Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Maavõistlused\'

Suhteliselt lühikese aja jooksul Ukrainas on Rähni mängukvaliteet ikka päris kiirelt tõusnud. Arenemisruumi jagub küll igal rindel, aga kui meenutada, milline juhe ta Flora eest kippus olema, siis tuleb mehe ees müts maha võtta. Erinevalt Kristalist, kelle ainus filosoofia kippus viimasel ajal olema pika ette tagumine igal võimalikul ja võimatul juhul, lükkas Rähn kohati päris kenasti ka lühikest söötu. Võimalikult palju mehi tugevamatesse liigadesse saada on meie jalgpalli tuleviku kohalt kindlasti õige strateegia.
    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Toppmöller liikus ringi küll, seda mida või keda ta jahtis muidugi ei tea.

Mäng iseenesest üks koondise ilusamaid, kuid välja lõi vana asi: kui ise ei löö lüüakse sulle. Selle asemel et 3:1 asi endale kallutada, oli võimalus ka pähe saada.
      Antz (FCF)

Kommentaar

Võimas mäng täie raha eest Eesti koondise poolt! Tublid!
        Esile tõstaks Piiroja ja Viikmäe,kes võitlesid kui loomad,erinevalt oma tavapärastest esitustest. Raiol oli muidugi totaalselt must päev eile.Kaks korda järjest samast kohast latti! Aaaaarrrrrggggghhhhhh!!! Head meelt teeb see,et noored olid eile heas hoos.Tehnilise poole pealt hakkavad nad vanadele juba kandadele astuma.Mängu parim minu arvates Klavan. Ja midagi sitta ei tahagi kellegi kohta öelda,seda enam et keskväljamootor Reinumäe seekord platsile ei pääsenud
        Shotimaa tuleb kotti panna!
        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

väga hea mäng oli. v.a. muidugi tulemus, aga esile tõstaks Klavani ja Jäägeri, kes tegid mõlemad väga head tööd ja muidugi Viikmäe, kes oli ka üpris aktiivne. kellegi kohta nagu ei julgekski öelda, et halva mängu tegi. ja jõhker viga klavani vastu vääris punast
          LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Peaks ukrainlastele ääretult tänulikud olema. Vähe sellest , et nad suutsid Rähnis näha potentsiaali mida meie mehed hakkasid juba tasapisi maha matma, aga nad ka leidsid Rähnile ampluaa mis talle ilmselt paremini sobib kui keskkaitsja roll millesse teda eestis suruti. Au Pijpersile et ta julges ukrainlaste n6u kuulda v6tta.

Kommentaar

Originally posted by PraS

Kuulan ja kuulan, et Kink nr. 10 peal mängima panna. Mehed kas olete näinud mis kaitsetööd ta meeskonna heaks teeb? Las ma ütlen, see on 10 pallisüstemis heal juhul 2. Minu silmis oleks tema ainuke koht ainult 9 peal, kuigi sealgi tuleb kaitsetööd teha.
              Just nr 10 ta peakski mängima. Sellel positsioonil ei peagi väga palju musta tööd ju tegema. See rohkem nagu loov ründav poolkaitsja. Nagu näiteks Deco, Zidane, Rosicky jne... Sama kohta võiks ka Tarmo koondises mängida. Musta töö tegemise jätame Rähnile ja Reimile.
              Niiet:

--------oper--------

terja--kink--smirnov
              (lindpere)

Viikmäe oleks hea vahetus Opile ja Lindpere Terehhovile.
              It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by realmadridfan

Kuulan ja kuulan, et Kink nr. 10 peal mängima panna. Mehed kas olete näinud mis kaitsetööd ta meeskonna heaks teeb? Las ma ütlen, see on 10 pallisüstemis heal juhul 2. Minu silmis oleks tema ainuke koht ainult 9 peal, kuigi sealgi tuleb kaitsetööd teha.
                Just nr 10 ta peakski mängima. Sellel positsioonil ei peagi väga palju musta tööd ju tegema. See rohkem nagu loov ründav poolkaitsja. Nagu näiteks Deco, Zidane, Rosicky jne... Sama kohta võiks ka Tarmo koondises mängida. Musta töö tegemise jätame Rähnile ja Reimile.
                Niiet:

--------oper--------

terja--kink--smirnov
                (lindpere)

Ma küsin sinult nüüd:
                kas oled eesti koondise mänge ikka näinud?

