Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Ranieri vahetused olid pehmelt öeldes arusaamatud. Hasselbaink Melchioti ja Huth Parkeri asemele . Lisaks tuua sisse täiesti kasutu Veron. Oleks pidanud viigiga leppima ja koduväljakule lootma. Liiga suurt ampsu tahtis pirukast hammustada seekord. Au Monacole, nad näitasid kodus järjekordselt head vutti, aga võõrsil löödud värav jätab ka Chelseale suht head võimalused, eriti veel, kui Duff ja Gallas naasevad. Desailly oli ikka üllatavalt nõrk eile.
    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Originally posted by jyriöö
      Desailly oli ikka üllatavalt nõrk eile.
      Ilmselt Desailly\'d teise mängus väljakul ei näe (selle küünarnukiga löögi eest Morientesele) Kuid sellise mänguga poleks temast vist kasu kah

Kuid jah eks suur tükk ajab ikka suu lõhki ja nii ka seekord
      Ja juba vanarahvas teadnud rääkida, et parem varblane peos, kui.... Ei tea kas Ranieri ka selliseid väljendeid teab:P
      olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Raisk mina unustsasin täitsa ära CLi vaatamise . Aga jah ei usu, et Chelsea mingit suurt skoori teeb. Mina küll ei mäleta, et Chelsea oleks tänavu kellegi hiigel suurelt CLis kotti pannud, kuid Monaco väärib tänavust CLi mängu vaevalt et keegi uskus nende veerand finaali jõudmistki (enne hooaega). Kuid jah huvitav mis Realis järgmine aasta toimuma hakkab kas Ronaldo või Raul ääb pingile või üldse tänavu suurepärast mängu näidnud Morientes jääb pingile. Aga Monaco värvid sobivad Morientesele hästi ja ilmselt hakkab suvel Monaco ja Porto mängijate ümber üks suur trill ja trall ise pakuks mõned mehed välja kes lähevad ilmselt minema Roma, Rothen, Giuly, Prso, Deco ja ega ma neid mehi väga hästi ei tea kah seal Portos ju keegi veel.
        sigpic

Kommentaar

Originally posted by Devil

Originally posted by Davids

Originally posted by Devil

Monaco ja Madrid lõid võrdselt väravaid, lihtsalt Monaco lõi võõrsil yhe rohkem.
          Kunagi ei v6ida tugevam v6i suurem meeskond alati v6idab parem

Mis seos oli sinu lausel minu omadega?
          Kui sa arvad, et mind morjendab Madridi langemine, siis sa eksid.
          Mind ei huvita mitteyldse kohe sinu morjendamine lihtsalt Monaco oli parem kui Real

Ja nyyd weel v6itsid Chelsead ......... nii et jah ........Moanco 2003/2004 a. CL v6itjaks
          742617000027
          (sic)
          (515)
          MAGGOT

Kommentaar

Originally posted by coco

Hmm, palju neid inglise poisse ika platsil oli, 4. Mina kui Arsenali toetaja pole õige mees seda ära märkima aga naljakas oli lugeda lihtsalt.
            Ja vastupidi, Monaco tõestas täna, et raha ei võida. Loodetavasti ei võida raha ka teises mängus.
            Monaco-Porto. see oleks finaal...
            100% n6us sinuga
            742617000027
            (sic)
            (515)
            MAGGOT

Kommentaar

Mäng oli igati vaadatav, Monaco jätab mulle mäng-mängult ikka aina parema mulje.
              Noh seda punase kaardi olukorda ei oska kohe mitte kommenteerida, sest magasin selle hetke sootuks maha(tänu looduse kutsele:P )
              Loodaks ainult, et Monaco ikka Londonis vastu peaks ja sepistaks Meistrite Liigas viimaste aastate suurima üllatuse.

Where were you in '62?

Kommentaar

Ja kui Porto ka täna umbes nii 3-1 või 3-0 võidaks siis minu ennustus Monaco-Porto finaalist 55 protsendiliselt täitub...

