Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Hansi võiks mõnele keskkaitsjale anda ründava nurgalöögi puhul käskluse "near post Flick on".
Leave a comment:
-
Thiago jaoks on Bundesliga hooaeg läbi. Kui operatsioonist taastumine hästi läheb, siis Flicki sõnul võib ta jälle Pokali finaaliks väljakule naasta.
Leave a comment:
-
Ta oli FM07 ka väga hea.Algselt postitas Pints Vaata postitustVahel pelan FIFA07 ja seal on minu suur lemmik Podolski
Leave a comment:
-
Vahel pelan FIFA07 ja seal on minu suur lemmik PodolskiAlgselt postitas Ibanez Vaata postitustMängin FM07 ja Werderi särgis sai 2008 maailma parima palluri auhinna Klose. Palju õnne taadile!
Leave a comment:
-
Müstika, et Dominik Kohr täna ühtegi kaarti ei näinud.
Muidugi keeruline tõestada, et tahtlikult astus Kimmichile pähe aga Lucasele ja teistele lendas küll korra/kaks jalad ees sisse, kui polnud võimalustki palli puutuda. #vänt
Leave a comment:
-
Mängin FM07 ja Werderi särgis sai 2008 maailma parima palluri auhinna Klose. Palju õnne taadile!
Leave a comment:
-
Bundesliga.com andmetel on KDB 14/15 ja Forsbegi 16/17 arvel 19 söötu. Thomas Müller ka minu lemmik, kohalik kutt ja meeskonna hing. Kui Müller on õnnelik, on ka Bayern õnnelik ja mängib head mängu.Algselt postitas Pints Vaata postitustOpta andmetel .mõlemal 20 hetkel, KDB vajas selleks 3052 minutit, Müller 1992.
Müstiline saavutus, sest Nikoga istus ikka mitmeid mänge järjest pingil ja kui platsile sai, siis topiti äärele, kus tema tugevused nii hästi esile ei pääsenud. Minu vaieldamatu lemmik.
Leave a comment:
-
Opta andmetel mõlemal 20 hetkel, KDB vajas selleks 3052 minutit, Müller 1992.Algselt postitas Kebab Vaata postitustUnustage de Bruyne ja co. Thomas Müller on kõigi aegade parim resultatiivsete söötude andja ühel hooajal Bundesliigas, tema arvel neid nüüd 20 ja viis vooru veel minna. 15 on tulnud Flickiga.
Müstiline saavutus, sest Nikoga istus ikka mitmeid mänge järjest pingil ja kui platsile sai, siis topiti äärele, kus tema tugevused nii hästi esile ei pääsenud. Minu vaieldamatu lemmik.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: