Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustVahel pelan FIFA07 ja seal on minu suur lemmik Podolski
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMängin FM07 ja Werderi särgis sai 2008 maailma parima palluri auhinna Klose. Palju õnne taadile!
Leave a comment:
-
Müstika, et Dominik Kohr täna ühtegi kaarti ei näinud.
Muidugi keeruline tõestada, et tahtlikult astus Kimmichile pähe aga Lucasele ja teistele lendas küll korra/kaks jalad ees sisse, kui polnud võimalustki palli puutuda. #vänt
Leave a comment:
-
Mängin FM07 ja Werderi särgis sai 2008 maailma parima palluri auhinna Klose. Palju õnne taadile!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustOpta andmetel .mõlemal 20 hetkel, KDB vajas selleks 3052 minutit, Müller 1992.
Müstiline saavutus, sest Nikoga istus ikka mitmeid mänge järjest pingil ja kui platsile sai, siis topiti äärele, kus tema tugevused nii hästi esile ei pääsenud. Minu vaieldamatu lemmik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kebab Vaata postitustUnustage de Bruyne ja co. Thomas Müller on kõigi aegade parim resultatiivsete söötude andja ühel hooajal Bundesliigas, tema arvel neid nüüd 20 ja viis vooru veel minna. 15 on tulnud Flickiga.
Müstiline saavutus, sest Nikoga istus ikka mitmeid mänge järjest pingil ja kui platsile sai, siis topiti äärele, kus tema tugevused nii hästi esile ei pääsenud. Minu vaieldamatu lemmik.
Leave a comment:
-
Unustage de Bruyne ja co. Thomas Müller on kõigi aegade parim resultatiivsete söötude andja ühel hooajal Bundesliigas, tema arvel neid nüüd 20 ja viis vooru veel minna. 15 on tulnud Flickiga.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustJep ja jube naiivne kaitsetegevus ikka Leverkuseni poolt.
Ma võin nüüd valesti mäletada ja eksida aga kas mitte Bosz ka mesilaste juures liiga tihti ei hakanud ühe- või kahe väravalises edus mängu tapma, mis pea alati lõppes katastroofiga, sest puudus vastav personal selleks.
Loodetavasti on neil varsti Kai ja Volland 100% terved ning vormis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKahju, et Kai eemale jäi, mulle alati meeldib teda jälgida.
Kui millegiga vedas, siis sellega et Baileyl ja Diabyl pole endiselt funktsioneerivaid ajurakke.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVeab teil ikka, et Havertz väljas.
Kui millegiga vedas, siis sellega et Baileyl ja Diabyl pole endiselt funktsioneerivaid ajurakke.
Leave a comment:
-
Müller ja Lewandowski jätavad järgmise mängu Mönchengladbachi vastu kaartidega vahele.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: