Mõned mõtted eilsest:
#1 See eilne mänguplaan oli selgelt Simeone taktikavihikust maha viksitud. Mõlemat poolaega alustati väga agressiivselt eesmärgiga kohe ära karistada ja ,kui see ei õnnestunud vajuti oma kasti lähistele (umb-)kaitsesse, lootes kontratele ja eelkõige Griezmannile. Kontrad üldiselt ei õnnestunud. Griezmann aga Giroud selja taga nö augus oli kolmandat mängu jutti peatamatu.
Mina isiklikult ei ole sellise mänguplaani pooldaja, kuna prantslastel on lihtsalt nii palju nö tulejõudu rünnakul, et bussi parkida, aga Deschamps ilmselgelt teab paremini.
#2 Umtiti oli üliäge kaitses. Kõvasti kindlam, kui debüüdil. Ja see enesekindlus, mis tal palliga mängides on surve all on teiselt planeedilt võrreldes igasugu Ramide, Mangalade ja Sakhodega. Sakslaste vastu eksis mees vaid kahel korral sööduga. Standardite ajal oli alati omal kohal, hiljaks ei jäänud (nagu Islandi vastu korra) ja kõrgete pallide puhul samuti hea arvestades tema kasvu. Ütleme nii, et ma niisama pole teda pikalt haipinud ja koondises näha soovinud. Õnneks on nüüd DD ja muu maailma ka noore mehe headusest aru saanud. Barcasse sobib nagu rusikas silmaauku oma stiili poolest.
#3 Pogba eeltöö teisele väraval - Daaaamn.
#4 Lloris - Maailmaklass. Tassis mitmes olukorras. Aga eriti selles:
#5 Kui Deschamps plaanib edaspidi sarnase taktikaga mängida, siis ärgu Payetit vaevaku platsile vähemalt algkoosseisus panema, sest selle mehe kaitsetegevus on jätkuvalt nõrk (mitte, et see üllatusena peaks tulema. Sama lugu oli ka OM-is näiteks). DD pidi vahepeal isegi Sissoko Evra äärele kamandama, kuna see lekkis korralikult Payeti abiga. Negatiivse poole peale kannaks ta Gignaci, kes on väike pettumus olnud, kuigi võimalusi on saanud.
#7 Koscielny, Sissoko, Kante ja teise poolaja Matuidi saavad ka kiita.
#8 Sagna, Evra, Giroud olid pigem meh. Evra muidugi tegi oma EM-i parima esituse. Cabaye'd ei näinud piisavalt.
#9 DD 5 väikse miinusega riskantse taktika tõttu. Halvema õnne korral oleks võinud ka vastupidine skoor tablool olla.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eks ta nii oligi, see oli deschampsi valik ja see võis meeldida või mitte( mulle ei meeldinud väga) aga ju ta ei eeldanud, et surve nii suur on või oli kindel, et kestavad ära kaitsjad ja tuleb ju tunnistada taga 0, ees 2- seega ta ei eksinud.
Leave a comment:
-
Pogba või Matuidi ei pruugi kaitses nii head olla kui Kante aga mängu ehitamisel alt on nad palju väärtuslikumad. Ma loodan, et Prantsuse meedia laseb rahulikult koondisel finaaliks valmistuda ning ei hakka jaurama nagu France oleks kindel favoriit.
Leave a comment:
-
peab ütlema, et prantsusmaa on pea igas mängus pakkunud väga erinevat mängupilti. eilse parimaks iseloomustajaks on siiski see 0 enda seljataga. keskkaitse paarile vist polegi midagi pahaks panna, keskväli jättis nad kohati kõva surve alla, aga saadi hakkama, eriti hea üllatuse mulle endale pakkus umtiti suhteliselt kindel esitus, koscielnys polnud põhjust ennemgi kahelda. muidugi didi valikut minna matuidi ja pogbaga vastu ka saksamaale võib tagantjärgi targana laita, keskväli anti selgelt käest ära. eks näis mis koosseisu, taktikat ja mängupilti siis portugali vastu näha antakse.
Leave a comment:
-
Kuna on ajalugu muutnud EM käsil siis need ajaloo faktid ongi mõeldud seekord ümberkirjutamiseks , mitte et mul oleks kohtuavalt midagi Prantsusmaa vastu aga ka Portugali võit ei teeks tuju mitte kohe kehvemaks.
Leave a comment:
-
- Viimati kaotas Prantsusmaa Portugalile 1975. aastal. Peale seda on kõik 10 omavahelist kohtumist võitnud Prantsusmaa.
- Ainult Berti Vogts on võitnud EMi nii mängija (1972. aastal) kui ka treenerina (1996. aastal). Didier Deschamps võib pühapäeval seda saavutust korrata.
Ei taha jinxima hakata, aga olen kindel, et kui Prantsusmaa finaalis esimesena skoorib, siis nendele see tiitel ka läheb.
Leave a comment:
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMiks Kante pingil istub?
Edit: Kõik õige, et Kante Payeti asemel tuli, kes juba avapoolaja lõpus tühi oli ja kaitsetööd teha ei jõudnud (see pole tal muidugi kunagi tugev külg olnud.
Leave a comment:
-
Nii ei saa. Absoluutselt pressi ju ei tehta ja vajutakse ise vabatahtlikult madalale.
Leave a comment:
-
Alg11 vs Saksamaa: Lloris, Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra; Matuidi, Pogba, Sissoko, Griezmann, Payet, Giroud.
Edit: jõuti ette, aga jah, nii nagu L'Equipe prignoosis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustL'Equipe teab rääkida, et täna alustab sama alg11 nagu veerandfinaalis Islandi vastu.
Leave a comment:
-
L'Equipe teab rääkida, et täna alustab sama alg11 nagu veerandfinaalis Islandi vastu. Ehk Umtiti säilitab oma koha Koscielny kõrval, kuigi Rami on oma mängukeelu ära kandnud. Nagu ka Kante, kes samuti ei mahu algkoosseisu. Aga eks õhtul saame targemaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pogba Vaata postitustfritzud on enesekindlad
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: