320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPayet->Coman vahetus on küll müstika olnud. Viimane on ikka masendavalt kehva olnud. Payet andis platsil olles väga häid palle kasti.
Leave a comment:
-
Miks ei suutnud Pogba teha ... no sisuliselt midagi ei suutnud. Tema on oluliselt rohkem tuntud nende asjade poolest, mida täna tegi Sissoko. Teine asi, miks ei vahetatud Sissokod välja umbes 70. minutil? Samm oli juba siis mehel täiesti pehme. Aga no üldiselt jätsid prantslased ikka ise löömata, kuigi VÄGA palju neid võimalusi just ei olnud. Stuudios räägiti küll, et Griezmanni võimalus oli väga hea aga minu arust jäi lihtsalt natuke liiga kõrgeks ja mees ei suutnud väravasse suunata. Prantslaste press oli ka kergelt veider, surusid kuni tagumiste kaitsjateni, neil lasti rahulikult vaadata ja otsida. Kui kaitsjatele ka surve peale panna, lastakse pall väravavahile, kes sealt juba pikaga palli prantslastele oleks löönud. Äärekaitsjad prantslastel jätsid kohutult kasutu mulje, eriti olukorras, kus prantslased valdasid palli. Giroud tugevusi kasutati samuti haruharva ära. Natuke kahju prantslastest aga taktikaline plaan selleks mänguks jättis kõvasti soovida. Aga kahe aasta pärast on endiselt võimalus.
Aga, Portugali rünnak tekkis koos Ederi väljakule tulekuga. Ma küll ei tea, miks jällegi stuudio tema tegevust alguses laitis. Aga peaaegu kõigile pikkadele pallidele sai pea vahele. Terve turniir oleks võinud 4-3-3 mängida ja oleks ka Ronaldo saanud rohkem äärel ja vähem selg ees tegutseda. Ega kõik ei peagi nagu Messid seal väljakul olema. Varasemalt olen ise ka seda meest laitnud aga praegu jättis küll väga hea mulje.
Leave a comment:
-
Payet->Coman vahetus on küll müstika olnud. Viimane on ikka masendavalt kehva olnud. Payet andis platsil olles väga häid palle kasti.
Leave a comment:
-
ALG11 vs Portugal: Lloris - Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra - Pogba, Matuidi - Sissoko, Griezmann, Payet - Giroud
Ehk algkoosseis oodatult muutumatu.
Leave a comment:
-
ennustatakse, et õhtul minnakse sama kooseisuga peale, mis Saksa vastu oli
Leave a comment:
-
Nõus ja ka sellega, et Giroud kasutegur on tihtipeale ka mujal, kui vaid väravate löömises. Link up play ja tehnika on tal temasuguse kolge kohta täiesti maailmaklass, mistõttu ta mulle ka sümpatiseerib. Muidugi ka suhtumine platsil.
Leave a comment:
-
ja lisaks on sissoko vähemalt mul küll suu kõvasti kinni pannud. on tõeliselt hästi esinenud seni
Leave a comment:
-
Ei absoluutselt ei laitnudki. Ainukesed, kes ansamblist minu arvates välja langesid olid Payet ja APG. Giroud' tegi pigem sellise keskmise mängu. Tänu temale ju tegelikult tuli ka teine 2:0 värav, kus ta Neuerit ja Höwedest suutis piisavalt segada, et Neueri puhtakslöök Griezmanni jalale maandus.
Leave a comment:
-
ma giorud väga ei laidaks, kuigi jah see üks olukord, kus tema asemel oli värava suunas astumas guivarch järsku,oli ikka koomiline küll,aga mehemoodi rassis ja hoidis seda saksa kaitseliini ka parajalt pinge all, kui mõni üksik pall kasti tuli. ta suurim trump mu jaoks on see, et isegi kui võistkonna joonis ei ole rajatud tema skoorimise peale, ei muutu ta jonnivaks titeks, nagu enamik ründajaid, vaid töötab innuga edasi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: