Replying to Topic \'EURO 2004\'
otto on maailmakunn!
aga imeline on see, et lihtsate viienda liiga tõdedega on võimalik suuri asju saavutada.
a. vähemalt 10 meest peab pidevalt palli ja kaitstava värava vahel paiknema
b. kui saame palli, siis lööme pika karistusalasse. äkki juhtub midagi.
otto on maailmakunn!
aga imeline on see, et lihtsate viienda liiga tõdedega on võimalik suuri asju saavutada.
a. vähemalt 10 meest peab pidevalt palli ja kaitstava värava vahel paiknema
b. kui saame palli, siis lööme pika karistusalasse. äkki juhtub midagi.
. Aga eks Kreekal ei ole võtta selliseid mehi rünnakule ja kaitsesse nagu seda on Itaalial ja kui nad mängiks ründavat jalkat ma poleks kindel, kas nad siin EMil üldse olekski. Kuid järeldada, et Kreeka on tänavu favoriite oma mängus võitnud, siis ka Portugal peaks finaali eel favoriit olema
. Eks näis mis pühapäeva hilisõhtul juhtub.Endal mingit lemmikut küll pole Kreekal mängib Nerazzurri KAragounis, aga kahjuks tema peab mängu kaartide tõttu vahele jätma ja Portugalist on sümpaatne vennike Simao, aga njah paratamatult alustab ta ilmselt pingil.
Alagrupiturniiril langes enamik mu lemmikuid välja (e siis Hispaania, Horvaatia, Saksamaa, Bulgaaria, Itaalia), aga edasi on läinud lausa oivaliselt. Kõik meeskonnad, kelle poolt olin veerandfinaalis, said edasi, sama asi nüüd ka poolfinaalides. Kui see seeria jätkub, siis peaks EM-ks saama Portugal.
Kommentaar