Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Pints
    replied
    Väidetavalt pikendas Goretzka lepingut aastani 2026.
    Nüüd vaja veel konksud paberile saada Süle (2022), Tolisso (2022) ja Comani (2023) käest.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Vaatasin mängu tipphetki uuesti ja tabasin end mõttelt, et Koemani 3-5-2/3-1-4-2 asetus toimis tegelikult edukalt. Plats oli tehtud Bayerni jaoks võimalikult kitsaks (ruumi oluliselt vähem kui me oleme reeglina harjunud nägema), ääred ei saanud overlapida (Musiala/Alphonso hoovõturajad olid ülerahvastatud) ja/või palle kasti riputada - 2 tegevust/tugevust mille tulemusena saame tihti kamaluga nurgalööke (saime ainult ühe) ja/või annavad võimaluse Kimmich/Goretzka duole teisi palle noolida, mis kastist välja lendavad. Barcelonal polnud platsil lihtsalt piisavalt kvaliteeti, et meie kaitsjate jalad sõlme keerata ja sööte liini taha sokutada (0 lööki raami ja ainult mõned üksikud avanemised Depay/Jongi poolt).

Nimed Bayerni pingil olid täna harjumatult uhked vahelduseks.

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Väga kindel võit võõrsil. Mitu käiku jäi veel varuks ning sellest näotust Barcelonast sõideti ikka kindlalt üle. Ma oleks juba üllatunud, kui see Barca järgmine aasta CL-i üldse jõuab.
    Kaitse tundub iga mänguga üha stabiilsem, mis on positiivne. Kui nuriseda, siis viimasel kolmandikul jättis tegutsemine soovida ning keskvälja duo Kimmich Gore on endiselt lohakad.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Nii aeglase ja passiivse vastase vastu polegi sel hooajal mängitud.
    Kiitus ka Nagelsmannile, et full Pep ei läinud nagu tal seni on Euroopas kombeks olnud.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    3-0 võit Camp Noult. Pole paha. Kogu tiim oli suurepärane aga eriti tõstaks esile Upamecanot ning Musialat. Nii jätkata.

Leave a comment:

• feedme
    replied
    kohtunik tundub vähe kloun, iga kord kui Musiala kaitsjad ette võtab suudetakse ta ainult veaga peatada. Barca poistele vilistab ilusti ära. vead poolajaks 8-2 Bayernile.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• feedme
    replied

Leave a comment:

• feedme
    replied
    homse osas optimistlik ja ütleks isegi, et tundub sellise kohustusliku võiduna kuna Barca koosseis on kuidagi poolikuks jäänud. tahaks näha kuidas Nagelsmann maletama hakkab ja kas või kuidas kaitseliin Depay jooksudega toime tuleb. selles plaanis on meil õnneks ülimalt kiire kaitseliin.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Ma vahepeal ei suutnud üldse tema tegutsemist vaadata mõni aasta tagasi. Nüüd vana hea Toomas ammugi tagasi.
    Ega Müller polnud süüdi, et Ancefloppi ja Kovač teda kasutada ei osanud aga tootis ka siis kenasti.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust

Minu vaieldamatu lemmik.

Ma vahepeal ei suutnud üldse tema tegutsemist vaadata mõni aasta tagasi. Nüüd vana hea Toomas ammugi tagasi.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Minu vaieldamatu lemmik.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Thiagot nii hullult ei tümitaks.
    Pole keegi teda tümitanud, hea mängija õiges süsteemis/asetuses (pigem 4-3-3, kui 4-2-3-1) ja inimesena sümpaatne aga ei püsi kuidagi terve.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Thiagot nii hullult ei tümitaks.

Leave a comment:

Working...
X