Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rainis007
    replied
    Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    Aina kindlamas kõneviisis räägitakse Mane tulekust Bayernisse. Minu pähe ei mahu kuhu Mane peaks platsile mahtuma. Ilmselt siis ikkagi Gnabry ja Tolisso teevad minekut?
    See tundub üsna ilmselge, et Lewa tahab lahkuda ja lahkub.

Nüüd need tänased väljaütlemised muudavad selle kohe päris kindlaks... Niiet jah. Üks kõva klassiga mees (Mane) vahetab teise ja veel kõvema klassiga mehe (Lewa) välja. Eks mänguplaan peab veidi muutuma, aga ilmselt tehtav. Mane ise ju harjunud ilma puhtakujulise targetmanita mängima...

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    Aina kindlamas kõneviisis räägitakse Mane tulekust Bayernisse. Minu pähe ei mahu kuhu Mane peaks platsile mahtuma. Ilmselt siis ikkagi Gnabry ja Tolisso teevad minekut?
    Lewa asemel?

Leave a comment:

• nikitheone
    replied

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Keegi Ryan Gravenberchi oskab kommenteerida? Temast ma väga midagi ei tea, leping tehti kuni 27 ja 25 milkut maksis

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Ei ole kindlasti mitte. Ta pole paha olnud, aga mitte 80 miljonit väärt. Aga Mazraoui'ga ilmselt liigume siis kolme kaitsja suunas ikka edasi. Mis on selles suhtes tore, et Nagelsmann saab hakata paremini oma süsteemi rakendama. Pole küll väga suurt usku sellesse, aga vähemalt saab treener enda asja proovida. Selleks ta ju palgatigi.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Esimeseks liitujaks paremkaitsja Mazraoui Ajaxist. Aga Bayerni kaitseliini vaadates tekkis küsimus neile, kes rohkem mänge vaadanud on - kas 80 miljoni euro mees sellist summat õigustanud ka on?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Wingback Vaata postitust
    Misasi kedagi ei kottinud? Saavutused Bayern'i eest? Wtf?
    Isegi sind kottis bayern alles 3 nädalat hiljem.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Pole ühtegi päris ründajat turul. Ainus keda ma suudaks väljamõelda on Lukaku aga ei ole vast teema, las siis mängib selle viimase aasta ka, äkki mõtleb aastaga ümber on ka alati variant. Eriti kui Barca ei saa top4 järgmine aasta näiteks.

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Lewandowski vaatab oma karjäärile tagasi ja saab aru, et... kedagi ei kottinud.
    Misasi kedagi ei kottinud? Saavutused Bayern'i eest? Wtf?

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    Kui leiab hea asenduse sel suvel, võib müüa. Palju teinud klubi heaks ja kui tahab minna, siis las mingu. Nõmedam oleks järgmine aasta tasuta ära anda.
    Aga peab leidma asenduse. Chupa/Müller ei suuda nii palju väravaid lüüa seal ees. Päris ründajat ikka vaja.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Ma müüks ära, räägitud ca 30-40 milli, mis on potentsiaalse asenduse jaoks(oleneb muidugi kaliibrist) juba täitsa arvestatav summa. Mees ise tahab ka kohe minna, ta on Bayerni heaks juba nii palju teinud, et tulgu vastu siis ja mingit mossitavat Lewandowskit pole mõtet ka seal ees hoida. Chupa/Mülle esialgu vast venitab ära ka kui turult ei peaks kedagi leiduma.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Kannavad ka punast särki, ega muudmoodi ei puutugi vast. Lewandowski sell või tasuta ära 2023? Ma loodan et hoiavad, see mõni miljon kedagi rikkamaks ei tee seal. Downside müümisel on ikka jõhker praegu ilma normaalse asenduseta. On üldse kuskilt asendust võtta?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Rofl mis vennad siin ikka. 2 nädalat tagasi 5:21 kirjutati miskit ja nüüd leitakse munad või.

Teemast rääkides - ma ei saa aru, kuidas United siia kuidagigi puutub

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Bayern kui team to beat CLis viimased 10a koos Realiga. Kus Manu olnud on? Palju ta selle aja jooksul alagrupis on mänginud, palju kordi kaugemale saanud?

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Lewandowski vaatab oma karjäärile tagasi ja saab aru, et... kedagi ei kottinud. Sellises inimlikus vaates on selles tegelikult kahju. Oli justkui väärt mängija. See väravavaht Neuer oleks ka ehk kuskil suutnud mingi märgi maha jätta...
    Teisest küljest kõik jäävad mäletama maailma parimat ründajat ja tema tiitleid Bayernis, samal ajal kui keegi ei mäleta isegi seda, kes Unitedis sel perioodil mängisid.

Leave a comment:

Working...
X