Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

See aasta on ikka väga väga huvitav ja minu lootus ,et meistrite liiga võidab mingi mitte nelja suure liiga võistkond on väga võimalik kuna Chelskist Monacole vastast pole ja Porto võib väga üllatada kuna mängiti kahe mängu kokkuvõtes ManU üle kuigi see üks värav.Loodame ,et tulevad minu õnne päevad ja finaal Porto-Monaco saab teoks(mitte selleks aeglaseks olendiks). Viimase kahe päeva jooksul olen siis suurepärast jalgpalli näinud just nende klubide poolt kellesse ma ei uskunud.
    sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

...suure pärast...
      mis puutub siia mängjate anaalkapasiteet??

Kommentaar

Niisiis, Chelseast on saanud järjekordne suurfavoriit karika võimiseks. Aga vaadates eelnevaid mänge, võib öelda, et võidab Monaco või Porto :P
        Supplies!

Kommentaar

Väga räige....Itaalia klubid sellex aastax audis-kahju.
          Rämedalt imelikud teisipäev ja kolmapäev \'
          Finaal deppor ja monaco-üksikud hulljulged kihlavedajad said küll eile ja üleeile kõvasti rikkamax
          Algselt postitas tank
          Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

Originally posted by vandersell

Niisiis, Chelseast on saanud järjekordne suurfavoriit karika võimiseks. Aga vaadates eelnevaid mänge, võib öelda, et võidab Monaco või Porto :P
            Imelik jutt. Minu meelest on ilmne favoriit Deportivo, kuid seoses faktiga, et finaal on üks mäng on teise paari võitja ja eriit kui ta Chelsea täiesti võiduvõimeline, samas Monaco võib ka vabalt poolfinaalist edasi tulla ja siis ma paneks Depole panused, sest nad on kogenum meeskond kõrgemal tasemel ja neutraalsel pinnal läheb sellist asja hädasti vaja.
            Se teise paari jutt tuli keeruline - poolfinaalist usun Monacot 60% edais jõudma kuna neil on hea kodus mängimise oskus. Aga kui see juhtub, siis finaalis niesse ei usu. Vastupidi aga Chelsea, kui saab finaali, siis on ta seal Depole päris ohtlik - ikkagi kogenud ja paljunäinud mehed.

Kommentaar

Minu ennustus Monaco-Porto finaalist võib teoks saada

Kommentaar

Originally posted by Aramis
                Imelik jutt. Minu meelest on ilmne favoriit Deportivo ....
                ...
                Vastupidi aga Chelsea, kui saab finaali, siis on ta seal Depole päris ohtlik - ikkagi kogenud ja paljunäinud mehed.
                algul on imelik jutt ja deportivo ilmne favoriit. siis aga järksu kõik muutub ja chelsea on ikkagi päris ohtlik.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

...
                  Vastupidi aga Chelsea, kui saab finaali, siis on ta seal Depole päris ohtlik - ikkagi kogenud ja paljunäinud mehed.
                  algul on imelik jutt ja deportivo ilmne favoriit. siis aga järksu kõik muutub ja chelsea on ikkagi päris ohtlik.

Olgem realistlikud seda kes on v6i peaks olema finalist ei saa me 6elda ..........ennam peab n2gema yhe kohtumise 2ra ja siis saab 6elda!!!!!!!!!!!!Igatahes ma ei kujuta ette kui finaalis m2ngivad Deportiva ja Monaco (oleks hea kui m2ngiksid) ......siis kas Deportivo tunneks end kindlalt v6i laseks end t2is?!?!?! V6i tuleb peale m2ngu ka sinised vormid 2ra p6letada Igatahes praegu ei oska kummagi paari kohta midagi 6elda, igaüks v6ib ainult oletada v6i oma lemmikut toetada!!!!!!

742617000027
                  (sic)
                  (515)
                  MAGGOT

Kommentaar

Originally posted by Roberto Carlos

Minu ennustus Monaco-Porto finaalist võib teoks saada

SAMA SIIN aga see oleks tore
                    742617000027
                    (sic)
                    (515)
                    MAGGOT

Kommentaar

Imelik jutt. Minu meelest on ilmne favoriit Deportivo, kuid seoses faktiga, et finaal on üks mäng on teise paari võitja ja eriit kui ta Chelsea täiesti võiduvõimeline, samas Monaco võib ka vabalt poolfinaalist edasi tulla ja siis ma paneks Depole panused, sest nad on kogenum meeskond kõrgemal tasemel ja neutraalsel pinnal läheb sellist asja hädasti vaja.
                      Se teise paari jutt tuli keeruline - poolfinaalist usun Monacot 60% edais jõudma kuna neil on hea kodus mängimise oskus. Aga kui see juhtub, siis finaalis niesse ei usu. Vastupidi aga Chelsea, kui saab finaali, siis on ta seal Depole päris ohtlik - ikkagi kogenud ja paljunäinud mehed.

