320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• metssiga
    replied
    ma ei saa hästi aru mis prantslastel giroud vastu on, mees lööb väravaid, teeb kõvasti platsil tööd ega pole kunagi mitte mingit põhjust andnud kahelda oma kires koondist esindada vms. ometi saab vilet pidevalt. totakas värk nagu

Leave a comment:

• Mask
    replied
    3:0 vs Šotimaa

Koosseis oli siis tiba teine võrreldes viimaste treeningutega. Griezmann sai veel pisut puhkust ja Coman alustas, ning Kante mängis ikkagi keskväljal Matuidi ja Pogba kõrval. Mul endal küll ei õnnestunud mängu näha, aga teadjad teadsid rääkida, et kui DD-l oli enne eilset veel kahtlus, kas Kante või Cabaye, siis esimene oli šotlaste vastu nii hea esituse teinud, et selle koha pealt peaks nüüd ka algkoosseis lukus olema.
    Ehk siis, kui kõik terved peaks EM-il alg11 selline välja nägema: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Kante, Pogba - Payet, Giroud, Griezmann

Väravad siis Arsenali meestelt: Giroud`lt kaks, kes on viimase viie mänguga koguni seitse löönud, ning ühe lisas ka Koscielny.

Mängijate hinded (GFFN): http://www.getfootballnewsfrance.com...-french-fared/

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Sai vigastada kevadel, siiani katki -defender being ruled out until August with a broken leg and dislocated ankle.
    ouch! kahju.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    Sihuke küss, et miks Laporte koondises võimalust ei saa ? Ma muidugi ple kursis kui hea hooaeg tal oli või kuda ta mänginud aga kui näinud teda U koondiste ja paar x klubi eest pelamas, siis alati tundunud väga solid.
    Sai vigastada kevadel, siiani katki -defender being ruled out until August with a broken leg and dislocated ankle.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Sihuke küss, et miks Laporte koondises võimalust ei saa ? Ma muidugi ple kursis kui hea hooaeg tal oli või kuda ta mänginud aga kui näinud teda U koondiste ja paar x klubi eest pelamas, siis alati tundunud väga solid.

Leave a comment:

• football2u
    replied
    Mu arvates oleks seda alternatiivsatsi isegi huvitavam vaadata.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Treeningute põhjal alustab Šotimaa vastu selline alg11:
    Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Cabaye, Pogba - Payet, Giroud (Gignac), Griezmann.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Koondis nendest, kes eemale jäävad:

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mida Nasri saaga siis õpetas?
    ... kuda avalik treeneri kritiseerimine lõpetab igasugused lootused kunagi oma maad esindada. Selleasemel, et leppida, näha vaeva ning proovida uuesti.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    ...eriti butthurt keegi. Nasri saaga siis ei õpetanud või, ei ?
    Mida Nasri saaga siis õpetas?

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Loll on loll. Mis sa teed.

Nii kaua, kui Deschamps koondise eesotsas on, ma pakun, et Benzemat me ei pruugi enam koondises näha.
    ...eriti butthurt keegi. Nasri saaga siis ei õpetanud või, ei ?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    tekib juba huvi, kumb kõvem koondis on, kas see mis maha jäi või see mis turniiril osaleb.

Leave a comment:

• Rohtaed
    replied

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Kusjuures ei pruugi. Kurjad jutud liiguvad, et Cabaye võib hoopis nüüd alustaja olla. Aga eks me esimese vihje saame loetud päevade pärast Šotimaa vastu. Mina isiklikult eelistaks muidugi Kanté'd

Algselt postitas Pogba Vaata postitust
    samas tegemist on Marcaga, võib vabalt BS ka olla
    Viimase aasta valguses, ma kahtlen, et see väljamõeldis on. Kõlab Benzemalikult küll. Üllatav on see, et Ben Arfa pole veel sarnase avaldusega välja tulnud. Ta on ka viimasel aja väga jutukaks läinud leheveergudel. Eks see hooaeg Nice`is on ta ego taas kõrgustesse tõstnud.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    samas tegemist on Marcaga, võib vabalt BS ka olla

Leave a comment:

Working...
X