Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
EURO 2004
Collapse
X
-
Replying to Topic \'EURO 2004\'
Tsehhi... Keskvälja arvelt...Küsitavused jääksid kaitseliini, aga kui valitseda keskvälja brasside vastu, siis on targlt mängides võimalik võita. Ja Kreeka mängu järel ei maksaks tsehhe alahinnata - mäng Brasiiliaga oleks hoopis teine ja praeguste kooseisude juures mina ei annaks kummalegi eelist.Originally posted by jansa
...aga mulle see näiteks väga meeldibki...Originally posted by mcnamara
Jah selle turniiri tekitatud mõtted vajavad veel seedimist - ehk panen nad hiljem siia kirja. Aga ühte asja ütleks (kindlasti kõik pole nõus): mina ei näinud meeskonda, kes tippvormis Brasiiliale vastu võiks saada. Ja see on Euroopa jalgpalli jaoks natsa halb lugu MM-i eel.
Kommentaar
-
Ma tean kyll rohkem roppe sõnu!Originally posted by 17
MINGE VITTU KURAT TÜRAAUK MUNN RAISK KURADI PEDEKARI SEAL KREEKAS KOOS DECO ON KA MUNN RAISK MINGE VITTU KURADI HOORAKARI RAISK MINGE VITTU KURADI VÄRDJAD KREEKLASED SURGE MAHA MARKUS MERGILE KA KUUL PÄHE VÕI PAREM PISTKU PÕLEMA ENNAST VÕI TÕMMAKU OKSA
Kommentaar
-
Tänane päev on igatahes super, Kreeka võit, Eesti kümnevõistlejad panid superliiga kinni ja Jass võitis Tour de France etappi. Aga ärge nüüd tulge ütlema, et Kreeka istus terve mäng kaitses ja passis oma võimalust? Ei tundunud nii... Aga nõustnud Deviliga, Deco ei oska näidelda :P. Aga Portugali poolel oleks tahtnud näha ainukest sümpaatset mängijat minule: Simaod. Aga nja alates poolfinaalist oli näha, et Cristiano Ronaldo on hakkanud väsima. Täna ei näinud ma teda üldse võrreldes alagruppi mängudega. Kuid ega ta veerandfinaalisgi enam silma eriti ei torkanud, võib-olla sellepärast, et Cole sai temaga suurepäraselt hakkama.
Aga nja tõesti Kreeka võistkonnas polnud tõesti ühtegi nõrka lüli.
Õnne neile edaspidiseks!
Kohtunik tegi muidu minu meelest väga hea partii nii, et portugali fännidel pole tema kallal eriti möliseda. Lihtsalt mängijad olid kehvad ja ei suutnud Kreekat murda.
Ah, et ei unustaks, Barca fänn oli mõnus
sigpic
Kommentaar
-
Sul 17 on piiratud sõnavara ropenduste osas.
Lõppude lõpuks tore ju, et üllataja võitis. Midagi kaunist selles mitme mehega palliga vastase katmises ja niimoodi mööda platsi ringi jooksmises pole, aga näib, et seekord toimis. Loodetavasti Rehhageli taktika siiski liiga palju järgijaid ei leia. Dellas, Fyssas, Kapsis, Zagorakis, Basinas - need mehed olid Ottole kuldaväärt. Ja kindlasti targad treenerid ja klubiomanikud terves Euroopas juba otsivad võimalusi keegi neist endale saada.
Täna oli Kreeka parem, vääris võitu ja seega ka tiitlit.
Elagu Hellas ja korraldage ikka tore olümpia kah!
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar