Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas enzo5 Vaata postitust
    Ma ei ole küll mingi keelte spets aga tundub,et väljend mida inglise keeles kasutatakse söögi alla,peale ja komakohana siis saksa keeles kõlab see gramm kangemana ja ei kasutata päris nii palju, äkki ericbana oskab seda paremini kommida.
    Kontekst ja ajastus on ka olulised.
    DFB on korduvalt andnud mõista, et solvanguid enam ei taluta ja alles oli mäng, kus Hoppi peast oli tehtud suur märklaud.
    Dortmundi ultrad said kolme aastase karistuse, Mönchengladbachi omad ka alles hiljuti ja nüüd peale kõike tulevad mingid ullikesed ikka solvavate loosungitega välja. Peab ikka peast üsna pehme olema, kui arvati et sellest mõõda vaadatakse.

Leave a comment:

• enzo5
    replied
    Ma ei ole küll mingi keelte spets aga tundub,et väljend mida inglise keeles kasutatakse söögi alla,peale ja komakohana siis saksa keeles kõlab see gramm kangemana ja ei kasutata päris nii palju, äkki ericbana oskab seda paremini kommida.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kusjuures okei selle -15 pointsi ja sellega lõõpisin, aga see, et hetkel keerati asi mängijate ja treenerite poolt tugevalt üle võlli sellega ma nalja ei tee.
    Edit: Mõned suvalised bännerid fännide käes ei ole küll nüüd alus, et mäng ära katkestada ja lolli mängida. Aga no vaadates Saksamaa koondislaste solvumisi ja kasvõi meil Rüdigeri käitumist ja ülereageerimist , siis Saksamaa jalgpallis see ülevõimedamine töötab jätkuvalt täistuuridega ning sääsest osatakse ikka elevante ülesse puhuda.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Ära palun püüa praegu vaimukas olla või midagi naeruvääristada.
    Rassismil, homofoobial ja/või räigetel solvangutel pole jalgpallis lihtsalt kohta.
    See 20 minutit on küll nüüd soodne hind mida mina olen valmis tasuma, et asjaga lõpuks tõsisemalt tegelema hakataks.
    Kusjuures okei selle -15 pointsi ja sellega lõõpisin, aga see, et hetkel keerati asi mängijate ja treenerite poolt tugevalt üle võlli sellega ma nalja ei tee.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Ma ei saanud aru, mis plagul kirjas oli aga inetu tegu. Tõesti eluaegne keeld on õiglane.
    Süüdlased jäid kenasti filmile ja Bayern juba andis teada, et tagajärjed saavad olema karmid.
    Ilmselt neid ullikesi me enam staadionil kunagi ei näe.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Mingi mõne roppsõna pärast kuskil suvalisel plagul mängitakse väljakul 20 minutit lolli. Mõlemale meeskonnale paneks rahus -15 pointsi liigas, et kohaletulnud ja piletiraha maksnud või teleka ees tasulise telekanali soetanud fänne mõnitatakse. Varsti fännid äkki laulavad valet laulu, siis jalutame ka riietusruumi joome sixbacki alla ja toksime sõpradega palli edasi.
    Ära palun püüa praegu vaimukas olla või midagi naeruvääristada.
    Rassismil, homofoobial ja/või räigetel solvangutel pole jalgpallis lihtsalt kohta.
    See 20 minutit on küll nüüd soodne hind mida mina olen valmis tasuma, et asjaga lõpuks tõsisemalt tegelema hakataks.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Mingi mõne roppsõna pärast kuskil suvalisel plagul mängitakse väljakul 20 minutit lolli. Mõlemale meeskonnale paneks rahus -15 pointsi liigas, et kohaletulnud ja piletiraha maksnud või teleka ees tasulise telekanali soetanud fänne mõnitatakse. Varsti fännid äkki laulavad valet laulu, siis jalutame ka riietusruumi joome sixbacki alla ja toksime sõpradega palli edasi.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Et ei saanud aru, mis seal kirjas oli, kuid soovid eluaegset keeldu?
    Katsu mujal originaalitseda, siin ei tuld hästi välja. Piisab kui saksa kommenteerija juba ütleb, et ei kõlba isegi telesse tõlkida. Sa ei pea ise koroonasse nakatuma teadmaks, et see on paha.

Lisaks ütles mängijate ja staffi reaktsioon kõik.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Ma ei saanud aru, mis plagul kirjas oli aga inetu tegu. Tõesti eluaegne keeld on õiglane.
    Et ei saanud aru, mis seal kirjas oli, kuid soovid eluaegset keeldu?

Leave a comment:

• Ibanez
    replied

Leave a comment:

• enzo5
    replied
    Ehk siis kaitsesid 51% reeglit Hoffenheimi omaniku isiklike solvangutega ja rikkusid mängu.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Bayerni ultrad, kes selle plaguga seal vehkisid on debiilikud.
    Loodetavasti väänatakse eluaegsed keelud.

Leave a comment:

• soccer90
    replied
    Mis need fännid korraldavad? Mäng jäeti pooleli

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Mis värk selle muruga täna on? Ülekastetud?
    Mõlema meeskonna mängijad libastuvad või käivad käpuli ikka üsna lihtsates olukordades.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas enzo5 Vaata postitust
    Väga hea,et Zirkzee saab nüüd oma võimaluse alg 11.
    Ja kohe sahistas. Närvid nagu 500 mängu teinud ründajal. Tüüp seni kolm korda peale löönud Bundesliigas ja löönud kolm väravat.

Poisid mängivad kulda hetkel. Kõik on head peale Coutinho. Viimane on silmad kinni väravale uhanud mingeid pehmeid plönne.

Leave a comment:

Working...
X