Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Prantsusmaa koondis

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Rocheteau
    replied
    koondise toetajatel on oma hümn välja valitud

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Pole veel midagi kindlalt seal puhaste nr9'de osakonnas.. Loogiline oleks, et Lacazette, Cignac võetakse kaasa..
    Lakazette, Cignak, Kiruod, Fegir, Mardial, Roonei, Žmelling jne

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma isegi vaidleks vastu ses mõttes, et Mathieul on koondise eest mängud kirjas. Umtiti ja Perrinil mitte, kuigi viimane on mitu korda kaasas käinud. Pigem DD valiks kogemused. Aga jah, kui 8 nädalat katki, siis paraku EM-i lootusi ei ole eriti.

Sakho ei kuulu ka minu lemmikute hulka. Nagu ka mitte Mangala. Tunduvad sellised mehed, kel mängu jooksul vähemalt korra kõvaketas kinni jookseb.
    8 nädalat oli siis alates opist, mis minu teada oli kuskil märtsi lõpus. Eile tuli uudis, et mees on tagasi treeningutel, aga muidugi mitte veel vormis, et nädalavahetuseks pingile saada. Igatahes ta ise loodab, et suudab kuuga ennast vormi viia ja võimalust koondisesse saada:

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Raske ennustada tõesti. Puhtalt vormi pealt ei tohiks küsimust olla, aga samas näiteks Giroud, kes klubi eest on viimased kuud pigem kehva olnud, on koondises üldiselt ikkagi oma ära teinud. Lacazette on koondises pigem keskpärane olnud, ja ta polnud ka eelmine hooaeg, kui ta Lyoni eest eluvormis oli, Deschampsi lemmikute hulgas. Näis.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Imperial Vaata postitust
    Kui reaalseks saab pidada seda et kaasatakse Lacazette? Ega juhtoinas pole selle teema kohapealt mingeid lootusi õhku visanud või kustutanud?
    Pole veel midagi kindlalt seal puhaste nr9'de osakonnas.. Loogiline oleks, et Lacazette, Cignac võetakse kaasa..

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Kui reaalseks saab pidada seda et kaasatakse Lacazette? Ega juhtoinas pole selle teema kohapealt mingeid lootusi õhku visanud või kustutanud?

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Pigem on mees just väga hea ja kindel olnud Pooli eest, eriti viimased 2 kuud.
    Ei tea. Nii palju, kui endal on õnnestunud Liverpooli mänge näha, on ta jätkuvalt paras kõndiv ajapomm. Ei tea ju kunagi, millal ta jälle otsustab Luciolikult palli kaitsest ise üles vedama hakata, teeb teel keskväljale paar trikki ja siis kaotab selle, millest tuleb vastaste kontra. Ses kurikuulsas Dormundiga mängus suutis ka ühe värava puhul ülejäänud kaitseliinist kaks meetrit tagapool olla ja suluseisu ära katta. Seal tegi ta veel eksimusi. See oli ka vist viimane Liverpooli mäng, mida nägin.

Minu arvates on just Mangala see, kes viimastel kuudel on täitsa hea olnud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Ma isegi vaidleks vastu ses mõttes, et Mathieul on koondise eest mängud kirjas. Umtiti ja Perrinil mitte, kuigi viimane on mitu korda kaasas käinud. Pigem DD valiks kogemused. Aga jah, kui 8 nädalat katki, siis paraku EM-i lootusi ei ole eriti.

Sakho ei kuulu ka minu lemmikute hulka. Nagu ka mitte Mangala. Tunduvad sellised mehed, kel mängu jooksul vähemalt korra kõvaketas kinni jookseb.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas metssiga Vaata postitust
    ma ei usu et mathieu oleks old reaalne variant tervenagi. et pigem kui sama positsiooni meest kaasa võetakse, siis Maski esimese hooga mainitud nimedest. muidu ise arvan, et see sakho jura ei pruugi üldse paha olla. mulle ei ole just head muljet jätt pooli eest.
    Pigem on mees just väga hea ja kindel olnud Pooli eest, eriti viimased 2 kuud.

