Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Liiga hea

Kommentaar

see fänn oli ka täitsa tore poiss...vähemalt õigele vennale viskas selle kaltsu või lipu näkku :P

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
        Lõppude lõpuks tore ju, et üllataja võitis. Midagi kaunist selles mitme mehega palliga vastase katmises ja niimoodi mööda platsi ringi jooksmises pole, aga näib, et seekord toimis. Loodetavasti Rehhageli taktika siiski liiga palju järgijaid ei leia. Dellas, Fyssas, Kapsis, Zagorakis, Basinas - need mehed olid Ottole kuldaväärt. Ja kindlasti targad treenerid ja klubiomanikud terves Euroopas juba otsivad võimalusi keegi neist endale saada.
        Täna oli Kreeka parem, vääris võitu ja seega ka tiitlit.
        Elagu Hellas ja korraldage ikka tore olümpia kah!
        aga kuhu sa jätad seitaridise? see mees oli minu arvates kreeka kaitseliini parim...

Kommentaar

Originally posted by 17

MINGE VITTU KURAT TÜRAAUK MUNN RAISK KURADI PEDEKARI SEAL KREEKAS KOOS DECO ON KA MUNN RAISK MINGE VITTU KURADI HOORAKARI RAISK MINGE VITTU KURADI VÄRDJAD KREEKLASED SURGE MAHA MARKUS MERGILE KA KUUL PÄHE VÕI PAREM PISTKU PÕLEMA ENNAST VÕI TÕMMAKU OKSA
          Niih, üks mees on nüüd natukeseks ajaks bänni saanud. Seda rooja ei viitsi keegi koristada, kui selliseid debiile leidub.

Kommentaar

Tänavune aasta oli sini-valgete aasta, seda olen ma juba ennegi maininud.

Veel ütleks, et kahest ebasümpaatsest meeskonnast võitis natukene vähem ebasümpaatne...

Ainult, et kas me nüüd jäämegi kuulma seda, kuidas Kreeka 2004. aastal kogu maailma üllatas? Kindlasti saab see olema hullem, kui Taani ja 1992 analoog (kuigi jaah, siis olin ma paraku pisi-pisi veel)...

Kommentaar

Kreeka euromuinasjutt oli õnneliku lõpuga - Euro 2004 eel autsaideriks arvatud meeskond krooniti Vana Maailma meistriks!
              See tähendab tõesti, et Otto Rehhageli taktika pidas terve turniiri jooksul väga hästi paika...kuigi üks asi...kuidas kaotasid kreeklased venelastele(äkki oli ebameeldiv vastane)?
              et siis jah:
              ELAGU KREEKA st Otto ja tema pojad
              Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!

Kommentaar

fakdap turniir, üks pettumuste jada.

Kommentaar

kui EM-i ei suutnud võita Holland, Inglismaa ega Prantsusmaa, siis las võitis ennem Kreeka kui Portugal. Portugali noorema põlvkonna vastu ei ole mul midagi, kuid Figo, Rui Costa... Ei hakka siin Carloselt eeskuju võtma. Igatahes Kreeka näitas, et EM-i ei või võita ainult need 7 suurt, vaid võimalusi on peaaegu kõigil 50-l riigil.
                  ½121½

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Aga nja alates poolfinaalist oli näha, et Cristiano Ronaldo on hakkanud väsima. Täna ei näinud ma teda üldse võrreldes alagruppi mängudega. Kuid ega ta veerandfinaalisgi enam silma eriti ei torkanud, võib-olla sellepärast, et Cole sai temaga suurepäraselt hakkama

Äkki oli asi hoopiski selles,et talle pandi personaalne mängija peale?
                    Proovi nii mängida,suht nuss.

Kommentaar

Elagu Kreeka!Siirad õnnitlused uuele Euroopa meistrile

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Sul 17 on piiratud sõnavara ropenduste osas.
                        Lõppude lõpuks tore ju, et üllataja võitis. Midagi kaunist selles mitme mehega palliga vastase katmises ja niimoodi mööda platsi ringi jooksmises pole, aga näib, et seekord toimis. Loodetavasti Rehhageli taktika siiski liiga palju järgijaid ei leia. Dellas, Fyssas, Kapsis, Zagorakis, Basinas - need mehed olid Ottole kuldaväärt. Ja kindlasti targad treenerid ja klubiomanikud terves Euroopas juba otsivad võimalusi keegi neist endale saada.
                        Täna oli Kreeka parem, vääris võitu ja seega ka tiitlit.
                        Elagu Hellas ja korraldage ikka tore olümpia kah!
                        ma ei ole päris kindel selles, et nad inviidiidena ja natuke teistsuguste treenerite jaoks sellist kaalu omavad

Kommentaar

Seekordne oli kindlasti suurem üllatus kui Taani 1992.

Muide tollest turniirist on mul meelde jäänud aint see, kuidas üks taanlastest sai jubeda põlvevigastuse. Aastatega juba hakkasin mõtlema ega see mitte pettekujutlus polnud, kuid seda näidati ju uuesti... Van Basteni tegu. Taani võitu mäletan kah, kuigi tookord mind sport ei huvitanud ning seetõttu ei saanudki aru et see oleks olnud midagi erilist.

Küsiksin ega keegi ei tea täpsemalt tolle mehe nime ja mis temast siis edasi on saanud?

Kommentaar

Jama lugu.
                            Ilgelt närvid läbi praegu.
                            Ma peale Tšehhide välja kukkumist väga olen väga antikreekaliselt meelastatud.
                            Kahju.
                            Noh, tüüpiline Kreeka mäng.
                            Istutakse kaitses ja lastakse rünnata, vastane väsib, rünnatakse tulemusetult ise, siis tuleb poolaeg.
                            Uuel poolajal vastane ründab, Kreeka lööb kontrast või uglast värava, vastane ründab tulemusetult edasi.
                            Igav aga effektiivne.
                            Kahju, et nad Tšehhi välja peksid, muidu ma polekski nii vaenulik nende suhtes ja lepiksin sellega, et eks nad ikka hästi mängisid ka.
                            Praegu olen arvamusel, et neil oli ikka hoolega õnne ka.

Kommentaar

Originally posted by Sull

Jama lugu.
                              Ilgelt närvid läbi praegu.
                              Ma peale Tšehhide välja kukkumist väga olen väga antikreekaliselt meelastatud.
                              Kahju.
                              Noh, tüüpiline Kreeka mäng.
                              Istutakse kaitses ja lastakse rünnata, vastane väsib, rünnatakse tulemusetult ise, siis tuleb poolaeg.
                              Uuel poolajal vastane ründab, Kreeka lööb kontrast või uglast värava, vastane ründab tulemusetult edasi.
                              Igav aga effektiivne.
                              Kahju, et nad Tšehhi välja peksid, muidu ma polekski nii vaenulik nende suhtes ja lepiksin sellega, et eks nad ikka hästi mängisid ka.
                              Praegu olen arvamusel, et neil oli ikka hoolega õnne ka.

kuid olgem ausad finaalis polnud võiduks isegi mitte õnne vaja(mida ei saa poolfinaali kohta öelda).
                              tähelepanek selline et alates veerandfinaalist kõik meeskonnad kreeka vastu väga s
                              \'tta mängu näitasid.alustades prantsusmaaga ja lõpetades portugaliga.
                              ma arvan et kreeka teenis võidu auga välja,raske tööga.õnnitlused kreekale selle saavutuse puhul
                              sigpic

Kommentaar

Originally posted by rauno
                                kuid olgem ausad finaalis polnud võiduks isegi mitte õnne vaja(mida ei saa poolfinaali kohta öelda).
                                tähelepanek selline et alates veerandfinaalist kõik meeskonnad kreeka vastu väga s
                                \'tta mängu näitasid.alustades prantsusmaaga ja lõpetades portugaliga.
                                Ei tea. Leian siiski, et vastased mängisid just nii hästi, nagu kreeklased neil mängida lubasid. Väga raske on leida viisi, kuidas sellise taktika vastu, nagu Rehhagel välja mõtles, rohtu leida. Aktiivse, aga umbse kaitse murdmiseks on vaja alati teha midagi tavatut. Seda ei suutnud aga ei prantslased, tshehhid ega ka lõpuks portugaallased. Kõik kolm mängisid oma tavapärast mängu algusest lõpuni ja just sellele kreeklased lootsidki.
                                Iseasi jah, et need nurgalöökidest sisselastud võiduväravad olid üsna totrad. Aga see oligi Kreeka fenomen - nõelata siis, kui vastane seda kõige vähem ootas.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X