Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Ibanez
    replied
    Lisaks veel:

Lewandowski lõi eelmisel hooajal liigas 41 kolli, Köln lõi terve tiimi peale 34.

Lewandowski pole ühegi teise tiimi vastu liigas löönud rohkemates järjestikustes mängudes väravat kui Kölnile - 5 mängus järjest hetkel.

Ükski teine Bundesliiga klubi pole suutnud Bayernit võõrsil rohkem lüüa kui Köln. Nemad on Rekordmeisterit võõrsil 9 korda võitnud.

Bayern viimased 7 mängu Kölni vastu võitnud.

Leave a comment:

• feedme
    replied
    kui tänasel mängul Viaplays eesti komm, siis siit selline fakt, et Bayernil on täna võimalus ületada Real Madridi rekord kui nad 2016-17 hooajal lõid värava 73 järjestikuses mängus. Kui täna Kölni vastu üks ära lüüakse on Bayern rekordiomanik 74ga.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    See on vana laul juba, kuidas Bayern konkurente nõrgestab nende mängijaid üle ostes. Mis selles halba peaks olema, et Lewa näiteks tasuta toodi? Oleks pidanud 50 milli andma? See, et Alaba tasuta (muidugi suuresti ka Bayerni süül) Real Madridi liikus, oli igati norm. Isegi kui ta oleks Bayernist Dortmundi läinud tasuta, poleks ükski koer haukunud.

Bayernist on kunstlikult loodud kuri ja paha konkurente nõrgestav koletis, kuna teised puhtalt mänguliselt ei saa neile vastu. Mina pigem ütleks, et suurema teene Bayernile Dortmundi nõrgestamise läbi on teinud just välisklubid. Pintsi välja toodud nimekiri liigast välja liikunud mummudest on ju metsik.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Oot, kes need top10 noort venda hetkel Bundesligas on, kelle autogrammi peaks praegu ära küsima, enne, kui nad ootamatul kombel taskuraha eest Bayernisse lähiaastail liiguvad?
    10 silmapaistvat noort, kes ei mängi Bayernis; Wirtz, Szoboszlai, Nkunku, Moukoko, Reyna, Bellingham, Sosa, Neuhaus, Baku ja Haaland. Bayerni omadest ma küsiks autogrammi Musiala, Stanišiću, Daviesi ning Nianzou käest + Taylor Booth, kes muide vastab isegi twitteris aktiivselt ja/või Chris Richards, kellest ilmselt tuleb ka korralikul tasemel mängija (iseasi kas läbilöök Bayernis on reaalne või mitte).

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Ka mulle meeldiks väga, kui mesilased (või teised Bundesliga klubid) suudaksid mummud/varsad/kutsikad kauem oma tarus/tallis/koopas hoida ja õnneks arengud pigem paremuse poole aga see ei saa olla põhjus, miks Bayern peaks nende mängijaid mitte ostma, kui võimalus/vajadus tekib - enamus talente siiski liigast välja läinud.

Kui Bayern oleks nii paha nagu mõni soovib uskuda, siis nad oleksid telerahad Schalke kombel endale nõudnud, teised klubid raskemasse seisu pannud ja hiljem hapukapsa eest püüdnud noori talente niiskesse keldrisse meelitada.
    Oot, kes need top10 noort venda hetkel Bundesligas on, kelle autogrammi peaks praegu ära küsima, enne, kui nad ootamatul kombel taskuraha eest Bayernisse lähiaastail liiguvad?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Mina ja sina ja veel mõned seda kõike teavad, suva jalka vaataja aga vaatas, et näe Dortmund võttis mõned tiitlid ja oli CL-i võidu eest kõrges mängus ja kohe tulid suured Bayerni onud, ning ostsid endale olulised pusletükid ära.
    Ka mulle meeldiks väga, kui mesilased (või teised Bundesliga klubid) suudaksid mummud/varsad/kutsikad kauem oma tarus/tallis/koopas hoida ja õnneks arengud pigem paremuse poole aga see ei saa olla põhjus, miks Bayern peaks nende mängijaid mitte ostma, kui võimalus/vajadus tekib - enamus talente siiski liigast välja läinud.