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    ma ei usu et mathieu oleks old reaalne variant tervenagi. et pigem kui sama positsiooni meest kaasa võetakse, siis Maski esimese hooga mainitud nimedest. muidu ise arvan, et see sakho jura ei pruugi üldse paha olla. mulle ei ole just head muljet jätt pooli eest.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Sakho tunnistas siis dopingu kasutamise omaks ja saab arvatavasti pikema mängukeelu, ehk teda me suure tõenäosusega EM-il ei näe, mis ilmselt tähendab, et keskkaitses peaks üks koht vaba olema, arvestades, et Varane, Koscielny ja Mangala hõivavad neljast kohast kolm. Kuna Laporte on pikemat aega katki, siis jäävad reaalsetest variantidest alles Umtiti ja Perrin, ning äkki ka Atletico Lucas Hernandez? Mina isiklikult valiks kindlalt Umtiti, aga kardan, et Deschamps valib Perrini, keda ta on ka varem usaldanud. Umtiti tema lemmikute hulka pole seni paraku kuulunud.

Edit: unustasin Mathieu sootuks ära aga tema on ka vist pikemat aega katki.
    Mathieu ravi võtvat max 8 nädalat. Ehk siis klubihooajaks enam vormi ei saa, aga teoreetiliselt oleks EMiks terve.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Sakho tunnistas siis dopingu kasutamise omaks ja saab arvatavasti pikema mängukeelu, ehk teda me suure tõenäosusega EM-il ei näe, mis ilmselt tähendab, et keskkaitses peaks üks koht vaba olema, eeldades, et Varane, Koscielny ja Mangala hõivavad neljast kohast kolm. Kuna Laporte on pikemat aega katki, siis jäävad reaalsetest variantidest alles Umtiti ja Perrin, ning äkki ka Atletico Lucas Hernandez? Mina isiklikult valiks kindlalt Umtiti, aga kardan, et Deschamps valib Perrini, keda ta on ka varem usaldanud. Umtiti tema lemmikute hulka pole seni paraku kuulunud.

Edit: unustasin Mathieu sootuks ära aga tema on ka vist pikemat aega katki.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    GiroudŽ koht ka nüüd mingi kindel asi pole. Praegu paneks küll Laca tema asemele. Või saab Ribery/Ben Arfa tema arvelt nimekirja.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Et siis midagi sellist:

Giroud
    Griezmann Martial
    Pogba Matuidi
    Kante
    Evra Varane Kos Sagna
    Lloris
    Deschamps pigem vist eelistab Diarrat Pogba ja Matuidi kõrval, vähemalt seni on seda teinud, ning võimalik, et ta üritab ka Payeti ära mahutada (Valbuena rolli nt), mis ilmselt tähendab, et emb-kumb Giroud või Martial ei pruugi alustaja olla. Muidu vist midagi sellist tõesti, kuigi ma ei ole keskkaitsjate puhul ka 100% kindel, et selline duo seal mängib. DD-l on kombeks olnud Sakhot liigagi tihti kasutada.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Giroud ja Gignac traditsiooniliste #9-tena on olemas. Vajadusel saavad ka Griezmann ja Martial seal oivaliselt hakkama nagu nad seda ka oma klubide eest on tõestanud. Ses mõttes kedagi veel juurde polegi nii väga vaja võtta. Samas, tuleb tõdeda, et näiteks Lacazette on viimasel ajal head vormi näidanud, kuigi tema aktsiad minu silmis on viimase aasta jooksul korralikult langenud. Kante puhul ei tohiks minu arvates küsimust tekkida nagu ka tegelikult Schneiderlinide ja Valbuenade ukse taha jäämises.
    Et siis midagi sellist:

Giroud
    Griezmann Martial
    Pogba Matuidi
    Kante
    Evra Varane Kos Sagna
    Lloris

Leave a comment:

Working...
X