Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ot miks ta seal on?

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    umbes 10000 inimest tuli koondise treeningut Biarritz'is jälgima

Leave a comment:

• Mask
    replied

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Deschamps' mängib 4-3-3-me. Ehk selle formatsiooni puhul on Payet paberil äärele märgitud, aga eks ta vajub rohkem keskele ja jätab ääre äärekaitsjale (Sagna) vabaks. Minu mälu järgi mängib ka West Ham samat formatsiooni. Ühesõnaga võib ka ründajaks nimetada.

Cabaye puhul, eriti tema tüüpi madalal pallivaid mängujuhte prantslastel hetkel pole. Noored Rabiot ja Koziello vast samuti, aga ju DD eelistab hetkel kogemust. Ja ega Cabaye nii kehva ka pole ju olnud? Kuus väravat ja paar väravasöötu on täitsa ok tema positsioonil palliva mehe kohta.
    Kebab on päris hea olnud, lihtsalt ründeosakond kadus paariks kuuks ära Palacis..

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
    Üllatav, et Payet'd ründajana käsitletakse, peaks ta ju puhas nr 10 olema?
    Cabaye'i valik on klubihooaega arvestades suht küsitav, või on koondises end heast küljest näidanud?
    Deschamps' mängib 4-3-3-me. Ehk selle formatsiooni puhul on Payet paberil äärele märgitud, aga eks ta vajub rohkem keskele ja jätab ääre äärekaitsjale (Sagna) vabaks. Minu mälu järgi mängib ka West Ham samat formatsiooni. Ühesõnaga võib ka ründajaks nimetada.

Cabaye puhul, eriti tema tüüpi madalal pallivaid mängujuhte prantslastel hetkel pole. Noored Rabiot ja Koziello vast samuti, aga ju DD eelistab hetkel kogemust. Ja ega Cabaye nii kehva ka pole ju olnud? Kuus väravat ja paar väravasöötu on täitsa ok tema positsioonil palliva mehe kohta.

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Üllatav, et Payet'd ründajana käsitletakse, peaks ta ju puhas nr 10 olema?
    Cabaye'i valik on klubihooaega arvestades suht küsitav, või on koondises end heast küljest näidanud?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
    Pink on küll OMG! Tänavuste vormide põhjal ikka uskumatu lihtsalt...
    Täpsustuseks, et see pildi peale olev alg11 ka EM-ile ei sõida. See on siis L'Equipe`i algkoosseis meestest, kel EM jääb vahele.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Pink on küll OMG! Tänavuste vormide põhjal ikka uskumatu lihtsalt...

Leave a comment:

• Mask
    replied

Pingil: Areola, Corchia, Laporte, Rabiot, Valbuena, Lacazette ja Gameiro.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    aga nagu ennist ütlesin, siis need on kõik just eeldatavalt pingiotsa poisid, kellega manööverdada sooviks, aga põhimehed said kõik kaasa, va benzema, kelle mu arust oleks pidanud kaasama taseme poolest. aga ju deschamps teab paremini selle platsivälise elu tagamaid. nii et suuresplaanis ma ei virise

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    pean mathieu koha pealt oma sõnu sööma, kui arvasin, et ei teda valita nii ehk naa. aga kui oleks mu teha, siis vahetaks ben arfa ja comani kohad ära. jõle viisakas koondis on, kõik natukenegi okkalisemad poisid on kõrvale jäetud.
    No kui juba nii, siis Jallet minema, Corchia asemele. Sissoko minema, Rabiot või isegi Koziello asemele. Mathieu/Mangala minema, Umtiti asemele, ning Coman minema ja Lacazette asemele.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Valbuena sotsiaalmeedias:
    C’est donc acté, je ne participerai pas à l’Euro en France. Quelles qu’en soient les raisons, sportives ou extra-sportives, justifiées ou non, ma non-sélection est une immense déception, tant en raison de mon implication au sein de l’équipe de France depuis de nombreuses années, que de mon attachement pour le maillot français et mon pays. Cette saison a été marquée par des évènements qui, à l’évidence, ont eu des conséquences sur mes performances et cette non-sélection. Pour l’heure, il me semble important, par respect pour mes coéquipiers et l’équipe de France, de laisser sereinement se dérouler la compétition. Je ne prendrai donc pas la parole dans les médias jusqu’à la fin de l’Euro. Je m’exprimerai ultérieurement sur la saison écoulée et les faits qui ont pu me concerner. Merci à tous ceux qui me soutiennent, et je souhaite un superbe parcours à l’équipe de France lors de cet Euro.
    Mat
    Ja imeline google tõlge..
    seetõttu on registreeritud, ma ei osale euro prantsusmaal. mis iganes põhjustel spordi-või ekstra-spordi õigustatud või mitte, mu mitte-valik on suur pettumus, mõlemad oma seotuse tõttu prantsusmaa rahvusvõistkond palju aastaid, et minu kiindumust jersey prantsuse ja oma riiki. see hooaeg on märgistatud sündmuste, ilmselgelt on mõjutanud mu tulemuslikkuse selle mitte valik. mõneks ajaks, tundub mulle oluline, austusest oma kaaslastele ja meeskond prantsusmaa jätta rahulikult voldi konkurentsi. seetõttu ei pea ma sõna võtta meedias kuni euro lõppu. ma räägin hiljem viimase hooaja ja fakte, mis on saanud minu mure. tänan kõiki, kes mind toetada, ning soovin suure tee prantsuse meeskonna selles euro.
    mati

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    pean mathieu koha pealt oma sõnu sööma, kui arvasin, et ei teda valita nii ehk naa. aga kui oleks mu teha, siis vahetaks ben arfa ja comani kohad ära. jõle viisakas koondis on, kõik natukenegi okkalisemad poisid on kõrvale jäetud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Koopia Vaata postitust
    Üpris igav valik tõepoolest.

Aga milles varulistis olevate mängijate roll seisneb? Et kui keegi põhimeeskonnast saab raskelt vigastada, siis tuleb varulistist üks mängija asemele?
    Enam-vähem. Enne turniiri siis. Turniirile sõidavad 23 meest ja siis enam vahetada ei saa. Schneiderlin pääses sarnaselt kaks aastat tagasi MM-ile, kui Grenier katki läks.

Muide, ma esimese otsaga ei pannudki tähele, aga Lille`i noor vasak äärekaitsja Djibril Sidibe on ka varumeeste listis! Eespool Kurzawat ja ka näiteks Clichy`d. See on küll äge!

Leave a comment:

Working...
X