Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Prantsusmaa koondis
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPole veel midagi kindlalt seal puhaste nr9'de osakonnas.. Loogiline oleks, et Lacazette, Cignac võetakse kaasa..
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa isegi vaidleks vastu ses mõttes, et Mathieul on koondise eest mängud kirjas. Umtiti ja Perrinil mitte, kuigi viimane on mitu korda kaasas käinud. Pigem DD valiks kogemused. Aga jah, kui 8 nädalat katki, siis paraku EM-i lootusi ei ole eriti.
Sakho ei kuulu ka minu lemmikute hulka. Nagu ka mitte Mangala. Tunduvad sellised mehed, kel mängu jooksul vähemalt korra kõvaketas kinni jookseb.
Leave a comment:
-
Raske ennustada tõesti. Puhtalt vormi pealt ei tohiks küsimust olla, aga samas näiteks Giroud, kes klubi eest on viimased kuud pigem kehva olnud, on koondises üldiselt ikkagi oma ära teinud. Lacazette on koondises pigem keskpärane olnud, ja ta polnud ka eelmine hooaeg, kui ta Lyoni eest eluvormis oli, Deschampsi lemmikute hulgas. Näis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Imperial Vaata postitustKui reaalseks saab pidada seda et kaasatakse Lacazette? Ega juhtoinas pole selle teema kohapealt mingeid lootusi õhku visanud või kustutanud?
Leave a comment:
-
Kui reaalseks saab pidada seda et kaasatakse Lacazette? Ega juhtoinas pole selle teema kohapealt mingeid lootusi õhku visanud või kustutanud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPigem on mees just väga hea ja kindel olnud Pooli eest, eriti viimased 2 kuud.
Minu arvates on just Mangala see, kes viimastel kuudel on täitsa hea olnud.
Leave a comment:
-
Ma isegi vaidleks vastu ses mõttes, et Mathieul on koondise eest mängud kirjas. Umtiti ja Perrinil mitte, kuigi viimane on mitu korda kaasas käinud. Pigem DD valiks kogemused. Aga jah, kui 8 nädalat katki, siis paraku EM-i lootusi ei ole eriti.
Sakho ei kuulu ka minu lemmikute hulka. Nagu ka mitte Mangala. Tunduvad sellised mehed, kel mängu jooksul vähemalt korra kõvaketas kinni jookseb.
Leave a comment:
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustma ei usu et mathieu oleks old reaalne variant tervenagi. et pigem kui sama positsiooni meest kaasa võetakse, siis Maski esimese hooga mainitud nimedest. muidu ise arvan, et see sakho jura ei pruugi üldse paha olla. mulle ei ole just head muljet jätt pooli eest.
Leave a comment:
-
ma ei usu et mathieu oleks old reaalne variant tervenagi. et pigem kui sama positsiooni meest kaasa võetakse, siis Maski esimese hooga mainitud nimedest. muidu ise arvan, et see sakho jura ei pruugi üldse paha olla. mulle ei ole just head muljet jätt pooli eest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSakho tunnistas siis dopingu kasutamise omaks ja saab arvatavasti pikema mängukeelu, ehk teda me suure tõenäosusega EM-il ei näe, mis ilmselt tähendab, et keskkaitses peaks üks koht vaba olema, arvestades, et Varane, Koscielny ja Mangala hõivavad neljast kohast kolm. Kuna Laporte on pikemat aega katki, siis jäävad reaalsetest variantidest alles Umtiti ja Perrin, ning äkki ka Atletico Lucas Hernandez? Mina isiklikult valiks kindlalt Umtiti, aga kardan, et Deschamps valib Perrini, keda ta on ka varem usaldanud. Umtiti tema lemmikute hulka pole seni paraku kuulunud.
Edit: unustasin Mathieu sootuks ära aga tema on ka vist pikemat aega katki.
Leave a comment:
-
Sakho tunnistas siis dopingu kasutamise omaks ja saab arvatavasti pikema mängukeelu, ehk teda me suure tõenäosusega EM-il ei näe, mis ilmselt tähendab, et keskkaitses peaks üks koht vaba olema, eeldades, et Varane, Koscielny ja Mangala hõivavad neljast kohast kolm. Kuna Laporte on pikemat aega katki, siis jäävad reaalsetest variantidest alles Umtiti ja Perrin, ning äkki ka Atletico Lucas Hernandez? Mina isiklikult valiks kindlalt Umtiti, aga kardan, et Deschamps valib Perrini, keda ta on ka varem usaldanud. Umtiti tema lemmikute hulka pole seni paraku kuulunud.
Edit: unustasin Mathieu sootuks ära aga tema on ka vist pikemat aega katki.
Leave a comment:
-
GiroudŽ koht ka nüüd mingi kindel asi pole. Praegu paneks küll Laca tema asemele. Või saab Ribery/Ben Arfa tema arvelt nimekirja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEt siis midagi sellist:
Giroud
Griezmann Martial
Pogba Matuidi
Kante
Evra Varane Kos Sagna
Lloris
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustGiroud ja Gignac traditsiooniliste #9-tena on olemas. Vajadusel saavad ka Griezmann ja Martial seal oivaliselt hakkama nagu nad seda ka oma klubide eest on tõestanud. Ses mõttes kedagi veel juurde polegi nii väga vaja võtta. Samas, tuleb tõdeda, et näiteks Lacazette on viimasel ajal head vormi näidanud, kuigi tema aktsiad minu silmis on viimase aasta jooksul korralikult langenud. Kante puhul ei tohiks minu arvates küsimust tekkida nagu ka tegelikult Schneiderlinide ja Valbuenade ukse taha jäämises.
Giroud
Griezmann Martial
Pogba Matuidi
Kante
Evra Varane Kos Sagna
Lloris
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: