320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Borussia Dortmund

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Oh, ärge nüüd nii tagasihoidlikud olge, "nextbestthing" peale Bayernit igasmõttes, vahest mängulisesmõttes isegi parem ja põlveotsas klopsitud , no ma ei tea.
    Pole kunagi arvanudki teisiti Dortmundist aegadest kui Möller tagus Juvele ML värava (mitte klubi fännina otsepidlist seda tunnistada otsepildist RTL kaudu - olid ajad eks, RTL ja tasuta ML) .
    Aga seda mängustatistikat ka nüüd nii tõepähe võtta ei maksaks,pealelöögid olid vähemad aga olgem ausad ,mitte käkkimisekorral oleksid sama kindlad kui Dortmundi latid ja üle löögid. See et Real laseb rünnata pole juba aastaid uudis, eriti võõrsil.Samas lasi BBC kehv vorm vasturünnakutaktikat mitte just kõige efektiivsemalt kasutada, samas kui pingile panna Ronalts ja Benzema siis jääks ainult Bale ja siis oleks Dortmundil veel lihtsam olnud. Ja no tõelise Saksa klubile mitte omaselt on hakanud mehed kukkuma ka omal algatusel, aga Dortmund on tubli ja platsil polnud isegi Reusi, ei lahe klubi.
    Felix: Oh, bollocks!
    Elmo: Dog's bollocks?
    Felix: No, just plain fucking bollocks!
    Elmo: No dog involved?

    Kommentaar


      Ma siiski selle põlve otsas kokku klopsitud all pean silmas kooseisumuutust, millest tingitud suur rotatsioon ja ebastabiilsus on silma paistnud ka Bundesligas see hooaeg (mängude tulemused ei peegelda mängupilti). Kooseisus olid uued mehed Guerreiro, Götze, Dembele. Vahetusest sekkusid uued Mor, mingis mõttes täiesti roheline Pulisic ja uus Schürrle. Keskkaitse on eksperimentaalne koosseis, sisuliselt on Ginter eelnevad hooaajad keskkaitses korralik flopp olnud ja eelmine hooaeg kui Piszczek polnud mängukõlbulik kasutati teda paremal äärel. Dembele (19), Pulisic (18), Mor (19), Passlack (18), Weigl (21) hoolimata oma näilisest skillsetist on siiski veel jalgpallurina väga noored ja kogemusi omandavad. Weigl vast on neist stabiilseim samas on ka temal päris halbu mänge nagu Wolfsburgi vastu.

      Mis puudutab sukeldumisi, siis Madridista käest selle kuulamine on piinlik aga samas on Schmeltzer silma paistnud sukeldumisega ammusest ajast ja noh Dembele probleemiks on nooruse uljus ja kohati mees läheb kärssama ja paistab silma Riberylike tõmblemistega. Ma loodan, et Dembele küpseb veel ja muutub tasakaalukamaks.

      Seda, et tegelikult statistika täieliku tõde ei peegelda, sellega ma olen nõus. Samas ma siiski hindaks pigem selliseks 50%-50% selle mängu mitte ei ühe ega teise domineeritud ettevõtmiseks.

      P.S. Pigem siiski oli Dortmund underdogi rollis ja see saadud punkt läheb plusspoolele.

      http://www.last.fm/user/kurat_

      Kommentaar


        Väga kõva mäng ikka. Tuleb tunnistada, et olin veidi pessimistlik enne mängu, sest kuigi 4 mänguga löödi mingi 20 väravat vist, siis Legiad, Darmstadtid ja kehvas vormis olev Wolfsburg on ikka kõvasti nõrgemad kui valitsev CL meister Real.
        Õnneks eksisin ja Dortmund oli faking suurepärane. Kaitse oli rabe, aga seal vist ei ole hetkel ka päris esimene valik platsil ning kui nii kõrge liiniga mängid sellise kiirusega meeskonna vastu, siis on ilmselge, et augud tekivad. Eesliin oli ikka fantastiline. Kõik need noored nagad on sellised võlurid, et hoia peast kinni. Dembele eriti, aga Mor, Pulisic ja Weigl kõik näitasid, et asjata ei pasunda meedia neist kui järgmistest supertähtedest.
        Eilne mäng oleks võinud hoopis teisiti minna, kui Dortmund oleks esimese löönud, see oleks Reali välja kutsunud ja speedsterid oleksid jooksma saanud kontratel, AGA jäädi ise 2 korda kaotusseisu ja tuldi välja, respekt!
        Navas tegi ka minu arust väga kõva mängu eile, va see esimese värava kala, tõi ikka väga palju lööke ära ja Real peab pigem tänulik olema, et siit selline resultaat võeti.
        Loodame, et suudate kaitses asjad jonksu saada, tiim mängib korralikult kokku ja keegi ei tule rahapakkidega lammutama(teantean Bayern sealhulgas).

        Kommentaar


          Pigem pakkus eilne ikkagi positiivseid emotsioone tõesti. Enne mängu olid pisut segased tunded ja ootused küll, ühelt poolt Dortmundi mitte kõige parem seis keskkaitsjatega, Ginter ja Sokratis ju ainukesed terved ja Ginteri selline veidi heitlik hetkevorm pealekauba. Samas oli ka Real küsimärk, liigas nad nagu hädas olnud viimased mängud, lisaks ka raskelt tulnud võit Sportingu vastu oma kodus, aga kui nende koosseisu vaadata, siis ega seal halbu poisse ju pole ja nõrgale lülile on keeruline näpuga näidata, vb Varane? See selleks, see pole enam oluline.