Kommentaar

Njaah Porto 0:0 Deportivo
                  Nats masendav v6i mis?
                  Porto l2heb kohe kindlasti j2rgmises m2ngu t2ispangapeale ,kas k6ik v6i mitte midagi..........
                  742617000027
                  (sic)
                  (515)
                  MAGGOT

Kommentaar

Müstiliselt igav mäng oli... Kuigi lõpupoole hakkasid Porto mängijad ennast kiiremini liigutama, siis isiklikult lootsin küll paremat mängu.
                    It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haa

Segu jalutamisest, maaspüherdamisest ja sõimlemisest, mida Depor ja Porto eile esimesel poolajal näitasid, olid väsinud tööinimesele liig. Elavalt tuli meelde foorumis meenutamist leidnud MM1990. Ühesõnaga oli suund: magama.
                      Ilmselt asjad ei paranenud. Ennustangi siinkohal, et järgmise hooaja eel teeb Eesti TV3 veel suuremaid jõupingutusi, et sellest jalgpallikoledusest pääseda. Ally McBeali peab jälle kordama hakkama.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Päris hea mäng oli, pärast ei pidanud üldse muretsema une tuleku pärast.. Raudselt murdis selle mängu põnevus tugevamagi mehe..

Ning jätkuvalt on Mart mu lemmik, keegi teine ei oska niimoodi inglise keelseid sõnu eestistada! Tubli poiss, istu, viis!!

Kena päeva, jalgpallihuvilised!
                        The other line moves faster.

Kommentaar

Tõesti,nii igavat mängu pole juba ammu näind kui eilne.Muideks kas keegi vaatas kohtumist Soome Neloneni pealt....Seal oli päris huvitav kuulata Pasi kriitikat peale mängu kohtuniku suunas.Just selle punase kaardi andmise eest.Kusjuures kui viimase juurde juures pikemat juttu teha,siis see ei olnud kyll nyyd punane kaart.....täiesti sõbralik toks.

Tooks siinkohal välja yhe Pasi lause....kui see mees ka kõik ülejäänud poolfinaalid vilistama peaks,siis mängiksid finaalis mõlemad võistkonnad kuuekesi............nii hull see asi nyyd kah ju polnud:P
                          2002 FC EBS Team
                          2003 FC Nimeta
                          2004 FC Nimeta
                          2005 FC Nimeta
                          2006 Tallinn United FC
                          2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Ennustangi siinkohal, et järgmise hooaja eel teeb Eesti TV3 veel suuremaid jõupingutusi, et sellest jalgpallikoledusest pääseda. Ally McBeali peab jälle kordama hakkama.
                            jah,krt küll,iga aataga jääb asja ikka vähemaks-kunagi näidati ju veerandfinaalidest peale ka teisipäeviti mänge ning veel eelmine aasta oli olemas ka veel ML nädal,millel ma olin küll ilmselt ainuke pidev vaataja,aga mis oli siiski väärt saade.

Kommentaar

Originally posted by mazz

Ennustangi siinkohal, et järgmise hooaja eel teeb Eesti TV3 veel suuremaid jõupingutusi, et sellest jalgpallikoledusest pääseda. Ally McBeali peab jälle kordama hakkama.
                              ning veel eelmine aasta oli olemas ka veel ML nädal,millel ma olin küll ilmselt ainuke pidev vaataja,aga mis oli siiski väärt saade.
                              sa ei olnd ainuke ma vaatasin ka igat saadet

Kommentaar

Originally posted by zidane_5

Originally posted by mazz

ning veel eelmine aasta oli olemas ka veel ML nädal,millel ma olin küll ilmselt ainuke pidev vaataja,aga mis oli siiski väärt saade.
                                sa ei olnd ainuke ma vaatasin ka igat saadet
                                Neloneni pealt näeb seda saadet ikka veel.

Kommentaar

Working...
                                X