Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
kohtunik tundub vähe kloun, iga kord kui Musiala kaitsjad ette võtab suudetakse ta ainult veaga peatada. Barca poistele vilistab ilusti ära. vead poolajaks 8-2 Bayernile.
-
homse osas optimistlik ja ütleks isegi, et tundub sellise kohustusliku võiduna kuna Barca koosseis on kuidagi poolikuks jäänud. tahaks näha kuidas Nagelsmann maletama hakkab ja kas või kuidas kaitseliin Depay jooksudega toime tuleb. selles plaanis on meil õnneks ülimalt kiire kaitseliin.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMa vahepeal ei suutnud üldse tema tegutsemist vaadata mõni aasta tagasi. Nüüd vana hea Toomas ammugi tagasi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust
Minu vaieldamatu lemmik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustThiagot nii hullult ei tümitaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas feedme Vaata postitustGorertzka ja Kimmich mõlemad kuidagi väsinud olemisega peale EMi ja pole nagu ideaalsest mängu näinud veel neilt. selles mõttes on kahju, et Thiago premmis pingile istuma läks. selline mulje on jäänud nagu ta pole Liverpoolis nii armastatud kui Bayernis. Thiago kaotus palju valusam kui näiteks Alaba. ütleks isegi, et jättis sarnase augu nagu Lahm ja Schweini. võibolla Sabitzer täidab ära selle koha.
Eks meie mäng ole veel natukene selline ligadi-logadi, palju arutut tormamist aga see on samas ka mõistetav, sest kokkumängu saavutamine ja uute juhistega harjumine võtabki aega.
Ootan põnevusega juba mängu Barcelona vastu - loodetavasti ei hakka Nagelsmann talle omaselt ülemõtlema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustEilsest mängust kah natukene - vara veel muretseda aga kummaline oli vaadata kuidas Goretzka-Kimmich paar kuidagi head rütmi ei saavutanud (MuruPallimängud muidugi tegid ka korralikku pressi, ehk oli asi selles) ja Lewa vajus harjumatult madalale või triivis sootuks äärele, mis jättis kasti oluliselt vähem jõudu. Ilmselt läheb veel aega, et uue treeneriga harjuda aga olen optimistlik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKui Kevin-Prince sinu kohta nii ütleb, siis on kuskil läinud ikka väga halvasti ja peeglisse tuleks pikem pilk heita.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNüüd kommenteeris Jerome'i juhtumit ka poolvend Kevin-Prince. "Distantseerisin end Jerome'ist juba mõnda aega tagasi," rääkis ta väljaandele Bild. "Ma väärustan ning austan Saksamaa seadusi. Ma jälestan naiste peal vägivallatsemist."
"Ma ei identifitseeri end oma venna tegudega. See on ka põhjus, miks ma temaga enam tegemist ei tee," lisas Kevin-Prince.
Leave a comment:
-
Eilsest mängust kah natukene - vara veel muretseda aga kummaline oli vaadata kuidas Goretzka-Kimmich paar kuidagi head rütmi ei saavutanud (MuruPallimängud muidugi tegid ka korralikku pressi, ehk oli asi selles) ja Lewa vajus harjumatult madalale või triivis sootuks äärele, mis jättis kasti oluliselt vähem jõudu. Ilmselt läheb veel aega, et uue treeneriga harjuda aga olen optimistlik.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: