Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mind ajab naerma see, et itaallased ei või kohtuniku peale kurjad olla, sest, et kes teab, mida rumeenlased oleks kaotusseisu langedes teinud.
Sa ei saanud selgelt minust aru.
sa süüdistasid kohtuniku selles, et Itaalia viigistas. Ma üritasin sulle selgitada ,et mööda löödud penalti ei muutnud midagi ju, ja ka kui oleks see "mitte suluseisus" löödud värav loetud, ei saa sa kindel olla milline tulemus oleks lõpus olnud.
Ehk siis pika juttu kokkuvõtteks: oleks on paha poiss.
Sa ei saanud selgelt minust aru. sa süüdistasid kohtuniku selles, et Itaalia viigistas. Ma üritasin sulle selgitada ,et mööda löödud penalti ei muutnud midagi ju, ja ka kui oleks see "mitte suluseisus" löödud värav loetud, ei saa sa kindel olla milline tulemus oleks lõpus olnud.
Aitäh, et valgustasid mind. Ei pannudki ise tähele, et midagi sellist oleks teinud.
Värav oli ilus aga löödi see suluseisust. UEFA sisukohalt käib mäng nüüd ka väljakult väljaspool. Kui kohtuniklue antakse selline suluseisu tõlgendamise võimalus siis võiks sellele lisada mingi juhendi, et millisel juhul siis saaks seda rakendada. Mulle isiklikult tundub, et sellist tõlgendamist saab kasutada standart olukordade puhul, nagu näiteks korneri või terava nurga alt antavate karistuslöökide korral. Kus kaitsemängijad, kes seisavad eesimeses ja tagumises postis, võivad tekitada kunstliku suluseisu astudes üle väravajoone. Probleem on selles, et kohtunik on surve all ja peab tegema kiirelt otsuseid. Hoolimata sellest, et tal on kolm abilist tulevad ikka vead sisse. Kaheldavate olukordade puhul on alati võimalus neil ju nõupidada.
Aga ausaltöeldes on azurri sitt mis sitt.
Eedlused on olemas. Vaadates Itaalia mänge ennem EM-i. Sattusin vaatama Itaalia vs. Shotimaa mängu siis see oli nii kiire ja avatud, et lausa lust oli vaadata. Kahjuks on sellest esitusest järele jäänud ainult hale vari.
Sellist lollust on raske kommenteerida. Eriti siis kui peale mängu on 'puust ja punaselt' asi selgeks tehtud.
Ja Holland on täna võtmas teist skalpi - super!
EDIT: Teise poolaja alguse järgi tuleb täna aga ilmselt 5:1 kaotus.
No nii. See jutt mida ma ma Hollandi vuti rubriigis olen rääkinud-laske kaks virtuoosi Robben ja van Persie väljakule ja esimene tõsisem üritus neilt ja maailmaklassi värav. Super.
Kommentaar