Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
MM 2014 üldarutelu
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMida näeks Eestist väljas samuti.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMis leheküljelt ma näen mängude kokkuvõtteid?
Ametlik lehekülg on liiga....kahtlane?
Leave a comment:
-
Mis leheküljelt ma näen mängude kokkuvõtteid?
Ametlik lehekülg on liiga....kahtlane?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMõned näited parimatest käemätsijatest
Leave a comment:
-
Et siis teate küll.. see kes võidab Saksamaad poolfinaalis, võidab ka karika.. või võidab karika Saksamaa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokKas praegu ei toimu peale jalka MMi siis mitte midagi? Siiras küsimus, kuna olen spordi alal täieline võhik. Kui üldse sporti korrata, siis pigem mingit klassikat, mitte rändom valikmänge. Näidatagu kasvõi spordi dokumentaale.
Tennist näitab Eurosport.. Tour de France samuti tuleb sinna.. ning ETVsse. Suvel lihtsalt ei toimu väga midagi sellist. No nv vormel, siis saab lives vaadata
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustVSB võiks rohkem ajalooslisi EM'i ja MM'i mänge näidata, nagu neil on osad Champions League finaalid vahepeal kavas olnud. Ma arvan, et tänapäeval on võimalik neid kõiki hankida.
Leave a comment:
-
Mitmele väravavahile pakkumised tulevad? Lihtsalt sel MMil on väravavahid silma jäänud...Mehhiko, Alzžeeria
Leave a comment:
-
VSB võiks rohkem ajalooslisi EM'i ja MM'i mänge näidata, nagu neil on osad Champions League finaalid vahepeal kavas olnud. Ma arvan, et tänapäeval on võimalik neid kõiki hankida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokJätsid ühe olulise rea siia kopeerimata:
Hoidku jummel selle eest, et Rilleputs saaks ERRi sporditoimetuse juhiks kunagi.Siis oleks ERR umbes samasugune, nagu VSB praegu, mis näitab parajasti olümpiahoki kordust.
Suvel nagunii rohkem rõhk motospordil ju.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: