Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 - alagrupp C

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma küll aru ei saa ,mis sind naerma ajab.
    Arvad, et Rumeenia oleks kaotus seisus kaitses istunud?
    Mind ajab naerma see, et itaallased ei või kohtuniku peale kurjad olla, sest, et kes teab, mida rumeenlased oleks kaotusseisu langedes teinud.
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
      Mind ajab naerma see, et itaallased ei või kohtuniku peale kurjad olla, sest, et kes teab, mida rumeenlased oleks kaotusseisu langedes teinud.
      Sa ei saanud selgelt minust aru.
      sa süüdistasid kohtuniku selles, et Itaalia viigistas. Ma üritasin sulle selgitada ,et mööda löödud penalti ei muutnud midagi ju, ja ka kui oleks see "mitte suluseisus" löödud värav loetud, ei saa sa kindel olla milline tulemus oleks lõpus olnud.

Ehk siis pika juttu kokkuvõtteks: oleks on paha poiss.

Aga algkoosseisud Holland - Prantsusmaa:

Paistab ,et Vieira siiski päris korras ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
        Sa ei saanud selgelt minust aru.
        sa süüdistasid kohtuniku selles, et Itaalia viigistas. Ma üritasin sulle selgitada ,et mööda löödud penalti ei muutnud midagi ju, ja ka kui oleks see "mitte suluseisus" löödud värav loetud, ei saa sa kindel olla milline tulemus oleks lõpus olnud.
        Aitäh, et valgustasid mind. Ei pannudki ise tähele, et midagi sellist oleks teinud.
        sigpic

Kommentaar

Mis sellel Hollandi esimesel väraval viga oli?
          Värav oli ilus aga löödi see suluseisust. UEFA sisukohalt käib mäng nüüd ka väljakult väljaspool. Kui kohtuniklue antakse selline suluseisu tõlgendamise võimalus siis võiks sellele lisada mingi juhendi, et millisel juhul siis saaks seda rakendada. Mulle isiklikult tundub, et sellist tõlgendamist saab kasutada standart olukordade puhul, nagu näiteks korneri või terava nurga alt antavate karistuslöökide korral. Kus kaitsemängijad, kes seisavad eesimeses ja tagumises postis, võivad tekitada kunstliku suluseisu astudes üle väravajoone. Probleem on selles, et kohtunik on surve all ja peab tegema kiirelt otsuseid. Hoolimata sellest, et tal on kolm abilist tulevad ikka vead sisse. Kaheldavate olukordade puhul on alati võimalus neil ju nõupidada.

Aga ausaltöeldes on azurri sitt mis sitt.
          Eedlused on olemas. Vaadates Itaalia mänge ennem EM-i. Sattusin vaatama Itaalia vs. Shotimaa mängu siis see oli nii kiire ja avatud, et lausa lust oli vaadata. Kahjuks on sellest esitusest järele jäänud ainult hale vari.

Kommentaar

Mis toimub? Evra algkoosseisus. Kas Domenechile hakkab aru tasapisi tagasi tulema?

Kommentaar

Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitust
              Mis toimub? Evra algkoosseisus. Kas Domenechile hakkab aru tasapisi tagasi tulema?
              vahet kas mängib Evra või Abbidal seal ääres

Kommentaar

Ossa türa!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas vostrjakov Vaata postitust
                  Värav oli ilus aga löödi see suluseisust.
                  Sellist lollust on raske kommenteerida. Eriti siis kui peale mängu on 'puust ja punaselt' asi selgeks tehtud.
                  Ja Holland on täna võtmas teist skalpi - super!

EDIT: Teise poolaja alguse järgi tuleb täna aga ilmselt 5:1 kaotus.

Kommentaar

Supppper Van Persie,nagu aabitsast.
                    Olen see kes olen

Kommentaar

No nii. See jutt mida ma ma Hollandi vuti rubriigis olen rääkinud-laske kaks virtuoosi Robben ja van Persie väljakule ja esimene tõsisem üritus neilt ja maailmaklassi värav. Super.
                      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Prantsusmaa Itaalia võiks nagu kohvrid pakkida
                        Olen see kes olen

Kommentaar

OOOHH 3:1 kolmas koll vv pask,aga tubli
                          Olen see kes olen

Kommentaar

3:1. Mul pole sõnu. Nii kui Holland vähegi tõsiselt üritab, nii ka koll tuleb. Tõeline Dutch masterclass.

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                              3:1. Mul pole sõnu. Nii kui Holland vähegi tõsiselt üritab, nii ka koll tuleb. Tõeline Dutch masterclass.
                              No ma ei tea, nutta või naerda. SUPER!!!!

Kommentaar

4:1 -nelja päevase vahega loputada kolme väravaga mm-finaliste. Tehke järele mehed.

Kommentaar

Working...
                                X