Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• feedme
    replied
    kohtunik tundub vähe kloun, iga kord kui Musiala kaitsjad ette võtab suudetakse ta ainult veaga peatada. Barca poistele vilistab ilusti ära. vead poolajaks 8-2 Bayernile.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• feedme
    replied

Leave a comment:

• feedme
    replied
    homse osas optimistlik ja ütleks isegi, et tundub sellise kohustusliku võiduna kuna Barca koosseis on kuidagi poolikuks jäänud. tahaks näha kuidas Nagelsmann maletama hakkab ja kas või kuidas kaitseliin Depay jooksudega toime tuleb. selles plaanis on meil õnneks ülimalt kiire kaitseliin.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Ma vahepeal ei suutnud üldse tema tegutsemist vaadata mõni aasta tagasi. Nüüd vana hea Toomas ammugi tagasi.
    Ega Müller polnud süüdi, et Ancefloppi ja Kovač teda kasutada ei osanud aga tootis ka siis kenasti.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust

Minu vaieldamatu lemmik.

Ma vahepeal ei suutnud üldse tema tegutsemist vaadata mõni aasta tagasi. Nüüd vana hea Toomas ammugi tagasi.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Minu vaieldamatu lemmik.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Thiagot nii hullult ei tümitaks.
    Pole keegi teda tümitanud, hea mängija õiges süsteemis/asetuses (pigem 4-3-3, kui 4-2-3-1) ja inimesena sümpaatne aga ei püsi kuidagi terve.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Thiagot nii hullult ei tümitaks.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas feedme Vaata postitust
    Gorertzka ja Kimmich mõlemad kuidagi väsinud olemisega peale EMi ja pole nagu ideaalsest mängu näinud veel neilt. selles mõttes on kahju, et Thiago premmis pingile istuma läks. selline mulje on jäänud nagu ta pole Liverpoolis nii armastatud kui Bayernis. Thiago kaotus palju valusam kui näiteks Alaba. ütleks isegi, et jättis sarnase augu nagu Lahm ja Schweini. võibolla Sabitzer täidab ära selle koha.
    Rääkides Alabast, siis isiklikult arvan, et Süle-Upa-Lucas (jõulisemad, kiiremad ja õhus võimsamad, samas suudavad palli vähemalt sama edukalt ette riputada) sobivad paremini Nagelsmann/Bayerni süsteemi ja sama käib Kimmich-Goretzka-Sabitzer kohta. Kui kõik vahelduseks terved suudaksid ainult püsida, siis saavad Kimmich-Goretzka ka lõpuks puhkust. Minu jaoks on hetkel meeskond tugevam/paindlikum, kui seda eelmisel hooajal ja Thiago soojendaks ka siin pigem pinki (Goretzka/Kimmich mängisid ta ausalt pingile) või noh oleks katki jälle (seda rolli täidab nüüd edukalt Tolisso).

Eks meie mäng ole veel natukene selline ligadi-logadi, palju arutut tormamist aga see on samas ka mõistetav, sest kokkumängu saavutamine ja uute juhistega harjumine võtabki aega.

Ootan põnevusega juba mängu Barcelona vastu - loodetavasti ei hakka Nagelsmann talle omaselt ülemõtlema.

Leave a comment:

• feedme
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Eilsest mängust kah natukene - vara veel muretseda aga kummaline oli vaadata kuidas Goretzka-Kimmich paar kuidagi head rütmi ei saavutanud (MuruPallimängud muidugi tegid ka korralikku pressi, ehk oli asi selles) ja Lewa vajus harjumatult madalale või triivis sootuks äärele, mis jättis kasti oluliselt vähem jõudu. Ilmselt läheb veel aega, et uue treeneriga harjuda aga olen optimistlik.
    Gorertzka ja Kimmich mõlemad kuidagi väsinud olemisega peale EMi ja pole nagu ideaalsest mängu näinud veel neilt. selles mõttes on kahju, et Thiago premmis pingile istuma läks. selline mulje on jäänud nagu ta pole Liverpoolis nii armastatud kui Bayernis. Thiago kaotus palju valusam kui näiteks Alaba. ütleks isegi, et jättis sarnase augu nagu Lahm ja Schweini. võibolla Sabitzer täidab ära selle koha.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Kui Kevin-Prince sinu kohta nii ütleb, siis on kuskil läinud ikka väga halvasti ja peeglisse tuleks pikem pilk heita.
    Kuskilt lugesin, et Lyon polnud sellest teadlik, enne tema palkamist. See oleks ikka tase.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Nüüd kommenteeris Jerome'i juhtumit ka poolvend Kevin-Prince. "Distantseerisin end Jerome'ist juba mõnda aega tagasi," rääkis ta väljaandele Bild. "Ma väärustan ning austan Saksamaa seadusi. Ma jälestan naiste peal vägivallatsemist."

"Ma ei identifitseeri end oma venna tegudega. See on ka põhjus, miks ma temaga enam tegemist ei tee," lisas Kevin-Prince.
    Kui Kevin-Prince sinu kohta nii ütleb, siis on kuskil läinud ikka väga halvasti ja peeglisse tuleks pikem pilk heita.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Eilsest mängust kah natukene - vara veel muretseda aga kummaline oli vaadata kuidas Goretzka-Kimmich paar kuidagi head rütmi ei saavutanud (MuruPallimängud muidugi tegid ka korralikku pressi, ehk oli asi selles) ja Lewa vajus harjumatult madalale või triivis sootuks äärele, mis jättis kasti oluliselt vähem jõudu. Ilmselt läheb veel aega, et uue treeneriga harjuda aga olen optimistlik.

Leave a comment:

Working...
X