320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ma ei saa hästi aru mis prantslastel giroud vastu on, mees lööb väravaid, teeb kõvasti platsil tööd ega pole kunagi mitte mingit põhjust andnud kahelda oma kires koondist esindada vms. ometi saab vilet pidevalt. totakas värk nagu
-
3:0 vs otimaa
Koosseis oli siis tiba teine võrreldes viimaste treeningutega. Griezmann sai veel pisut puhkust ja Coman alustas, ning Kante mängis ikkagi keskväljal Matuidi ja Pogba kõrval. Mul endal küll ei õnnestunud mängu näha, aga teadjad teadsid rääkida, et kui DD-l oli enne eilset veel kahtlus, kas Kante või Cabaye, siis esimene oli otlaste vastu nii hea esituse teinud, et selle koha pealt peaks nüüd ka algkoosseis lukus olema.
Ehk siis, kui kõik terved peaks EM-il alg11 selline välja nägema: Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Kante, Pogba - Payet, Giroud, Griezmann
Väravad siis Arsenali meestelt: Giroud`lt kaks, kes on viimase viie mänguga koguni seitse löönud, ning ühe lisas ka Koscielny.
Mängijate hinded (GFFN): http://www.getfootballnewsfrance.com...-french-fared/
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSai vigastada kevadel, siiani katki -defender being ruled out until August with a broken leg and dislocated ankle.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustSihuke küss, et miks Laporte koondises võimalust ei saa ? Ma muidugi ple kursis kui hea hooaeg tal oli või kuda ta mänginud aga kui näinud teda U koondiste ja paar x klubi eest pelamas, siis alati tundunud väga solid.
Leave a comment:
-
Sihuke küss, et miks Laporte koondises võimalust ei saa ? Ma muidugi ple kursis kui hea hooaeg tal oli või kuda ta mänginud aga kui näinud teda U koondiste ja paar x klubi eest pelamas, siis alati tundunud väga solid.
Leave a comment:
-
Treeningute põhjal alustab otimaa vastu selline alg11:
Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Cabaye, Pogba - Payet, Giroud (Gignac), Griezmann.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMida Nasri saaga siis õpetas?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitust...eriti butthurt keegi. Nasri saaga siis ei õpetanud või, ei ?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustLoll on loll. Mis sa teed.
Nii kaua, kui Deschamps koondise eesotsas on, ma pakun, et Benzemat me ei pruugi enam koondises näha.
Leave a comment:
-
tekib juba huvi, kumb kõvem koondis on, kas see mis maha jäi või see mis turniiril osaleb.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitusthttp://www.goal.com/euro2016/en/arti..._campaign=enfb
nüüd peaks Kante alustaja olema.
Algselt postitas Pogba Vaata postitustsamas tegemist on Marcaga, võib vabalt BS ka olla
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: