Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mm 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    mul poogen mis sa tast arvad. eks ma ka ise veidi solvunud.
    sa pidid ju minema Barcat toetama? eks siis uks mangija pole kogu klubi
    Liverpool on minu armastus.Lähen lihtsalt sõpsiga kaasa,kes Barca fänn.Sünnipäevakink või nii.
    Aga lõpetan täna sellega et Elagu Sloveenia!!!!

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
      No Argentiina, Portugal, Brasiilia, Saksamaa, Inglismaa, Itaalia, Hispaania, Holland, Prantsusmaa, ma ei usu, et ma olen ainuke kes neid 9. tugevaimateks loeb, ei julge uskuda, et kedagi teist favoriidiks peetakse mm.
      Viimastel aastatel on ju neid meeskondi teistest eristatud?
      no ma ei tea mis meetodid sul on nende tugevuste määramiseks, aga näiteks 2010 valiktsüklis oli gruppide tegemisel 9 tiimi esimeses tugevusgrupis ja nende hulgas inglismaad ei olnud.

Kommentaar

millal MM alagrupid loositakse?

Kommentaar

detsember 4 oli äkki

Kommentaar

Kurat mm. alguseni on veel kuus ja pool kuud, aga kuna mul midagi targemat teha pole kui mõtetut juttu kirjutada, seetõttu ei suuda ma jätta kirjutamata esialgset mm. ennustust või midagi taolist, nüüd kus 31 osalejat on kindlat.
            Suurfavoriidid on ilmselgelt Hispaania ja Brasiilia, ei näe põhjust miks see peaks 6 kuuga muutuma.
            Inglismaal oleks aeg jälle troonile tõusta - hea treener, head mängijad, seni on minu arust õnnestumised treeneri taha jäänud. Nüüd kui meeskonna eesotsas on hea treener võiks ka võidurõõmu maitsta.
            Argentiina - kardan, et maradonaga neil kõrgemle kui veerandfinaali asja pole.
            Saksamaa - Superstaare väga pole, hea meeskonnamänguga miks mitte kõrgetele kohtadele konkureerida.
            Itaalia, Prantsusmaa - nelja aastaga on palju muutunud - ei näe praegu küll mingit põhjust neid kahte favoriitideks pidada, ega keegi neid enne eelmist mm. ka suurfavoriitideks pidanud, äkki üllatavad seekord jälle.
            Portugal, Holland - arvatavasti mängvad jälle ilusat, nauditavat jalgpalli mis kahjuks edu ei too.
            tahaks näha mõne uue tiimi esilekerkimist, nt Taani, Serbia, Paraguay, Elevandiluurannik. Veerandfinali jõudmine võiks olla neile täitsa jõukohane.

Kommentaar

Algselt postitas Katk Vaata postitust
              Väga kahju, et nii edasi said prantslased. Aga kui Dommi poiss seal jätkab siis on vähemalt teada, et MM'i võidu võimalus on neil umbes 1:999...
              Kurb et nii asi lõppes. Oleks siiski soovinud pennusi näha ning, et seal siis Robbie Keane lõõb otsustavat penalti ning suudab selle mõõda lüüa. See oleks palju toredam ja ilusam olnud.
              samas oli see ahv ka 2006 pukis ja siis jäi ainult Trezegoli taha võit.
              Algselt postitas Iceman
              Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                olgem ausad, mangijaid ei ole motet halvustada. probleem on siiski kohtunikes, kes lasevad selliseid asju labi
                Henry oleks voinud muidugi Fair Play-d naidata, kuid suurim probleem on ikkagi FIFAs, UEFAs, sest selliseid olukordi on ju voimalik taielikult elimineerida
                +1 mõistuse häälele.

99% mängijaist käitunuks sellises olukorras analoogselt. 70 000 kodufänni, viimased minutid, otsustav värav. Inetu tegu, aga c'est la vie. Kõik Prantsusmaa ja Henry heiterid võivad end seekord õigustatult roheliseks vihastada.
                Iirlaste õnn lõppes seekord lihtsalt otsa, ikka päris mitu head väravavõimalust jäeti realiseerimata.

Kommentaar

Uruguay lõi mõned minutid tagasi nimekirja lukku. Oli mis oli, 4. detsembril võib hakata ennustama milline MM meid ees ootab
                  Last edited by vendetta; 19.11.09, 02:25. Põhjus: ,,

Kommentaar

Igatahes, oli küll kole värav, aga ma usun, et Prantsusmaa mängu on hulga parem MMil vaadata kui Iirimaa.
                    Tuleb ka vaadata, mängude tähtsust. Kui mingis liigamängus ollakse rüütlid ja lastakse värav tühistada, siis seda ei anna võrrelda lisaajaga, kus tuleb otsustada meeskond kes pääseb MMile. Ma oleks selle palli sealt kas või 2 käega edasi lükanud ja vb oleks veel kellegi käe appi võtnud, et MMile pääseda.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
                      V I D E O K O R D U S E D !
                      T E N N I S......

Kommentaar

Kas FIFA võtab UEFA-le sarnaselt range joone ja nõuab TH bännimist (jah, vihjan ühe londonis resideeruva horvaatia mängija suunas saadetud rahega)?

Kas Platini võtab sõna ja mõistab ebasportliku käitumise ühemõtteliselt hukka?

Nojah.

Kommentaar

Slo vs Rus mängu vaadates oli selline pinge peal nagu oleks meie koondis sibulate vastu mänginud...see oli super mida väikse 2 miljoniga Sloveenia eile tegi ... Vene kommentaatoritel lõppes ülekanne phmt. poole sõnapealt..da strech i vsjo. Sihvkasööjad ahju!

Henry - tere tulemast Maradona-klubisse... mõttetu mees. Iirlastest on küll väga kahju...aga kaks head üllatust õhtujooksul - see oleks ka juba liig tahta.
                          RummaBastards!

Kommentaar

No pigem 2 lisakohtuniku kui videokordused.Järgmine aasta siis panevad selle jama kinni kas Inglismaa või Holland
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                              Mis ta siis tegema pidi? Kohtuniku juurde jooksma ja ütlema ,et mängis käega?
                              Härra Kaspy, te olete ikka eriti naljakas tegelane.
                              Yo. Möistan, et sarnases situatsioonis ytleks ma midagi sarnast, kui mingi troll peale lendaks(normaalsete meestega vesteldes oleks lihtsalt vait vöi ytleks part of football), aga loodetavasti jätad sa selle situatsiooni meelde ja vaatad yle kuidas Pazzini just hiljuti(eelmine nädal?) tunnistas Hollandiga mängides käeviga(noh, eks tegemist oli ju ka söpruskohtumisega) ning mötled enne kui tuled jälle Itaalia koondise vöi klubide teemadesse trollima.

PS! Henry on cnut

Domenech@WC2010? ROFL. Kui see vöit tal ka kuidagi taskusse sajaks, siis oleks see arvatavasti suurim saavutus tema IQ-ga inimeste seas. Siiamaani on vist selleks tema vöistkonna finaalipääs.
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Henry kommentaar:
                                "I will be honest, it was a hand ball. But I'm not the ref," Henry said. "I played it. The ref allowed it. It would have been better to do it another way, but I am not the ref."

Kommentaar

Working...
                                X