kellel RUS - KOR vahele jäi
napilt teine koht
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 üldarutelu
Collapse
X
-
Guest repliedtreinamento do bum bum
Leave a comment:
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustKas Neymari juuksur/stilist on a) füüsilise puudega (pime, ühe käega) või b) vaimse puudega (normaalne inimene ütleks kliendile - kuule ära taha niimoodi)?
Väga ropp igatahes
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPilte, videoid, uudislugusi?
Leave a comment:
-
Kas Neymari juuksur/stilist on a) füüsilise puudega (pime, ühe käega) või b) vaimse puudega (normaalne inimene ütleks kliendile - kuule ära taha niimoodi)?
Väga ropp igatahes
Leave a comment:
-
Algselt postitas RedMike Vaata postitustKust võiks kõige mugavamalt/paremini näha kõikide mängude lühikokkuvõtteid?
Leave a comment:
-
Kust võiks kõige mugavamalt/paremini näha kõikide mängude lühikokkuvõtteid?
Leave a comment:
-
Algselt postitas narvalamari Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustViimasel paaril päeval on ka MM-i vastaseid väljaastumisi olnud- tõsisem oli Curitiba, kus siis ka masendav mäng (IRA-NIG) soosis rahva meelestatust vist. igatahes 3 pangakontorit said korralikult kannatada, lisaks ka metroojaam. Täna mainiti vähe rahulikumast Belo Horizontest.
Leave a comment:
-
Eile hommikul oli Rios kõva udu ja lennujaamad olid varahommikul kinni paar tundi. Tänu sellele nii mõnigi piletiomanik ei saanud liikvele, näiteks Fortalezasse, kus paistabki et staadion küll mahutab 67000, kohal oli aga 60000. Kurb värk.
Viimasel paaril päeval on ka MM-i vastaseid väljaastumisi olnud- tõsisem oli Curitiba, kus siis ka masendav mäng (IRA-NIG) soosis rahva meelestatust vist. igatahes 3 pangakontorit said korralikult kannatada, lisaks ka metroojaam. Täna mainiti vähe rahulikumast Belo Horizontest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustMina MMi üldse ei vaata.... Eesti liiga põnevam, südamelähedasem. Lisaks neil kellaaegadel mil mängitakse ma olen trennis või sõbrannaga voodis MMi puhul seks on parem kui jalgpall
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustKas ma olen ainukene, keda Pohlaku kommentaar meeletult häirib?
Leave a comment:
-
Algselt postitas wironia Vaata postitustmina mmi üldse ei vaata.... Eesti liiga põnevam, südamelähedasem. Lisaks neil kellaaegadel mil mängitakse ma olen trennis või sõbrannaga voodis mmi puhul seks on parem kui jalgpall
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: