klubi tasemel ma neid ei toeta.Aga kui koondise mängud ,siis.Piu Pauh jee Henry lõi värava.
        sigpic

Kommentaar

Henryfani postitusi on tore lugeda. Elab suurele osale jalgpallimaailmast kaasa või lausa fännab neid, endal Itaalia Jalgpalliliidu avatar (kui ma ei eksi) ja nähtavasti on prantslased suured lemmikud. Jne. Jne. Jne.

Jätkub salapära, intriige, nalja ja toredaid mõtteid.

Kommentaar

Originally posted by Magpie

Henryfani postitusi on tore lugeda. Elab suurele osale jalgpallimaailmast kaasa või lausa fännab neid, endal Itaalia Jalgpalliliidu avatar (kui ma ei eksi) ja nähtavasti on prantslased suured lemmikud. Jne. Jne. Jne.

Jätkub salapära, intriige, nalja ja toredaid mõtteid.
            ta on tõesti meil üks kullatükk
            Where were you in '62?

Kommentaar

mis sa 13 aastasest ikka loodad

Kommentaar

Originally posted by Rui Costa

Erinevalt paljudest teistest saab henrifänn vähemalt oma olemist/postitusi/vigu/jms noorusega põhjendada...

Kommentaar

Tegelt ta on 12:PJa efafanile ma saan ka oma lollusi ju vanusega põhjendada, sest ma ka ju 12

Kommentaar

Ma liitun ka klubiga, sest olen samuti 12, aga ma ei postita eriti, rohkem loen, et mitte väga lõõpimise alla jääda, parem kui suuremaks saan siis olen äkki targem ja siis hakkan postitama

Kommentaar

Originally posted by Shrek

Ma liitun ka klubiga, sest olen samuti 12, aga ma ei postita eriti, rohkem loen, et mitte väga lõõpimise alla jääda, parem kui suuremaks saan siis olen äkki targem ja siis hakkan postitama
                      ten points

Kommentaar

Originally posted by efafan

Erinevalt paljudest teistest saab henrifänn vähemalt oma olemist/postitusi/vigu/jms noorusega põhjendada...
                        Ja millega sina oma olemist/postitusi/vigu/jms põhjendad?

Kommentaar

eilsed tulemused siis:
                          FC Porto 2 - 0 Lyon

Anderson Deco (44)
                          Alberto Ricardo Carvalho (71)

AC Milan 4 - 1 Deportivo La Coruńa

Ricardo Kaka (45)
                          Andriy Shevchenko (46)
                          Ricardo Kaka (50)
                          Andrea Pirlo (53)
                          Walter Pandiani (11)

ei kommenteeri.tulemused räägiad enda eest

Kommentaar

Porto 2-0 Lyon = Porto saab poolfinaal..Supermängu on need mehed näidanud tänavu.

1-0 Deco - Värav tuli suht värava eest Benni Mc Carthy söödust ,kuid ise mõtlesin et ta lööb peale ,aga tuli hoopis sööt.:P (suht segane ju)
                            2-0 Carvalho - Kahjuks ei mäleta .Mis teha kui inimesel kehv mälu.

Milan 4-1 Depor - Milan on suht kindlalt pooles ja ilmselt läheb ka finaali.

0-1 Pandiani- Seda kolli ei näinud ,sest lõpetasin CM`i mängimist.

1-1 Kaka- Kaka ilus löök ülepuusa(oli vist ).Ise seda otse ei näinud ,sest vaatasin korra teist mängu ,aga nägin korduses .
                            2-1 Sheva - Ilusti kohe peale teise poolaja avalööki mängisid Milani mehed söötudega Shevale vaba tee ja Värav!!!!!!!
                            3-1 Kaka - Ilus supper löök umbes 20 meetri pealt paremasse alumisse nurka.Seedorfi söödust.
                            4-1 Pirlo - Karistuslöögist ei olnudgi teab mis kõige parem karistuslöök ,aga ilusti värava poole ta läks ja pall läks küll Molina kättest sisse ,aga kui oleks Sörensen värava läinud poleks sealt ilmselt väravat tulnud.
                            sigpic

Kommentaar

1-0 Deco - Värav tuli suht värava eest Benni Mc Carthy söödust ,kuid ise mõtlesin et ta lööb peale ,aga tuli hoopis sööt.:P (suht segane ju)
                              minuarsut tahtib mccarthy selle palli ise sisse lüüa, kuid tema õnnetuseks lendas see vastu deco jalga ja sealt Coupet´i seljataha.
                              Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by dimaggio

minuarsut tahtib mccarthy selle palli ise sisse lüüa, kuid tema õnnetuseks lendas see vastu deco jalga ja sealt Coupet´i seljataha.
                                Aga kui ta lõi ,siis see pidi kyll mingi extreemselt kehv löök olema.:P
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X