Algselt postitas elevant
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mm 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas hos7age Vaata postitustVideokorduseid nüüd vaevalt kasutusele võetakse aga see lisakohtunik on täiesti mõistlik ehk. Mis nüüd iirlaste korduskohtumise nõudmisesse puutub siis, no kui FIFA otsustab ,et see toimub , olen mina jõuluvana
Iirimaal on täielik õigus nõuda ja ka saada uus võimalus kordusmängu näol.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLisakohtunikud kindlasti suudaksid olukordi paremini lahendada ja ma olen üsna kindel, et lisakohtunike ilmumine tippkohtumistesse (valikmängud, CL, suurturniirid ja ehk ka tippkliigadesse) on aasta-paari küsimus.
Ja noh siis see postituse teine pool. Kollase kaardi väärilise vea eest aastane mängukeeld? Oli küll inetu ja oli küll 10 miljoni dollari mäng, aga nigga please. Asi toimiks vaid siis, kui reeglid on ühtlustatud. Mis tähendab otsustavates mängudes? Kuskil play-offis või suures derbys kõnni nagu noateral ja siis mingi näruse Boltoni vastu huija nii kuis jaksad. Daivijatele, petturitele ja muidu ebasportlikele kaakidele pikad mängukeelud, aga kui mingi Lee Bowyeri sugune tont kellelgi "kogemata" paar konti murrab sööb ta kolm mängu küpsist ja jookseb tagasi platsile nagu õige mees kunagi.
Tuleks neid kohtunikke juurde või võetakse videokordused appi säiliksid endiselt olukorrad kus jääb küsitavaks olukorra tahtlikkus. Vaatamata sellele võiks platsi kõrvale siiski mingi viienda selli tekitada, kes istub ekraani taga ja vajadusel sekkub otsustamisse.
Algselt postitas allarn Vaata postitustEi tea nüüd, kas Eesti Keskerakonna esimeest siinkohal demagoogiks saab pidada, aga kui sa nii arvad.
Mis kuradi vahet isiku positsioonil on, retoorika on retoorika, Suure-Jaani ja MM kvalifikatsioonimäng on tõesti võrreldavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLisakohtunikud kindlasti suudaksid olukordi paremini lahendada ja ma olen üsna kindel, et lisakohtunike ilmumine tippkohtumistesse (valikmängud, CL, suurturniirid ja ehk ka tippkliigadesse) on aasta-paari küsimus. Samas võinuks vabalt lisakohtunik teisel pool väravat olla ja teiste mängijate varjus võinuks temalgi käsi nägemata jääda. Mu point on rohkem selles, et igasuguseid rämedalt ebasportlikud tegevused peaks FIFAd, UEFA ja muud FAd rängalt karistama, et mängijatel ei tuleks mõttessegi platsil tolatseda. Oleks FIFAl loogika, et otsustavates mängudes daivimistele, sihilike kätega mängimistele jne tegevustele järgneb näiteks aastane mängukeeld koondisemängudes, siis ehk olekski Henry käe üles tõstnud ja öelnud "sorri, käsi oli".
ja see lisakohtunik ei ole lahendus. ta kull parandab veidi olukorda, kuid ei valista 100%-selt situatsiooneCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Tüübid, kes siin Henry`le mingit karistust ja pikka mängukeeldu nõuavad on küll eksiteel. Jah, oli käsi, aga ma arvan, et kõik, kes vähegi jalgpalli on mänginud, on teinud seda ka käega (tahtmatult või mitte), ja see on jäänud karistamata. Teinekord teed seda puhtalt instinkti pealt, kuid tahtmatult. Ka mina oleks olukorra Henry asemel lõpuni mänginud ja seda puhtalt instinkti pealt. Parim lahendus võiks vist siiski olla viieliikmeline kohtunikebrigaad."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustTüübid, kes siin Henry`le mingit karistust ja pikka mängukeeldu nõuavad on küll eksiteel. Jah, oli käsi, aga ma arvan, et kõik, kes vähegi jalgpalli on mänginud, on teinud seda ka käega (tahtmatult või mitte), ja see on jäänud karistamata. Teinekord teed seda puhtalt instinkti pealt, kuid tahtmatult. Ka mina oleks olukorra Henry asemel lõpuni mänginud ja seda puhtalt instinkti pealt. Parim lahendus võiks vist siiski olla viieliikmeline kohtunikebrigaad.
Kommentaar
-
Algselt postitas tank Vaata postitustÕige! Samasuguse instinktiga ei jooksnud ta ka kohtuniku juurde oma tegu üles tunnistama. Mina aran, et FIFA peaks lisaks aasta Fair Play auhinnale välja tooma ka aasta instinktiivse mängija auhinna. Ma olen harrastuspoksija. Aeg ajalt virutan aga puhtast instinktist vastasele põlvega munadesse või unustan hobuseraua kindasse. Kui kohtunik näeb, saan noomida, kui ei näe, siis tunnen oma instinktide üle uhkust. Mööda tänavat käies näppan aeg ajalt instinktiivselt inimestelt tagataskust rahakotte, poes jääb kah aeg ajalt instinktiivselt üht teist näppu. Vat selline tore instinktiivne mees olen. Minu ema, isa ja sõbrad tunnevad minu üle uhkust. Maailmas peaks üldse rohkem instinktiivselt tegutsemist olema, sest niimoodi reeglite järgi nühkida on ikka ilgelt nõme."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmis asi on ramedalt ebasportlik tegevus? usun, et kui tulevad karistused Fair Play eiramise eest, siis see on ainult vesi advokaatide veskile. advokaat lihtsalt teeb asja nii, et polnud midagi rame, oli hoopis kogematta ja ongi korras. milleks on vaja kaasata selliste juhtumite lahendamisse advokaadid? lihtsam ju lihtsalt videokordused kaiku lasta. ja sellised terminid nagu rame ebasportlik tegevus vahe selgemalt piiritleda.
ja see lisakohtunik ei ole lahendus. ta kull parandab veidi olukorda, kuid ei valista 100%-selt situatsioone
Teiseks, mis need advokaadid asja puutuvad? Tsiviiladvokaadid minu teada ei saagi FIFA või UEFA, samuti rahvuslikke jalgpalliliidu otsustesse sekkuda, meenutagem kasvõi meie omaaegset Tevalte juhtumit.
Kommentaar
-
Algselt postitas tank Vaata postitustÕige! Samasuguse instinktiga ei jooksnud ta ka kohtuniku juurde oma tegu üles tunnistama. Mina aran, et FIFA peaks lisaks aasta Fair Play auhinnale välja tooma ka aasta instinktiivse mängija auhinna. Ma olen harrastuspoksija. Aeg ajalt virutan aga puhtast instinktist vastasele põlvega munadesse või unustan hobuseraua kindasse. Kui kohtunik näeb, saan noomida, kui ei näe, siis tunnen oma instinktide üle uhkust. Mööda tänavat käies näppan aeg ajalt instinktiivselt inimestelt tagataskust rahakotte, poes jääb kah aeg ajalt instinktiivselt üht teist näppu. Vat selline tore instinktiivne mees olen. Minu ema, isa ja sõbrad tunnevad minu üle uhkust. Maailmas peaks üldse rohkem instinktiivselt tegutsemist olema, sest niimoodi reeglite järgi nühkida on ikka ilgelt nõme.
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustSõnavara nagu on, aga mida see peedistamine tõestas nagu? Tõesti ei usu, et nüüd maailm muutub ja kõik mängijad hakkavad järjekorras kohtuniku juures käega mängu üles tunnistamas käima. Ja kui pallur ise platsil on, on tal tõesti savi, millega, kuidas, millisel teel ta värava lööb. Sellien tunne nagu siinsed kutid on jalgpalli ainult telekast vaadanud. No ja need samastavad näited instinkti kasutamise kohta tõestasid vanasõna "Vaikimine on kuld."
Ja kas "kuttidel", kes mängu ainult telekast on vaadanud, puudub igasugune õigus rääkida Fair Play'st?
Minu näidete mõte oli see, et mõne mehe arvates on õige petta, varastada jne, jne seni, kuni "5-liikmeline kohtunikebrigaad" seda ei näe. Nende meelest ei hoia maailma koos mitte moraali- ja eetikanormid, vaid riigi jõustruktuurid. Kui viimaseid silmapiiril pole. siis "anything goes".
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSa võrdled ka m*nni ja viinerit.
Kommentaar
-
Algselt postitas tank Vaata postitustKindlasti ei hakka mängijad kohtuniku juures käima. Ja seda vähemalt seni, kuni pettuste eest tagantjärgi karmilt ei karistata. Ja seni, kuni on sinusuguseid madalaid limukaid, kes pettustele lihtsalt õlgu kehitavad ja ütlevad, et see ongi mängu osa.
Mina tahaksin näha pretsedenti selles suhtes, et patustanud mängija saaks piisava karistuse. Kaks aastat rahvusvahelise vuti bänni oleks asjakohane. Peab hõlmama ka klubikohtumisi. Ühes sõnumiga, et iga järgmist tüüpi karistatakse sama karmilt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNo just. FIFA-le tehtud appeal mäng uuesti pidada oli puht poliitiline samm, mis lihtsalt iirlastel tuli teha. Loomulikult sellest keelduti ja loomulikult on prantslased MM-il.
Mina tahaksin näha pretsedenti selles suhtes, et patustanud mängija saaks piisava karistuse. Kaks aastat rahvusvahelise vuti bänni oleks asjakohane. Peab hõlmama ka klubikohtumisi. Ühes sõnumiga, et iga järgmist tüüpi karistatakse sama karmilt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar