Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Treeningute põhjal alustab otimaa vastu selline alg11:
Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Matuidi, Cabaye, Pogba - Payet, Giroud (Gignac), Griezmann.
Leave a comment:
-
... kuda avalik treeneri kritiseerimine lõpetab igasugused lootused kunagi oma maad esindada. Selleasemel, et leppida, näha vaeva ning proovida uuesti.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMida Nasri saaga siis õpetas?
Leave a comment:
-
Mida Nasri saaga siis õpetas?Algselt postitas ChiefK Vaata postitust...eriti butthurt keegi. Nasri saaga siis ei õpetanud või, ei ?
Leave a comment:
-
...eriti butthurt keegi. Nasri saaga siis ei õpetanud või, ei ?Algselt postitas Mask Vaata postitustLoll on loll. Mis sa teed.

Nii kaua, kui Deschamps koondise eesotsas on, ma pakun, et Benzemat me ei pruugi enam koondises näha.
Leave a comment:
-
tekib juba huvi, kumb kõvem koondis on, kas see mis maha jäi või see mis turniiril osaleb.
Leave a comment:
-
Kusjuures ei pruugi. Kurjad jutud liiguvad, et Cabaye võib hoopis nüüd alustaja olla. Aga eks me esimese vihje saame loetud päevade pärast otimaa vastu. Mina isiklikult eelistaks muidugi Kanté'dAlgselt postitas ElNino9 Vaata postitusthttp://www.goal.com/euro2016/en/arti..._campaign=enfb
nüüd peaks Kante alustaja olema.
Viimase aasta valguses, ma kahtlen, et see väljamõeldis on. Kõlab Benzemalikult küll. Üllatav on see, et Ben Arfa pole veel sarnase avaldusega välja tulnud. Ta on ka viimasel aja väga jutukaks läinud leheveergudel. Eks see hooaeg Nice`is on ta ego taas kõrgustesse tõstnud.Algselt postitas Pogba Vaata postitustsamas tegemist on Marcaga, võib vabalt BS ka olla
Leave a comment:
-
Ma pakun, et ta ei saa üldse enam. Võiks üldse vist Hiina ära minna, seal pole rassiste ja shit.
Leave a comment:
-
Loll on loll. Mis sa teed.

Nii kaua, kui Deschamps koondise eesotsas on, ma pakun, et Benzemat me ei pruugi enam koondises näha.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: