Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Ma ei ütleks, et Depori ja Porto mäng see kõige igavam oli, kuid uinusin mingi hetk minagi. Kuigi olen La Coruna Deportivo veendunud poolehoidja, tundus, et Portos on rohkem potentsiaali.
    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

nüüd me siis nägime, milleks Porto Tegelikult võimeline on- neg-s mõttes (Depor mängis muidugi veel koledamat jalgpalli),

paljud lasid end ära lollitada võidust Milani vastu, unustades, et nädal enne seda oli Portugali klubi pea sama suurelt suhu saanud (itaallased lihtsalt polnud korduskohtumises valmis mängima, arvates, et küll koju tuleb),

tegelikult võib nii juhtuda suvalises play-off mängus, sest nende olemus lihtsalt on selline, mingil hetkel hakkab koduklubi vaatama, et kui võitu ei tule, siis on parem 0:0 , peaasi, et vastane away-goali ei saaks,
      külalismeeskond jällegi leiab niigi toreda olevat, et 1st leg viiki jäi, äkki saab kodus võitu üritada
      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Igav mäng oli.

Originally posted by vaikiv mees

nüüd me siis nägime, milleks Porto Tegelikult võimeline on- neg-s mõttes (Depor mängis muidugi veel koledamat jalgpalli), paljud lasid end ära lollitada võidust Milani vastu, unustades, et nädal enne seda oli Portugali klubi pea sama suurelt suhu saanud (itaallased lihtsalt polnud korduskohtumises valmis mängima, arvates, et küll koju tuleb)...
        Oot, kumb neist Milani välja lülitaski?
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees
          paljud lasid end ära lollitada võidust Milani vastu, unustades, et nädal enne seda oli Portugali klubi pea sama suurelt suhu saanud (itaallased lihtsalt polnud korduskohtumises valmis mängima, arvates, et küll koju tuleb),
          mulle tundus millegipärast, et milanit võitis hispaania klubi aga see selleks.

aga mäng muidu meeldis. see, kuidas depor oma taktikat peale surus ning 0-0i üritas hoida, oli ju ometi väärt vaatamist.

Kommentaar

Kas kõigile jõudis plaanitud muster kohale? Siit saaks justkui ennustada, et järgmise korra teisipäevane mäng lõppeb näiteks 3-3 ning kolmapäevane seevastu 0-0. n-ö. televaatajate auks.
            kuid nojah, vabandan põhjendamatu spekulatsiooni pärast.

Kommentaar

mega hea et monaco chelseat võitis.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

mulle tundus millegipärast, et milanit võitis hispaania klubi aga see selleks.
                Hispaania..Portugal..triibulised s2rgid.. whatever
                p2rast sellist m2ngu pole tykk aega m6tlemisv6imeline,
                m6tet see ei muuda
                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

mega hea et monaco võitis chelseat.nonda kes viimase värava lõi ,oli kohe esimene puude ja kohe värav.depor ja porto to mäng oli ikka väga igav,manichel oli hea võimalus.

Kommentaar

Jama lugu Monacole. Jerome Rothen ja Dado Prso ei saa võõrsil mängu Chelseaga kaasa teha. Prsole on asemele panna Nonda, aga Rothenile on küll väga raske asendajat leida. Õnneks on tagasi tulemas kaitsja Sebastian Squillaci, kuid see pole veel päris kindel. Õnneks on Chelseal siis muudu Makelele, Desailly kelle karistust vähendati kahele mängule mis tähendab, et ta ei saa finaalis kaasa teha juhusel kui Chelsea sinna jõudma peaks, muidugi veel puudu Duff. Aga Chelsea lõi täna 4 väravat, mis võib panna Monaco mõtlema. Vaatasin muidu kah Monaco-Chelsea mängu lõpuks ära nii tore kuidas peale punast kaarti Monaco ikka mängima hakkas tundus nagu Chelseal oleks üks mees ära saadetud :P. Ja te olete märganud Deschampsi kommet vahetusest välja tulnud mängija pead suudelda.
                    sigpic

Kommentaar

Monaco on küll tänavu suurepärast jalgpalli näidanud, mängijad on kodu staadionil kindlus ise. Väärivad võitu!!! Ludovic Giuly on ikka Monaco kapteni paela väärt nii palju kui mina teda mängimas olen näinud on ta lihtsalt supper. Esimene värav Stade de Louisil Reali vastu oli võimas . Go Monaco, Go!!!
                      Eesti MM-ile 2006!!!!

Kommentaar

Originally posted by anti_viirus
                        Monaco on küll tänavu suurepärast jalgpalli näidanud, mängijad on kodu staadionil kindlus ise.
                        Siinkohal olen sunnitud mainina, et Monaco tänavuses Meistrite Liigas enam kodu staadionil (sic!) ei mängi.

Kommentaar

ma arvan et depor teeb nüüd kodus portole ära.homme peaks vist sat 1 näitama.

Kommentaar

näitab küll ,21.15 hakkab.

Kommentaar

saar on omale endasuguse sõbra leidnud.
                              nagu Chris Rock ja Joe Pesci surmarelv IV-as.
                              edu!

Kommentaar

Originally posted by saar

näitab küll ,21.15 hakkab.
                                kusjuures see on vist saar\'i kõige mõtekam postitus
                                Aitähh info eest ja jätka samas tõusvas vaimus...
                                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Working...
                                X