Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Kaitse on sitt. Noijer tassib korralikult seda satsi vahepeal. Samas midagi ohtlikku ei tekitata. Ja siis lampi Coman lööb ühe ära.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Roca saab täna ehk jälle peale. Kuna Meistrite liiga jaoks on ta mängukeeluga väljas, saab kedagi puhata lasta, kes peab nüüd Euroopat alustama - Tolisso?

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Ma arvan, et kui grupivõidu kindlustanud Bayern järelejäänud kahest mängust midagi tõestada tahab, siis on see just Atletico vastu. Kodumängu 4-0 võitu saatis foon, et Atletico tegi kohutava mängu. Eks siis Bayernil on motivatsiooni midagi lisaks tõestada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Võiks kõigile minna ikkagi tuupi tegema. Järjest võitude rekordit peaks käristama pikemaks, kaua vähegi võimalik. 20 mängu võiks ära ikka tulla!
    Alustage Atleticost igatahes...

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Võiks kõigile minna ikkagi tuupi tegema. Järjest võitude rekordit peaks käristama pikemaks, kaua vähegi võimalik. 20 mängu võiks ära ikka tulla!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma ei saa mitte muretseda.

Ma olen Lokomotivi poolehoidja. See on meie stiil.
    Arvestades palju meil sante (Davies, Kimmich, Sarr) ja vigaseid (Tolisso, Goretzka, Süle, Pavard, Lewandowski, Lucas, kes pole veel 100%), siis mõistetav muidugi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Ära muretse, seda ei juhtu, pole Hansi stiil.
    Ma ei saa mitte muretseda.

Ma olen Lokomotivi poolehoidja. See on meie stiil.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    No sellise "Atletico vastu roteerime, aga Lokomotivil lööme puuri täis" üllatuse peale oleksin kuri.
    Ära muretse, seda ei juhtu, pole Hansi stiil.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Clis "U19" platsile saatmine pole Bayernile omane, roteerime pigem liigas aga Meistrite Liigas tahame alati kõike/kõiki võita ning allahindlust ei tehta, isegi kui edasipääs kindel juba.
    No sellise "Atletico vastu roteerime, aga Lokomotivil lööme puuri täis" üllatuse peale oleksin kuri.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Siirad raudteelaste tänud, et Salzburgi vastu ei vääratanud.

Üks väike palve on veel. Jah, te olete alagrupivõidu juba kindlustanud ja ilmselt jookseb Madridis U19 koosseis, aga väga oleks vaja, et te vähemalt ei kaotaks. Pliis!
    Clis "U19" platsile saatmine pole Bayernile omane, roteerime pigem liigas aga Meistrite Liigas tahame alati kõike/kõiki võita ning allahindlust ei tehta, isegi kui edasipääs kindel juba.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Siirad raudteelaste tänud, et Salzburgi vastu ei vääratanud.

Üks väike palve on veel. Jah, te olete alagrupivõidu juba kindlustanud ja ilmselt jookseb Madridis U19 koosseis, aga väga oleks vaja, et te vähemalt ei kaotaks. Pliis!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    MOTM: Neuer.

Nooruke Chris Richards(keda ma täna kullipilguga jälgisin) oli kohutav, pidevad valesöödud, pallikaotused, passiivne ja katastroofiline positsioneerimine aga eks see kõik tule kogemustega. Rocalt muidu hea esitus, kuigi teine kollane oli üsna rumal.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Davies ikka veel katki? Tahaks teda kangesti aktsioonis näha.

Just siis ei näidata mängu, kui Roca alustab. Tase.
    Alphonsot jah enne jaanuari ei näe platsil.

Leave a comment:

Working...
X