Originally posted by Davids

Olgem realistlikud seda kes on v6i peaks olema finalist ei saa me 6elda ..........ennam peab n2gema yhe kohtumise 2ra ja siis saab 6elda!!!!!!!!!!!!Igatahes ma ei kujuta ette kui finaalis m2ngivad Deportiva ja Monaco (oleks hea kui m2ngiksid) ......siis kas Deportivo tunneks end kindlalt v6i laseks end t2is?!?!?! V6i tuleb peale m2ngu ka sinised vormid 2ra p6letada Igatahes praegu ei oska kummagi paari kohta midagi 6elda, igaüks v6ib ainult oletada v6i oma lemmikut toetada!!!!!!

Kus siin point oli!?

Kommentaar

Originally posted by Totti

Originally posted by -Antz-

Originally posted by Davids
                        Kus siin point oli!?
                        Arvan et kodanik Edgar mõtles seda et kui Monaco ja Depor finaalis kokkusaavad siis ta loodab jälle seda unustamatut 8:3 Monaco võitu.
                        Pagan jah, ei tea miks seekord United arsenali 6-1 ei võitnud
                        Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

...
                          Paistab, et sa ei lugenud ikka lõpuni...

Kommentaar

Originally posted by Totti

Originally posted by dimaggio
                            Pagan jah, ei tea miks seekord United arsenali 6-1 ei võitnud
                            Jopakas-mölakas!
                            Ja ära end põlema pane, mine parem mingi rongi vms ette.
                            oo...her totti on peaaegu plahvatamas, anna aga minna...pole midagi selle vastu, kuid vaata, et ikka korralikult saaks tehtud, onju, kullakallis tottikesekene.
                            Ja üldse, miks selline vastukaja, ass.
                            Where were you in '62?

Kommentaar

mina loodaks finaalis chelsea`t ja deporit näha.esiteks ei tea ma portost suht midagi, ei oska neilt midagi loota ja neid fännata.kuigi olen nende mänge ikka näinud.teiseks oleks päris mark kui suhttundmatu (nüüd juba kuulus) teeb realile lõdvalt ära ning paneb ka finaali kinni.kahtlane, loodan chelsea peale.ja kolmandaks mulle on chelsea alati meeldinud ning depori hispaanialik ründav stiil on ka sõdamelähedane olnud.kokkuvõtteks loodan, et sel aastal võidab euroopa meistrite liiga karika chelsea ja seda üle pika aja

niisiis:
                              monaco-chelsea 0-2
                              porto-depor 4-5 (mäng läheb penaltiteni)
                              “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Originally posted by kaala

mina loodaks finaalis chelsea`t ja deporit näha.esiteks ei tea ma portost suht midagi, ei oska neilt midagi loota ja neid fännata.kuigi olen nende mänge ikka näinud.teiseks oleks päris mark kui suhttundmatu (nüüd juba kuulus) teeb realile lõdvalt ära ning paneb ka finaali kinni.kahtlane, loodan chelsea peale.ja kolmandaks mulle on chelsea alati meeldinud ning depori hispaanialik ründav stiil on ka sõdamelähedane olnud.kokkuvõtteks loodan, et sel aastal võidab euroopa meistrite liiga karika chelsea ja seda üle pika aja

niisiis:
                                monaco-chelsea 0-2
                                porto-depor 4-5 (mäng läheb penaltiteni)
                                wtf?! Monaco ja \"suhttundmatu\"?? Kus karu perses sa elanud oled??? Ja loogika on sul veits paigast ära. Sinu jutu järgi: Kui Monaco võidab suur-favoriit Reali, siis oleks ju loogiline, et ta ka Chelseat võidab, kes nii suur favoriit polnud (teoorias oleks asi pigem niipidi siis ju, kuigi me kõik teame, et praktikas see päris nii ikka ei käi). Ja kas Monaco võitis Reali siis lõdvalt??

Kommentaar

Working...
                                X