Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO2020 Play-off

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ilmselt ebapopulaarne arvamus, aga mulle on alati sümpatiseerinud Aivar Pohlaku kommenteerimisstiil.
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    +1

Minule ka meeldib.
    Mulle muidu ei meeldi, aga täna vähemasti 1. poolaeg oli väga hea.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Jep. väga üllatav, et nii hilises turniiri staadiumis.
    Mul on tunne, et sel EM-il vilistatakse ka märksa vähem kui ühelgi eelmisel suurturniiril ära selliseid pehmeid vigasid. Karistuslöökidest löödud väravate vähesus on tõenäoliselt ka sellest tingitud, et neid võimalusi nende löömiseks on ka märksa vähem.

See on küll selline oletuslik ja visuaalselt silma jääv. Ma ei tea, kas sel statistiliselt ka mingi tõepõhi all on.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Sai esimese värava karistuslöögist ka sel EM-il ära näha.
    Jep. väga üllatav, et nii hilises turniiri staadiumis.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Et Hispaania ka välja langeks
    Taani ftw!
    Tuleb ära!

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ilmselt ebapopulaarne arvamus, aga mulle on alati sümpatiseerinud Aivar Pohlaku kommenteerimisstiil.
    +1

Minule ka meeldib.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Sai esimese värava karistuslöögist ka sel EM-il ära näha.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Inglismaa väravavahi thing on see turniir tehtud. Parem poolfinaalis kui finaalis.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Tahaks, et koju tuleks, aga no tra mingid 3 väravat premmi keskmikus löönud wingeritest Sakad ja muud teletupsud mängivad, siis on ikka raske loota.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Mancini ütles, et penaltid on loterii.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    No seal on Inglismaa esimene ka niiet..
    Aga adekvaatselt mõeldes ei olnud.

Aga mis teema kõigil Hispaania vihkamisega on? Eile stuudios ka kõik nö eksperdid põlvitasid Itaalia ees.

Kolme järjesitikuse turniiri valitsemise tõttu ollakse nii mürgised?
    Poolfinaalid ja finaal on wembleyl, loomulikult on engaland favoriit. Adekvaatselt mõeldes siis.

Pärast eilset itaalia võitu on esimene päev kus Inglismaa pole favoriit võitma. See ka sellepärast et üks on juba finaalis ja teisel üks mäng veel ees.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Prantsuse fännid kogusid sajad tuhanded allkirjad kokku kes köik nöudsid, et neile tehti liiga ja Prantsusmaa peaks veel mängus olema
    See oli täielik nonsenss. Videokordus näitas, et sellel petitsioonil pole mingit alust.

Eks kaotaja püüab ikka õlekõrrest haarata ja kõiki maiseid ning taevaseid jõude oma kaotuses süüdistada. Sel puhul polnud selleks küll pallurid ise, vaid toetajad, aga ikkagi.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Lõppkokkuvõttes, mis seal vahet on, keda ja kuhu ennustati. Kohad pannakse paika ikkagi pallimurul ja fakt on see, et Hispaania on audis ning Itaalia finaalis.
    Prantsuse fännid kogusid sajad tuhanded allkirjad kokku kes köik nöudsid, et neile tehti liiga ja Prantsusmaa peaks veel mängus olema

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Lõppkokkuvõttes, mis seal vahet on, keda ja kuhu ennustati. Kohad pannakse paika ikkagi pallimurul ja fakt on see, et Hispaania on audis ning Itaalia finaalis.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Nii on. Ma tõesti ei tunne vajadust Hollandi kaudu uurida, et hispaanlased olid omade poolt ja tunnevad nüüd sügavat pettumust. Oleks imetlusväärne kui nad kummardaksin ja ütleksid - vastane oli parem. Ei käi need asjad nii.
    Ja mis sinu arvamuse neutraalsusse puutub, siis haha väga naljakas.
    Aasta parim postitus.

Leave a comment:

Working...
X