Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Jasper
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõmmik poolt
    Lihtsalt vägev vägev vägev ja türa, Özil palun tõmba nahhui, ma ei taha sind enam platsil näha, mine häälega koju.
    Özil-Thiago-Pogba <3

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Lihtsalt vägev vägev vägev ja türa, Özil palun tõmba nahhui, ma ei taha sind enam platsil näha, mine häälega koju.

Leave a comment:

• jürks
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Soldat poolt
    See, et Saksamaa kaitse reedel on Hummels, Merte, Boateng ja Höwedes on umbes sama kindel kui see, et Neuer on väravas.
    Ups. Hummels on tõesti jumal. Võtaks Brasiilia, palun!

Leave a comment:

• Rover
    replied
    Väga õnnestunud pilt!!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Saksamaa ruulib! Schürrle on pask! Brasiilia/Colombia - Saksamaa tuleb väga magus mäng

JUMAL:

Leave a comment:

• elx
    replied
    Minu jaoks on miinimumsoov käes, edasi karikavõiduni!

Leave a comment:

• Rover
    replied
    Neuerilt väga hea tõrje lõpus ja hea mäng kogu meeskonnalt, ning taaskord mängitakse poolfinaalis.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Hea ja kindel töö!

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Muidu, ma kõiki Saksamaa mängijaid ei tunne aga kas keegi oskab arvata millest selline keskkaitsjate uputus on tulnud ? Kas Durm ja Grosskreutz on lihtsalt ilus välja nägema toodud ?

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja malagar poolt
    Õige partneriga pole tema aeglus probleemiks. Arsenalis toimib koos Kosiga ülihästi - üks jookseb ringi ja teine mängib ajudega. paraku on saksamaa ülejäänud keskkaitsjad kõik samuti aeglased. Jah veidi kiiremad kui Per aga siiski mitte märkimisväärselt. Boateng ehk on sutsu kiirem teistest.
    Täiesti nõus, eriti kui on ääred, kes oskavad ka palli ettepoole viia, mitte nagu kõrval oli Mustafi..

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõmmik poolt
    Oleme ausad, Merte oleks täna ära söödud, ta lihtsalt on niii faking aeglane.
    Õige partneriga pole tema aeglus probleemiks. Arsenalis toimib koos Kosiga ülihästi - üks jookseb ringi ja teine mängib ajudega. paraku on saksamaa ülejäänud keskkaitsjad kõik samuti aeglased. Jah veidi kiiremad kui Per aga siiski mitte märkimisväärselt. Boateng ehk on sutsu kiirem teistest.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitanud kasutaja KID poolt
    Kõigepealt positiivne - koosseis on umbes selline nagu kõik soovisid, kindlasti prantslased ei oodanud sellist koosseisu. Võimalik negatiivne külg on see, et meeskond on harjunud teistmoodi mängima ja ma ei tea kui hästi suudetakse prantslaste vastu oma vana mängujoonis toimima saada. Hummelsi ja Boatengi kokkumäng, terve turniiri on ta Mertesackeriga olnud ja loodetavasti ei tooda uus keskkaitsepaar mõnda ränka eksimust.
    Oleme ausad, Merte oleks täna ära söödud, ta lihtsalt on niii faking aeglane.

Leave a comment:

• KID
    replied
    Kõigepealt positiivne - koosseis on umbes selline nagu kõik soovisid, kindlasti prantslased ei oodanud sellist koosseisu. Võimalik negatiivne külg on see, et meeskond on harjunud teistmoodi mängima ja ma ei tea kui hästi suudetakse prantslaste vastu oma vana mängujoonis toimima saada. Hummelsi ja Boatengi kokkumäng, terve turniiri on ta Mertesackeriga olnud ja loodetavasti ei tooda uus keskkaitsepaar mõnda ränka eksimust.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Just hakkasin kribama, väga hea, et Lahm paremal ja keskkaitsepaar Hummels-Boateng!
    Keskväljal Schweini ja Khedira kõlab ka hästi. Väga rahul lineupiga.

Los, Deutschland!

EDIT:
    Kuna trennis prooviti Grosskreutzi paremal, siis tõenäoliselt ei vedanud välja. Kuigi Höwedes on kõvasti kriitikat saanud, siis ma enamvähem isegi rahul, õhus on ta väga võimas ja palliga kõige sitem ka ei ole.

Leave a comment:

• Brick
    replied
    LAHM ON KAITSES, MA KORDAN, LAHM ON KAITSES! Tipus on Klose, kes läheb Ronaldot lööma!!! Tigu nimega Mertesacker pingil. Keskel Khedira-Swaini. Me like. Täna tuleb võit!

Leave a comment:

Töötlen...