Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Uus maailmakord? Mõtlemapanev artikkel.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by jansa

Originally posted by mcnamara

Jah selle turniiri tekitatud mõtted vajavad veel seedimist - ehk panen nad hiljem siia kirja. Aga ühte asja ütleks (kindlasti kõik pole nõus): mina ei näinud meeskonda, kes tippvormis Brasiiliale vastu võiks saada. Ja see on Euroopa jalgpalli jaoks natsa halb lugu MM-i eel.
      ...aga mulle see näiteks väga meeldibki...
      Tsehhi... Keskvälja arvelt...Küsitavused jääksid kaitseliini, aga kui valitseda keskvälja brasside vastu, siis on targlt mängides võimalik võita. Ja Kreeka mängu järel ei maksaks tsehhe alahinnata - mäng Brasiiliaga oleks hoopis teine ja praeguste kooseisude juures mina ei annaks kummalegi eelist.

Kommentaar

Kreeka pistets pljääd

Kommentaar

No nii siuke lugu siis. Ma olin suht võrdselt mõlema poolt, aga lõpptulemus on tore, sest Lauterni ja eriti Werderi legendaarse treeneri Rehhageli ja praeguse mängija Charistease osa oli võidus suur.

Kommentaar

KREEEEEEEEKAAAAAAA!!!!!
            PARIM mis täna juhtuda võis

Kommentaar

Nii kaif! Deco imeb, näidelda kah ei oska! Kreeka tegi seda mida vaja! Oooo... mighty OTTO .

Kommentaar

kurat

Kommentaar

fakk yeah!
                  rohkem hetkel ei jaksa...

ps, see katalaan kes platsile jooksis oli kyll sydames kreeklane..:P
                  We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

ütleme nii et täielik müstika oli see kreeka käekäik ma ei oska rohkem midagi kirjutada ma suht sõnatu...ei suuda uskuda eriti sellist asja aga suht hea on et võitis

Kommentaar

Originally posted by 17

MINGE VITTU KURAT TÜRAAUK MUNN RAISK KURADI PEDEKARI SEAL KREEKAS KOOS DECO ON KA MUNN RAISK MINGE VITTU KURADI HOORAKARI RAISK MINGE VITTU KURADI VÄRDJAD KREEKLASED SURGE MAHA MARKUS MERGILE KA KUUL PÄHE VÕI PAREM PISTKU PÕLEMA ENNAST VÕI TÕMMAKU OKSA
                      Ma tean kyll rohkem roppe sõnu!

Kommentaar

Tänane päev on igatahes super, Kreeka võit, Eesti kümnevõistlejad panid superliiga kinni ja Jass võitis Tour de France etappi. Aga ärge nüüd tulge ütlema, et Kreeka istus terve mäng kaitses ja passis oma võimalust? Ei tundunud nii... Aga nõustnud Deviliga, Deco ei oska näidelda :P. Aga Portugali poolel oleks tahtnud näha ainukest sümpaatset mängijat minule: Simaod. Aga nja alates poolfinaalist oli näha, et Cristiano Ronaldo on hakkanud väsima. Täna ei näinud ma teda üldse võrreldes alagruppi mängudega. Kuid ega ta veerandfinaalisgi enam silma eriti ei torkanud, võib-olla sellepärast, et Cole sai temaga suurepäraselt hakkama.

Aga nja tõesti Kreeka võistkonnas polnud tõesti ühtegi nõrka lüli.

Õnne neile edaspidiseks!

Kohtunik tegi muidu minu meelest väga hea partii nii, et portugali fännidel pole tema kallal eriti möliseda. Lihtsalt mängijad olid kehvad ja ei suutnud Kreekat murda.

Ah, et ei unustaks, Barca fänn oli mõnus
                        sigpic

Kommentaar

Ropuks ei lähe, aga Deco oli küll üks hullemaid mehi platsil.

Kas keegi pani tähele, kuidas initsiatiiv jagunes 2. poolajal? 85%-15%? Kõige masendavam ülekaal EM finaalide ajaloos lõppes kaotusega. Jube! Õõvastav! Ebardlik!

its sammetaim!!!

Kommentaar

Elagu Kreeka! Elagu FC Barcelona! Elagu laulupidu!
                            Bwahahahaaa, ja see fänn peaks mingi autasu saama .

Kommentaar

Sul 17 on piiratud sõnavara ropenduste osas.
                              Lõppude lõpuks tore ju, et üllataja võitis. Midagi kaunist selles mitme mehega palliga vastase katmises ja niimoodi mööda platsi ringi jooksmises pole, aga näib, et seekord toimis. Loodetavasti Rehhageli taktika siiski liiga palju järgijaid ei leia. Dellas, Fyssas, Kapsis, Zagorakis, Basinas - need mehed olid Ottole kuldaväärt. Ja kindlasti targad treenerid ja klubiomanikud terves Euroopas juba otsivad võimalusi keegi neist endale saada.
                              Täna oli Kreeka parem, vääris võitu ja seega ka tiitlit.
                              Elagu Hellas ja korraldage ikka tore olümpia kah!
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                                Ja kindlasti targad treenerid ja klubiomanikud terves Euroopas juba otsivad võimalusi keegi neist endale saada.
                                Abramovich?
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X