          Mängulises mõttes oli tore, et teisel poolajal lõpuks üks meeskondadest 2-1 lõi, sest no mu meelest on ikka täiesti surnud see mäng 1-1 seisul, mõlemale justkui sobis. Real selgelt lubas mängida ja seega see domineerimine oli loogiline, kvaliteetseid võimalusi oli aga mõlemal piisavalt, et rohkemgi lüüa. Ei sisendanud see BVB kaitseliin ka mängu jooksul erilist enesekindlust, iga pall kasti kujutas end ohtu. See, et poolvigane Schürrle selle 2-2 lõi, oli muidugi fantastika, kaotus oleks selgelt pettumus olnud sellise alles mänguvormi koguva Reali vastu, eks muidugi Tuchel ka alles otsib-proovib peale sellist metsikut suve seda õiget koosseisu ja kokkumängu leida, aga ikkagi.

          Leverkusen väljas saab põnev olema

          Kommentaar


            Eilne mäng oli Dortmundi poolt puine ja raskepärane. Söödutäpsus jättis soovida ja kuidagi tempos ei püsitud. Esimesel poolajal Pulisic, Castro ja Rode olid täiesti kadunud pildilt. Keskväli oli täiesti impotentne. Ei tahaks eriti sellel hooajal rohkem näha sellist varianti, kus Rode ja Castro mõlemad korraga algkooseisust platsile tulevad. Juba hooaja esimene mäng Mainzi vastu näitas, et selline combo ei tooda eriti.

            Vahetused tõid natuke rohkem elu mängu, aga sisuliselt ei olnud mingit varianti Leverkuseni vastu. Aubameyang oma kiirust maksma panna eriti ei saanud. Paar korda oli mängu jooksul võimalus, aga seekord ei õnnestunud ära lüüa.

            Loodetavasti oli tegemist lihtsalt raske meistrite liiga mängu järgse nõrkusehetkega. Halb on see, et jäeti kasutamata võimalus Bayernile tuulde võtta. Nüüd ei ole muud kui järgmises ringis Herta kodus kotti panna, mis ilmselt veel puhtalt teiseks tabelis ei tõsta, sest Köln saab kodus tõenäoliselt Ingolstadtiga hakkama, aga kaotus näiteks venitaks vahe Bayerniga juba 7 punkti peale (eeldusel, et neil Frankfurti alistamisega probleeme ei teki).

            Kommentaar


              No kui vastane sind niimoodi retsib ja karistada ei saa, sest ref on impotentne, siis ega väga ei saagi oma asja platsil ajada
              sigpic

              Kommentaar


                Algselt postitas sanderos Vaata postitust
                No kui vastane sind niimoodi retsib ja karistada ei saa, sest ref on impotentne, siis ega väga ei saagi oma asja platsil ajada
                Minu meelest kohtunik nüüd küll eile millestki süüdi polnud. Pigem teadis Leverkusen väga hästi, kuidas Dortmundi vastu mängida, ja Dortmund päris täpselt ei teadnud, mida sellise Leverkuseni vastu teha.
                Instagram

                Twitter

                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                telekavaataja.blogabet.com

                Kommentaar


                  No kooliraha jällegi. Leverkusen mängis sellist korralikku räpast kaitsemängu, mida reeglid lubavad, seega soiguda pole mõtet (mõne kollas eoleks vast rohkem sanud anda küll). Pigem oli probleem keskväljal, kus pressi all ei suudetud suurt midagi ära teha ja sellisel mängus torkavad silma ka kõehvad lõpplahendused (Dembele kosmosesse löök jäi eredalt meelde). Tuchel peab suutma meesteni viia selle, et tasavägises pusimises tuleb värvale lüüa, mitte üle mängida.

                  Berliini vastu ei tule kindlasti jalutuskäik, oskavad nemadki vajadusel tihedat kaitsemängu mängida.

                  http://www.last.fm/user/kurat_

                  Kommentaar


                    Keskkaitses, kus read niigi hõredad, on uus probleem - Sokratis sai Lillekülas viga ja umbes 3 nädalat out.

                    Kommentaar


                      Ohjah, päris kurb. Kes sinna keskkaitsesse pannakse, siis Ginteri kõrvale. Kas variant on Rode keskkaitsesse panna ? Merino tuua sisse?

                      http://www.last.fm/user/kurat_

                      Kommentaar


                        Bartra on kokku lapitud ja loodetavasti saab Berliini vastu alustada (fingers crossed).
                        Merino/Burnic vaevalt Ibisevic&co. vastu välja veaks... veel.
                        Magava kauboi suhu viski ei jookse.

                        Kommentaar


                          vigastatuid on ikka päris korralikult Dortmundil hetkel

                          Fino alla fine FORZA JUVE

                          Kommentaar


                            Lisaks on väidetavalt ka Dembele veidi räsitud ja päris 100% selge pole kas ta saab täna platsile joosta või mitte.

                            http://www.last.fm/user/kurat_

                            Kommentaar


                              Jalkpall on vahest ikka debiilne küll. Tra see Hertha pask küll mängu juhistes kirjas pole, kuked nahhui. Rõve.

                              Kommentaar


                                Põnev vaatamine

                                Kommentaar

                                Working...
                                X