Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by van bommel

kuule jobu ma tean ise ka.
    ole rahulik saar ytles sulle sa peaks tänulik olema mitte siis haisema

Kommentaar

Nonii esimene finalist selgunud FC PORTO!!! RC ennustus on täitunud ilmselt 90 protsenti. Leedulased võivad uhukust tunda kuna nende koondislasel võimalus tule meistrite liiga võitjaks. Kuid jah see penalti mis Porto finaali viis oli ikka suht mõttetult tehtud ei näinud mina mingit vajadust, lüües Derlei teadis mida teha tuli. Depor surus küll esimesel poolajal, kuid teise alguses pani kohe Porto täiega ja teenis penalti. Lõppus oli siis veel see naeruväärne teesklemine Tristanilt, kellele Collina ka selleeest kollast näitas.

Õnnitlused Porto!!!
      sigpic

Kommentaar

Originally posted by HenryfanLõppus oli siis veel see naeruväärne teesklemine Tristanilt, kellele Collina ka selleeest punast näitas.

Õnnitlused Porto!!!
        nii noor ja juba joob nii palju, et midagi aru ei saa...
        aga jah, oleks molina käed paar senti pikemad, oleks ta riazori ette pronksi valatud.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Nagu juba Henryfan ütles võib tõesti minnu ennustus täitudaLihtsalt Monacol on vaja 0-0 viiki mängida ja asi vask.

Kommentaar

Lahe. Nüüd jääb veel loota, et Monaco homme Chselski vastu oma edu hoiab.
            It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

CL FINAAL:

Monaco 2:1 Porto

Morientes McCarthy
              Pršo

742617000027
              (sic)
              (515)
              MAGGOT

Kommentaar

õudselt igav mäng oli jälle

Kommentaar

Depor saigi surma........tõlt
                  Samas Portol nüüd hea võimalus ennast kusagile marmortahvlile jäädvustada, sest ega neid klubisid ju ülearu palju ei ole, kes võidavad uefa karika ja meistrite liiga jutti.

Kommentaar

minu unistus veel elab - porto - monaco finaal seda muidugi pärast seda, kui real, milan ja arsenal välja langesid

Kommentaar

Isiklikult on mul kahju, et Depor finaali ei jõudnud. Samas on ka Porto mulle väga sümpaatne meeskond. Mängu küll isiklikult ei näinud, kuid stastistikat jälgides jalgpallurid oma põhitegevusega (väravate pommitamisega) ei tegelenud. Kuid eks poolfinaalis on pinge laeni tõmmatud, nii et lauskaunist jalgpalli on raske loota.
                      Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Lõppus oli siis veel see naeruväärne teesklemine Tristanilt, kellele Collina ka selleeest punast näitas.
                        Ära palun ütle, et mul midagi nägemata jäi, omateada jälgisin seda mängu küll otsast lõpuni kas see juhtus poolajal?
                        Where were you in '62?

Kommentaar

huvitav, kas Cesar tehakse nüüd Hispaania meedias märtriks?? Oli ju tema põhjustatud penalti tõeliselt idiootne, nii terava nurga alt ja kohe karistusalast väljajooksvale mängijale, keda jälgib veel teine kaitsja (Manuel Pablo), viga teha oli ikka täielik idiootsus. Muidugi Porto oli terve eilse mängu kerges ülekaalus ja isegi kaotusseisu jäädes, ei suutnud Depor midagi väga ohtlikut korda saata. Ise olin küll Depori poolt, kuid ega Porto-Monaco finaal poleks ka halb variant

Kommentaar

Originally posted by dimaggio

Lõppus oli siis veel see naeruväärne teesklemine Tristanilt, kellele Collina ka selleeest punast näitas.
                            Ära palun ütle, et mul midagi nägemata jäi, omateada jälgisin seda mängu küll otsast lõpuni kas see juhtus poolajal?
                            ei juhtunud midagi, see oli kollane mitte punane. Henryfanil soovitaks oma teleka värve reguleerida.

Kommentaar

Originally posted by dannar

Originally posted by dimaggio

ei juhtunud midagi, see oli kollane mitte punane..
                              ma tean jah
                              Where were you in '62?

Kommentaar

punase sai Naybet
                                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Working...
                                X