Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    Miks see parim on? Ma tahaks Sület keskele ja Musialat algkooseisus näha.
    +1

Olen päri, Süle ja Musiala väärivad hetkel kohta algkooseisus. Pole kontrollinud aga Bayernil peaks olema üks kiiremaid kaitseliine - Süle, Lucas, Upa, Davies, kõik äärmiselt kärmed. Nii tugevat pinki pole meil juba ammu olnud, kui kõik muidugi terved ainult püsiksid (Roca, Tolisso, Coman olid eile sootuks puudu).

Choupo-Moting (more like GOATing) on ka omas rollis väga hea - on üsna kõnekas, et PSG temast jäänud tühimikku just Messiga püüab täita.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Pole küll enam meie asi aga Jerome Boateng mõisteti Müncheni kohtus süüdi oma eksnaise peksmises ja peast hammustamises, ning talle määrati 1.8M euri trahvi. Pidi otsuse edasi kaebama.
    Olen nende kahe kokku-lahku-kokku-lahku suhet algusest peale murelikult jälginud ja see polnud kindlasti eluterve. Kohus leidis ka, et mõlemad olid toksilises suhtes osalised, mis muidugi polnud üllatus. Boateng on lammas, et end talitseda ei suutnud (juustest tirimine ja hammustamine). Kahel Bayerni mängijal on veel sarnaseid probleeme olnud varasemalt - Coman ja Lucas.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Pole küll enam meie asi aga Jerome Boateng mõisteti Müncheni kohtus süüdi oma eksnaise peksmises ja peast hammustamises, ning talle määrati 1.8M euri trahvi. Pidi otsuse edasi kaebama.
    Nüüd kommenteeris Jerome'i juhtumit ka poolvend Kevin-Prince. "Distantseerisin end Jerome'ist juba mõnda aega tagasi," rääkis ta väljaandele Bild. "Ma väärustan ning austan Saksamaa seadusi. Ma jälestan naiste peal vägivallatsemist."

"Ma ei identifitseeri end oma venna tegudega. See on ka põhjus, miks ma temaga enam tegemist ei tee," lisas Kevin-Prince.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
    Nüüd ilmselt saabki Musialat alustamas näha. Oleneb, mis Gnabry vigastuseks osutub. Eile tuli Jamal mängu ja kohe tegi. Kõva noorsand, midagi pole öelda.

Sane tegi vist oma parima Bayerni etteaste eile. Küll mõni pallikaotus ja üks ebaõnnestunud 1v1 aga väga hea mäng tema poolt. Hernandez oli ka väga hea.

4-1 võõral pullide üle ladus hea vundamendi Barcelona mänguks. Barca peab hetkel rohkem küüsi närima kui meie!

Leave a comment:

• nikitheone
    replied

Leave a comment:

• feedme
    replied
    üldplaanis ju parim algkoosseis, mida paberile joonistada saab. ainuke mure ehk selles, et mehed pole puhata saanud.

Neuer
    Pavard, Upamecano, Hernández, Davies
    Kimmich, Goretzka
    Gnabry, Müller, Sané
    Lewandowski

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Kuigi maailma pilgud on täna Old Traffordile suunatud, kuna iluspoiss on tagasi, toimub märgatavalt suurema kaaluga pallimäng Red Bull Arenal. Nagelsmann viib Bayerni lahingusse eelmise klubi vastu vanal koduplatsil. Kas rahvas vilistab välja nii tema kui Upamecano?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Coman ja Alphonso said mõlemad vigastada, õnneks pole miskit tõsist ja ehk jäävad ainult mängust/kahest eemale.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Paul Breitner sai 70. Õnne legendile ja tugevat tervist!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    FC Laatsaret

Manuel Neuer: Expected to play on Sunday for Germany against Armenia.
    Lucas Hernandez: Should be good to go for RB Leipzig on September 11th.
    Benjamin Pavard: Working his way back, could still be out a bit longer due to a slower recovery.
    Marc Roca: Back at training, but still could be a few weeks away from a full return.
    Thomas Müller: His status is in doubt for RB Leipzig.
    Marcel Sabitzer: Battling a lingering adductor issue, but his training at the facilities.
    Dayot Upamecano: Status uncertain; pending MRI results.
    Corentin Tolisso: Could be out for a while. (insert surprised Pikachu)
    Josip Stanisic: Battling a capsular injury in his ankle.

Allikas BILD.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Huvitav kas miskit sellist ka sel hooajal näeme.

lineup.jpg

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    Olen täiesti nõus, aga vihjasin pigem sellele, et Pavardi nii rünnaku-, kui ka kaitsevõimekus on minu jaoks küsitava väärtusega.
    Eks Lahmi/Kimmichi saapaid olegi keeruline täita aga Pavard oli hooajal 2019-20 täitsa asjalik, kohati isegi suurepärane Hansi süsteemis, muidugi järgmine hooaeg läks suuresti aia taha. Ma siin alles hiljuti nuputasin, et Alaba-Ribery, Lahm-Robben ja/või Kimmich-Gnabry telepaatiat ongi keeruline korrata/imiteerida, kui kord pead pallima koos Gnabry, siis Sanega ja ei teki rütmi/teineteisemõistmist sellisel tasemel. Võrdluseks on Phonzyl oluliselt lihtsam Comaniga overlappida, sest Kingsley mängib meeskondlikumalt ja töötab kaitsesse usinalt, Pavardil seda luksust pole, sest Sane kipub tihti käsi nõutult laiutama või ei paku end sööduks ning Gnabry triivib tihti keskele.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Pavardi võimalused keskel pallida on ikka üsna ahtakesed - Upa, Süle, Lucas ja Nianzou hetkel seal madistamas, kes kõik temast kärmemad ja pritsivad palli täpsemalt. Saksamaal liiguvad üldse jutud, et kui Pavard teeb teise kahvatu hooaja otsa, siis pannakse juba järgmine suvi müüki. Minule tegelikult meedlib, et Pavard/Stanišić nii uljalt ette ei torma võrreldes Alphonsoga, seda eriti veel olukorras kus kunagi ei tea kas Sane suvatseb oma äärel kaitsesse tagasi töötada või mitte.
    Olen täiesti nõus, aga vihjasin pigem sellele, et Pavardi nii rünnaku-, kui ka kaitsevõimekus on minu jaoks küsitava väärtusega.

Leave a comment:

Working...
X