Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kurat
    replied
    Loodus võtab Allianz arenat tagasi:

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Vahel pelan FIFA07 ja seal on minu suur lemmik Podolski
    Ta oli FM07 ka väga hea.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Mängin FM07 ja Werderi särgis sai 2008 maailma parima palluri auhinna Klose. Palju õnne taadile!
    Vahel pelan FIFA07 ja seal on minu suur lemmik Podolski

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Müstika, et Dominik Kohr täna ühtegi kaarti ei näinud.
    Muidugi keeruline tõestada, et tahtlikult astus Kimmichile pähe aga Lucasele ja teistele lendas küll korra/kaks jalad ees sisse, kui polnud võimalustki palli puutuda. #vänt

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Mängin FM07 ja Werderi särgis sai 2008 maailma parima palluri auhinna Klose. Palju õnne taadile!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Miroslav Klose 41

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Opta andmetel .mõlemal 20 hetkel, KDB vajas selleks 3052 minutit, Müller 1992.

Müstiline saavutus, sest Nikoga istus ikka mitmeid mänge järjest pingil ja kui platsile sai, siis topiti äärele, kus tema tugevused nii hästi esile ei pääsenud. Minu vaieldamatu lemmik.

Bundesliga.com andmetel on KDB 14/15 ja Forsbegi 16/17 arvel 19 söötu. Thomas Müller ka minu lemmik, kohalik kutt ja meeskonna hing. Kui Müller on õnnelik, on ka Bayern õnnelik ja mängib head mängu.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Kebab Vaata postitust
    Unustage de Bruyne ja co. Thomas Müller on kõigi aegade parim resultatiivsete söötude andja ühel hooajal Bundesliigas, tema arvel neid nüüd 20 ja viis vooru veel minna. 15 on tulnud Flickiga.
    Opta andmetel mõlemal 20 hetkel, KDB vajas selleks 3052 minutit, Müller 1992.

Müstiline saavutus, sest Nikoga istus ikka mitmeid mänge järjest pingil ja kui platsile sai, siis topiti äärele, kus tema tugevused nii hästi esile ei pääsenud. Minu vaieldamatu lemmik.

Leave a comment:

• Kebab
    replied
    Unustage de Bruyne ja co. Thomas Müller on kõigi aegade parim resultatiivsete söötude andja ühel hooajal Bundesliigas, tema arvel neid nüüd 20 ja viis vooru veel minna. 15 on tulnud Flickiga.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Jep ja jube naiivne kaitsetegevus ikka Leverkuseni poolt.
    Üllatav tõesti, et nad kohe peale avaväravat kaitsesse vajusid ja initsiatiivi loovutasid, sest Pavardi-Boatengi äärelt kärises endiselt kamaluga. Samas võis soov olla kiirete kontratega nõelata ja oma järgmist võimalust oodata aga see plaan ei kipu Bayerni vastu just liiga tihti töötama, eriti kui meeskonna aju on platsilt puudu.

Ma võin nüüd valesti mäletada ja eksida aga kas mitte Bosz ka mesilaste juures liiga tihti ei hakanud ühe- või kahe väravalises edus mängu tapma, mis pea alati lõppes katastroofiga, sest puudus vastav personal selleks.

Loodetavasti on neil varsti Kai ja Volland 100% terved ning vormis.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Kahju, et Kai eemale jäi, mulle alati meeldib teda jälgida.
    Kui millegiga vedas, siis sellega et Baileyl ja Diabyl pole endiselt funktsioneerivaid ajurakke.
    Jep ja jube naiivne kaitsetegevus ikka Leverkuseni poolt.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Veab teil ikka, et Havertz väljas.
    Kahju, et Kai eemale jäi, mulle alati meeldib teda jälgida.
    Kui millegiga vedas, siis sellega et Baileyl ja Diabyl pole endiselt funktsioneerivaid ajurakke.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Müller ja Lewandowski jätavad järgmise mängu Mönchengladbachi vastu kaartidega vahele.

Leave a comment:

Working...
X