Kui Bayern oleks nii paha nagu mõni soovib uskuda, siis nad oleksid telerahad Schalke kombel endale nõudnud, teised klubid raskemasse seisu pannud ja hiljem hapukapsa eest püüdnud noori talente niiskesse keldrisse meelitada.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Mitmed Schalke mängijad läksid näiteks tasuta, a la Matip ja Kolasinac - patsutati õlale "great business".
    Mesilased teatavad, et Rose on uus treener poole hooaja pealt, Mönchengladbachi hooaeg kukub kokku - kärbes ka ei kõhi. Götze tuli 2013, Lewa tuli 2014 ja Hummels 2016. Götze ja Matsi eest maksti enam-vähem turuväärtus (ei viitsi kontrollida mitu aastat neil veel lepingut alles oli).
    Mina ja sina ja veel mõned seda kõike teavad, suva jalka vaataja aga vaatas, et näe Dortmund võttis mõned tiitlid ja oli CL-i võidu eest kõrges mängus ja kohe tulid suured Bayerni onud, ning ostsid endale olulised pusletükid ära.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Mul on tunne, et sa loed mu küsimuste tonaalsust valesti. See pole selline "mina tõestan üht ja sa teist"-vaidlus, vaid pigem selline, kus antud liigas täiesti võõras inimene küsib, et kas Bayerniga kaasas käiv kuulsus on põhjendatud. Ja kas selle kohta on mingit puust&punaseks analüüsi, et Bayerni vastu suunatud pahameel Saksamaal on ebaõiglane jne. Mingi argumentatsioon, et Man City ja PSG teevad mujal sama, tekitab just pigem arusaama, et ongi putsis, sest Bundesliga peaks vähemalt väljapoole suunatud reklaami osas olema üsnagi "kõik on võrdsed ja mingit idamaist musta raha seal ei pesta"-liiga olema.

Ehk, noh, kui keegi ütleks, et Hispaania liiga on putsis, kuna Real ja Barca saavad koguaeg seal teha, mida ise tahavad ja siis tulla ütlema, aga vaat, PSG teeb ka, siis on ju vildakas argumentatsioon, noh.
    Ei pidanud seda vaidluseks ja ei eeldanud, et küsimustel on negatiivne alatoon, lihtsalt Bayern ei pea midagi tõestama - see kohustus lasub teistel. Ühetegi sellist artiklit, kus minu mainitu ning grammike/kaks veel kenasti kõik koos oleks Inglise keeles ma küll kohe soovitada ei oska, ehk mõnel fännisaidil aga need kalduvad jälle teise äärmusesse. "Bayern on kuri ja paha + Farmerite liiga jutud" on pigem nende mantra, kes CLis pähe saavad või oma sihtmärgist ilma jäävad, et ennast lohutada. See "teised teevad ka" on harva hea argument aga kui enamus sarnaselt talitab, siis võib vahel kasutada küll.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul on tunne, et sa loed mu küsimuste tonaalsust valesti. See pole selline "mina tõestan üht ja sa teist"-vaidlus, vaid pigem selline, kus antud liigas täiesti võõras inimene küsib, et kas Bayerniga kaasas käiv kuulsus on põhjendatud. Ja kas selle kohta on mingit puust&punaseks analüüsi, et Bayerni vastu suunatud pahameel Saksamaal on ebaõiglane jne. Mingi argumentatsioon, et Man City ja PSG teevad mujal sama, tekitab just pigem arusaama, et ongi putsis, sest Bundesliga peaks vähemalt väljapoole suunatud reklaami osas olema üsnagi "kõik on võrdsed ja mingit idamaist musta raha seal ei pesta"-liiga olema.

Ehk, noh, kui keegi ütleks, et Hispaania liiga on putsis, kuna Real ja Barca saavad koguaeg seal teha, mida ise tahavad ja siis tulla ütlema, aga vaat, PSG teeb ka, siis on ju vildakas argumentatsioon, noh.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ma ütleks, et kõige halvema maitse jättis just see fakt, kuidas see Lewa, Götze, Hummels combo toimus. Ajastus ja super "pähklite eest" saadud tippmehed, võrreldes summadega mis toona juba mujal liigades liikusid. Et okei, ostad teiste parimaid pojad, aga et sa saad neid tasuta või suure soodukaga ka. See oli lihtsalt tavalisele taustateadmisteta fännile väga mage.

