Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

olen dimaggioga nõus, see pall lendas sööduks liiga kiiresti, tegelikult tema õnneks lendas see pall Deco põrkest sisse.
    Igatahes, kui Porto ja Milan saavadki edasi, siis lähevad nad poolfinaalis kokku.
    ½121½

Kommentaar

Noh eilne Chelski - Arsenali mäng oli ikka alguses kyll suht igav.Peale seda esimest kolli läks natuke põnevamaks ,aga kohe kui Pires vastas läks mäng jälle kinnisemaks. Ja komentaatorid ka esimesel poolajal kiruvad Piresi ja teine poolaeg \"Seda meest jätkub igalepoole\". .Esimene värav Lehmani eksimusest ,andestame aga kui järgmine mäng peaks Chelski edasi pääsema ,siis mina kannaks selle Lehmani süüks. Teist mängu kahjuks ei näinud ,sest ei leidnud seda mängu mitte mingilt kanalilt.Aga peale esimest poolaega väga õnnelik ,sest Monaco juhtis ja ega see mäng ka veel tehtud pole.Monaco teeb kodus midagi sellist mis Deporiga.
      sigpic

Kommentaar

Mina usun, et Real on endale kindlustanud edasipääsu (kahjuks). Võitis Real siis mängu tulemusega 4-2(51\'Helguera, 70\'Zidane, 77\'Figo, 81\'Ronaldo - 43\'Squillaci, 83\'Morientes).

Kahe rivaalitseva Inglise klubi vaheline mäng jäi siis 1-1 viiki(53\'Gudjohnsen - 59\'Pires)
        Loodan/usun et edasi pääseb Arsenal.

Nii et poolfinaali paarid peaksid olema sellised:

Arsenal-Real Madrid
        Milan-Porto
        ½121½

Kommentaar

Minu nägemus poolfinaal paaridest:
          Arsenal-Monaco
          Milan-Porto

Ja finaal:

[glow tcolor=green, fcolor=blue, size=19, strength=1]PORTO[/glow]versus [glow tcolor=yellow, fcolor=red, size=19, strength=1]MONACO[/glow]

Ja CL-i tänavune võitja [glow tcolor=yellow, fcolor=red, size=25, strength=1]AS MONACO[/glow]

Kas keegi tänaöiseid tipphetki vaatas?Nii masendavat kommentaari pole ma ammu kuulnud:S

Kommentaar

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haa

Originally posted by Roberto Carlos
            Kas keegi tänaöiseid tipphetki vaatas?Nii masendavat kommentaari pole ma ammu kuulnud:S
            Masendav ei ole õige sõna, ütleks pigem häbiväärne. Nagu ka selle teksti lugenud härra ülejäänud \"kunstilised saavutused eetris\".

Chelsea oli tubli eile, tublim kui iialgi oleksin oodanud. Kaitse seisis kindlalt isegi siis, kui pidanuks pärast viigiväravat kokku varisema. Nagu O2 särkidele näkku vaadates kõigiga juhtub.
            Aga tervikuna olid huvitavad ainult teise poolaja esimesed 15 minutit. Muidu võtsid Inglise klubid poosi, et nad on eurooplased ja mängivad eurovutti. Tubli meeskonnatöö mõlemalt poolt. Man Of The Match auhind jäi minul välja andmata (või õieti andsin ta kohtunikuonule).
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Minu nägemus poolfinaal paaridest:
              Arsenal-Monaco
              Milan-Porto
              Paraku on su nägemus petlik, sest Monaco asemel paikneb seal Real Madrid. Ülejäänuga olen nõus ja finaalis saab tõenäoliselt näha Milani ja Reali:P
              “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Man Of The Match auhind jäi minul välja andmata (või õieti andsin ta kohtunikuonule).
                hehe ma oleks Duff\'ile and. Poiss j6udis ka igalepoole

Kommentaar

Originally posted by Marduk

Originally posted by mcnamara

Man Of The Match auhind jäi minul välja andmata (või õieti andsin ta kohtunikuonule).
                  hehe ma oleks Duff\'ile and. Poiss j6udis ka igalepoole
                  Samamoodi oli ka Pires\'iga. Oli r[nnakul suht hea ja kaitses likvideeris ka paar ohtlikku olukorda.
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Mina tahaksin nii:

Poolfinaalid:
                    Real Madrid vs Chelsea
                    Deportivo vs Porto
                    Finaal: Real Madrid vs Porto

Aga tegelikkus on vist paraku selline:

Real Madrid vs Arsenal
                    AC Milan vs Porto
                    Finaal: Real Madrid vs AC Milan

Kommentaar

Kui nyyd rahulikult ja reaalselt järele moelda, siis peaks minema nii, et poolfinaalpaarid on real madrid ( suht kindlalt) ja FC Arsenal ( sry kui chelsea fanlusele haiget teen, aga Inglise Liiga on ka mingiks margiks) ja AC Milan ( kindel) ning FC Porto ( 90% tënäosusega). Finnal ( minu arvates ) arvestades, et realil on kaitseliin suht hore ja nork siis Arsenal saab finaali ning vastaseks tuleb AC Milan. Ja finaali voidab AC Milan, tosi penaltiseerias.

Kommentaar

oh krt kyll, see oli alles m2ng! Tundub, et Arsenal peab meistritiitli eest l6ivu maksma-
                        kuigi Vieira-Pires&Co yritasid ka nyyd p88ritada, n2isid nad (ka kaitseliin) selgelt v2sinud, Henry\'d v2lja v6ttes p6letas Wenger ses m6ttes k6ik sillad& n2itas 2ra prioriteedid,
                        Svennis vaatas ka pealt, kuidas Lampard keskv2ljal v2gesid juhtis
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haa

Vaimustav! Arsenal on järjekordselt uppi löödud. Ja seejuures kahe inglase löödud väravaga! Eriti aga vaimustasid mind koreakeelsed kommentaarid, millede saatel täna arvutist seda mängu jälgisin. Chelsea julges seekord ründavat vutti mängida ning saigi oma tahtmise.
                          Kohe selgub ka võimsa Real Madridi saatus. Ja seegi on karm ja hirmus.

Kas pole hea õhtu AC Milani poolehoidjatele?
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Bye, bye Arsenal ja kõige tähtsam BYE, BYE REAL
                            https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Kas saab olla midagi paremat kui Reali v2lja kukkumine !!!Minu jaox on see eriti pidu sest kaks aastat j2rjest on Real kukutatud meeskondade poolt mis on minu TOP:5............Juve#1 ja Monaco#4 .............k6ikkidele Reali f2nnidele kes siin foorumis on ylbitsenud ja kiidelnud Reali \"tugevusega\" \"soovin\" \"edukat uut hooaega\" !!!!!!!!!!!!!!!!!Arsenali m2ngu ei oska komenteerida kuna m6lemad on ainukesed inglise liiga meeskonnad millele kaasa elan!Muidugi on hea et Chelsea edasi sai sest meeskond ju uus ja poolfinaali n2rvesööv m2ng tuleb kasuks neile!!!!!
                              742617000027
                              (sic)
                              (515)
                              MAGGOT

Kommentaar

hmm...ma soovin su juventusele sitta hooaja lõppu ja veel sitemat järgmist hooaega.

Kommentaar

Working...
                                X