Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Brick
    replied
    Miro Klose 69 Võimas.

Väga segatised tunded on üldiselt tänase mänguga. Reusi kaotus oleks väga kõva tagasilöök. Ma arvan, et nüüd tulevad ärevad 24 h. Lennuk Brasiiliasse väljub homme õhtul.
    - Kaitse kärises ikka nii palju kui armeenlased ründasid. Ikka on probleeme markeerimisega ning piisavalt kiiresti ei jõuta tagasi.
    - Poldi on viimased 2 mängu olnud täielik härg. Mina pole varem nii näljast Lukast näinud. 1 värav + 3 söötu.
    - Müller oli ees õnnetu. Tavaliselt on ta olnud tuntud, kui imelikest asenditest palli tabaja. Seekord siis 3 korda lõi pallist mööda
    - Schürrle on minu jaoks meeldiv üllatus.
    - Klose tuli nägi ja tagus. No kohe teist nägu oli mäng, kui ehtne ründaja platsil.
    - Loodetavasti saadi nüüd kaan pealt ära ning suudetakse näidata WM-il samasugust mängu nagu täna viimase poole tunni jooksul. Portugal on sellise Saksamaa vastu kaputt.
    - Kahju, et Özil posti tabas. Temale oleks enesekindlust meeletult vaja olnud juurde.
    - Höwedes polegi nii kehv äärel kui mulle tundunud on. Paneks ta kaitses ka juurde veel.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    KLOSE 69!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Armeenia oli küll nõrk, aga Klosel nagu hakkab särts tagasi tulema ehk siis nüüd vaja paksu Ronaldo rekord üle lüüa.

Mõni pädevam fänn võiks Reusi diagnoosi ka siia postitada, kui selle kuskilt välja koogib. Kommentaator ütles jah, et viidi haiglasse...olukord ei näinud, kuigi positiivne välja.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Keegi saksa liiga fännidest oskab öelda kui hästi Mkhitaryan saksa keelt räägib?

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Klose lõi 69nda, ajalugu on tehtud. #Legend

Leave a comment:

• RistoT
    replied
    Podolski hoos...

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    BT spordi stuudios öeldi, et Reus viidi haiglasse.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Kui Reus eemale jääb, siis on täiesti ptsis. Kahetsusega tõden, et niigi olen suht pessimistlik MMi eel, aga kui Reus ka eemale jääb, siis ma ei tea, mis saab. Hetkel ainus vend, kes suudaks üksi ka mängu ära teha vist. Trademaaa küll, ca 2 aastat tagasi olin nii põnevil koosseisu üle ja ootasin suuri tegusi, kuid nüüd ei tea, mis saab. Lihtsalt ei ole, mida väga oodata. Kindlasti favoriidid, aga mitte ehk suurfavoriidid.

Leave a comment:

• dontastik
    replied
    Ai ai https://vine.co/v/MDJLaUKa6wB

Esmapilgul tundub, et tegu võib olla päris karmi vigastusega. Loodame, et midagi hullu siiski pole. Reusi eemalejäämine MMilt oleks ikka korralik pauk kogu koondisele ja nende fännidele.

Leave a comment:

• KID
    replied
    Kui nüüd Reus peaks katki olema, siis oleks see ikka väga valus löök Löwile. Tõenäoliselt oli just tema praegu ründavatest mängijatest parimas vormis.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Raske näha, kes neid väravaid lööma hakkab, kui teravusi pm polegi, väga nutune..
    Esimest poolaega pidin striimiga vaatama, poole silmaga jälgisin, suurt midagi luua ei suudetud, teine tuleb õnneks VSB pealt, siis focus to the max yo.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Mis värk sellega on, et keegi peale Kloppi Götzet nr 10 peal ei mängita? Ja siis ütlete, et mees ei tooda.. Kui peab koguaeg mingitel kahtlastel positsioonidel mängima.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Kusjuures täitsa tore koosseis, iseasi kuidas Boateng vasakul hakkama saab. Lahmi ja Khedira paar on päris võimas ja kui Kroos suudaks seal 10ne kohal luua, siis oleks päris hea. Reus ja Schürrle hetkel kindlasti parimad ääred, kes meil võtta ja tipus Toomast eelistaks ka Götzele/Klosele.

Leave a comment:

• Brick
    replied
    Väga huvitav algkoosseis. Löwil oli mune jätta Özil pingile. Lahm on jälle oma uuel positsioonil tegutsemas. Peaasi on see, et armeenlastel puur täis pekstakse ning Brasiiliasse hea emotsiooniga minnakse.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Täna armentsikute vastu võiks ennast lõpuks kokku võtta ja näidata, milleks võimelised ollakse!

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    miks Schweinile Sami´t eelistad?
    Kroos ja Schweinsteiger on suhteliselt sarnased mängijad ja kumbki pole selline masin, kes suudaks keskväljamaestrotel tuju ära võtta. Kui Sami on tippvormis, siis ta on täielik peavalu. Kroosi eelistan Schweinile seetõttu, et Bastianil on suht kehv hooaeg seljataga ja kuigi Kroos pole ka väga eriline olnud, siis on rohkem mängida saanud ja eredaid sähvatusi ka olnud, samuti on tema söödutäpsus väga hea ning kui võimalus tekib, siis paneb jumalikke diagonaale/läbisööte, löögist ei ole mõtet rääkidagi
    Isiklikult arvan, et Lahm peab kindlasti kaitses olema, muidu on seal kõik paigast, eilne oli lihtsalt jube.
    Kroos võib ka nr10t mängida, aga ma loodan, et Özil võtab end kokku ja arvestades, et Kroos on Bayernis terve hooaja nr kuute mänginud, siis ei näe mõtet teda 10 kohal solgutama hakata.

Leave a comment:

Working...
X