Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

EM on põhimõtteliselt minu jaoks läbi. Ma olen juba teist korda sellel EMil täielikult petunud
    sigpic

Kommentaar

PAGANA TAAT

Enne seda damned turniiri oi kui hea see Prantusmaa on vau milline damned meeskond teeb pimesi ka teistele ära.....jeesus siis nyyd j2lle ei suudetud m2ngida.
      Mängupilt oli nii jumala normaalne , Zidane oli fantast,,NIIKURADI fantast,henry my man oli ka t2iesti pandav.
      teenitud kaotus,krdi inglastele pandi ikka ära.

Kommentaar

\"Kukkedel löödi pea maha\" Edasi hellase pojad, elagu kuningas Otto

Kommentaar

Originally posted by peremees

TYRA VITTU!

Enne seda faking turniiri oi kui hea see Prantusmaa on vau milline faking meeskond teeb pimesi ka teistele ära.....tyra wtf siis nyyd j2lle ei suudetud m2ngida,putsi.
          Mängupilt oli nii kuradi sitt tyra, Zidane oli faking sitt,SITT,NIIKURADI SITT,henry my man oli ka t2ielk pask.
          TYra.
          Mul pohhui teenitud kaotus,krdi inglastele pandi ikka ära.
          Väga asjalik tegelane oled.

Kommentaar

Originally posted by Kaarel

TYRA VITTU!

Enne seda faking turniiri oi kui hea see Prantusmaa on vau milline faking meeskond teeb pimesi ka teistele ära.....tyra wtf siis nyyd j2lle ei suudetud m2ngida,putsi.
            Mängupilt oli nii kuradi sitt tyra, Zidane oli faking sitt,SITT,NIIKURADI SITT,henry my man oli ka t2ielk pask.
            TYra.
            Jah olen,need sõnad võtan maha kui olen rahunenud,nii et ära karda siin.

Kommentaar

Originally posted by Kaarel

TYRA VITTU!

TYra.
              peremees norib bänni Kuid see on arusaadav

Kommentaar

PAGANA TAAT

Enne seda damned turniiri oi kui hea see Prantusmaa on vau milline damned meeskond teeb pimesi ka teistele ära.....jeesus siis nyyd j2lle ei suudetud m2ngida.
                Mängupilt oli nii jumala normaalne , Zidane oli fantast,,NIIKURADI fantast,henry my man oli ka t2iesti pandav.
                teenitud kaotus,krdi inglastele pandi ikka ära.
                kohe näha et konnasööjate fänn,sama keel

ehk siis hapud viinamarjad

kreeklaste võime vastaste mängu tappa on muljetavaldav.krt peaks temperamentne rahvus olema kuid jalgpalli mängivad kui külmaverelised skandinaavlased
                igatahes 2 päeva järjest elamused missugused.see turniir oleks veel parem kui ilueedid ei mängiks või siis võinuks penalteid trennis harjutada mitte EM veerandfinaalis.
                sigpic

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                  muahahaaaaaa
                  kirege veel kuked
                  võtsid sõnad suust.

vahvate meeste auks heisakem lipud:

Kommentaar

mnjah finaal Portugal ja Kreeka siis tulekul :P

Kommentaar

Prantsusmaa, Inglismaa, Saksamaa, Itaalia ja Hispaania on väljas...
                      Peale Itaalia ja Saksamaa langemist polnudki nagu enam kellelegi kaasa elada, küllaltki ebameeldiv turniiri kulg minu jaoks. Nüüd on vähemalt 2 Lõuna-Euroopa meeskonda poolfinaalis, miks mitte ka finaalis. Neist rohkem imponeerib ikkagi see suurem ja kuulsam-Portugal. Aga kreeklased võivad küll suure pidutsemise käigus olümpia sootuks unustada...igatahes aplaus neile.
                      sigpic

Kommentaar

No see mäng oli OK. Aplaus Ottole - tema oskab ka sitast saia teha. aga kreeklased ise olid ka ikka tublid.
                        Ja üle pika aja mäng, kus ma polnud nii väga kellegi poolt, vaid kellegi vastu. Seda siis just peale Kreeka väravat. Väga harva juhtub seda. Viimase peal!
                        Turniiri edasine käik annaks eelise nt Tsehhidele...nemad on minu silmis võimelised ka koduväljakul mängivat Portugali võitma. Kuid kui koha peale peaks naasema turniiri alguse kuumad ilmad, siis ongi Portugali kõrvale jäänud lõunamaadest vaid Kreeka. Seega mine sa tea. Sama ilma jätkumisel aga peaks olema asi üsna open race.

Kommentaar

Originally posted by Magpie
                          vahvate meeste auks heisakem lipud:
                          ja pangem need põlema
                          okei kui natuke rahulikumalt võtta siis kreklased ikka väärisid võitu. Lootsin, et peale uimast grupifaasi võtavad mehed jalad alla kuid ohhh ei! Võib-olla siis loodeti, et enam Kreekast vastast ei ole Aga vel seda, et siia siis lõppes ka meie kaotustetaseeria ja kes seda oleks osanud arvata, et kreeklased selle lõpetavad
                          ja finaal tuleb Tsehhi-Portugal
                          Tsehhi - Euroopa Meister 2004!
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Mina rahul tänase tulemusega
                            Vaikne.....

Kommentaar

Originally posted by dreyd

mnjah finaal Portugal ja Kreeka siis tulekul :P
                              See on küll parajalt õudne stsenaarium. Kreeka vääris võitu. Prantslaste tegutsemine oli kaotusseisus üsna nukker kui näiteks eilse Portugali terava totaalsurvega võrrelda. Kreeka keskkaitsjad väärivad tähelepanu ja häid lepinguid rikastesse lääne klubidesse.

Loodan siiski, et Tshehhimaa - Taani mängu võitja ka end finaali välja mängib. Siis on minulgi veel järgmisel pühapäeval kedagi toetada.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by kaarelkymnik

Originally posted by Loca

Täna lõppeb Prantsusmaa koondise tee selle EM-il
                                hehe... kuigi sellist asja ma hästi ei usuks Arvan siiski, et peale tänast hakkavad asju pakkima ikkagi kreeklased mitte prantslased...
                                eks näha ole...PALL ON ÜMMARGUNE
                                heh...poleks iial uskunud... aga PALL PIISAVALT ÜMMARGENUS Müts maha Loca ees :P EM kisub ikka aina põnevamaks ja põnevamaks... kes teab mis järgmisena võib juhtuda
                                Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!

Kommentaar

Working...
                                X