Mina ja paljud meist teavad, et see ei ole ainult nii, et aga toona see jättis sellise mulje.
    Mitmed Schalke mängijad läksid näiteks tasuta, a la Matip ja Kolasinac - patsutati õlale "great business".
    Mesilased teatavad, et Rose on uus treener poole hooaja pealt, Mönchengladbachi hooaeg kukub kokku - kärbes ka ei kõhi. Götze tuli 2013, Lewa tuli 2014 ja Hummels 2016. Götze ja Matsi eest maksti enam-vähem turuväärtus (ei viitsi kontrollida mitu aastat neil veel lepingut alles oli).

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Poachimise jutud?
    See on EPLi termin ju.

Mis ei vasta tõele? Mis analüüsi sa soovid?

Sinu arvates on OK suhtumine, et kui talendid lähevad EPLi/LaLigasse, siis kõik hästi aga kui Bayern ostab vahel, siis on kuri ja paha? Bayern ei käitu koduliigas kuidagi teisiti kui teised edukamad klubid.
    Ma ütleks, et kõige halvema maitse jättis just see fakt, kuidas see Lewa, Götze, Hummels combo toimus. Ajastus ja super "pähklite eest" saadud tippmehed, võrreldes summadega mis toona juba mujal liigades liikusid. Et okei, ostad teiste parimaid pojad, aga et sa saad neid tasuta või suure soodukaga ka. See oli lihtsalt tavalisele taustateadmisteta fännile väga mage.

Mina ja paljud meist teavad, et see ei ole ainult nii, et aga toona see jättis sellise mulje.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Oot, aga on siis mingit analüüsi/artiklit, kuidas poachimise jutud ja muu säärane ei vasta tõele?
    Poachimise jutud?
    See on EPLi termin ju.

Mis ei vasta tõele? Mis analüüsi sa soovid?

Sinu arvates on OK suhtumine, et kui talendid lähevad EPLi/LaLigasse, siis kõik hästi aga kui Bayern ostab vahel, siis on kuri ja paha? Bayern ei käitu koduliigas kuidagi teisiti kui teised edukamad klubid.

Teised ostavad: Kagawa, Sahini, Auba, KDB, Sane, Sancho, Dembele, Firmino, Keita, Werneri, Havertzi, Pulisicu jne - Completly Normal Phenomenon. Bayern plaanib osta Sabitzeri - OMG - hÄvItAb LiIgA.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Oot, aga on siis mingit analüüsi/artiklit, kuidas poachimise jutud ja muu säärane ei vasta tõele?

Leave a comment:

• feedme
    replied
    teised euroopa tippklubid tuulutavad iga suvi investorite rahakotiga, aga Bayerni mudelis probleem? mingi päev käis läbi uudis, et Bayernil hetkel vaba raha umbes ~€100m mille sees on ka terve hooaja palgafond. ehk siis covid on oluliselt mõjutanud klubi käivet ja võimalusi üleminekuturul. Chelsea ja City lammutavad olenemata piletitulu kadumisest ja muudest faktoritest 100 milliseid üleminekuid tänu investoritele.

//Dortmundist konkreetselt rääkides, siis teenivad ju head raha mängijate müümisega ja kui oma liigas on staaride ostmiseks vaid üks ostujõuline klubi, siis väga vahet ei ole kas võtab Bayern või võtab mõni muu euroopa klubi (Dembele, Sancho). Küllap varsti Haaland ja Bellingham ka rahaks tehakse.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Tore uudis, et Sabitzer järsku liiga parim oma positsioonil on. Ma ei mäleta transferit millal viimati liiga parim mänija Münchenisse toodi, suht võimatu kui Neuer ja Müller 10+ aastat juba olemas on.
    Lewa ja Hummels võiksid küll pretendeerida sellele tiitlile.
    Sabitzer on ka kindlasti üks parimaid oma positsioonil/rollis.

Leave a comment:

Working...
X