Eesti koondise nr. 10 peab tegema kaitsetööd. Miks kasutab Arno 451 taktikat?Sellepärast et saavutada ülekaal keskväljal. Miks oli holland meiega hädas? Kuna me suutsime 3 keskpoolikuga need lühikese söödu võimalused kinni toppida.

Ühesõnaga tõesti mujal maailmas nn nr. 10 peal mängiv pallur ei pea märgatavalt palju kaitsetööd tegema, aga meie ei küüdi veel selle nn maailma tasemele.

Kommentaar

Enam-vähem kõigega nõus- seda, et Rähn tegi tublit tööd jne. Samas ei saa nõustuds sellega, kui räägitakse mingist kahest kolmest võimalusest, mis Opil olevat olnud, kuid jäetakse mainimata, et Viikmäel oli neid rohkem. Ok. Süües kasvab isu, kuid vaatamata sellele ühele väravale oli tema mäng minu jaoks ikkagi vaid keskpärane.
                  Mõningad tähelepanekud mängult-
                  1. Nagu kaasasolnud jalgpallikauge sõber ütles- kui pall lendab kõrgele, siis jäävad meie mehed nagu stoppkaadrisse, et vaadata kuhupoole pall liikuma hakkab ja siis hakatakse liikuma. Aga niimoodi ei jõua pallini enne, kui vastane.
                  2. Sööt oli taaskordselt eestlasele omaselt sitt.
                  3. Esimese poolaja lõpuks hakkasin taaskordselt mõtlema- kaua võib kaitses istuda. Kas ärkamiseks on vaja seda, et sulle kõigepealt värav lüüaks?

Terja eemalolekust kahju- minu jaoks üks paremaid ääri.

MINU KOOSSEIS

----------------------KINK----------------
                  ----------------------OPER---------------
                  TEREHHOV------RÄHN------REIM----------SMIRNOV
                  KLAVAN--------PIIROJA-----STEPANOV-----ALLAS
                  --------------------POOM------------

mUIDU AGA ok MÄNG. pOISID OLID TUBLID JA ARENEMINE JÄTKUB. sEE ON VAID TORE...
                  keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Niiet:

--------oper--------

terja--kink--smirnov
                    (lindpere)

Ma küsin sinult nüüd:

Eesti koondise nr. 10 peab tegema kaitsetööd. Miks kasutab Arno 451 taktikat?Sellepärast et saavutada ülekaal keskväljal. Miks oli holland meiega hädas? Kuna me suutsime 3 keskpoolikuga need lühikese söödu võimalused kinni toppida.

Ühesõnaga tõesti mujal maailmas nn nr. 10 peal mängiv pallur ei pea märgatavalt palju kaitsetööd tegema, aga meie ei küüdi veel selle nn maailma tasemele.
                    Ehh, ikka olen näinud. Aga võiks ju nüüd, kus nooremad ja tehnilisemad mängijad peale tulevad, taktikat natuke ründavamaks muuta. Vähemalt keskmise tasemega koondiste vastu. Sellega olen nõus, et maailmaklassist võistkondade vastu peab Eesti rohkem kaitsvam olema ja sellest tulenevalt ka nr 10 kaitsetööd tegema. Aga selliste vastaste vastu, nagu Albaania võiks ju nr 10 ründavam olla.
                    It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Niiet:

--------oper--------

terja--kink--smirnov
                      (lindpere)

Ma küsin sinult nüüd:

Ehh, ikka olen näinud. Aga võiks ju nüüd, kus nooremad ja tehnilisemad mängijad peale tulevad, taktikat natuke ründavamaks muuta. Vähemalt keskmise tasemega koondiste vastu. Sellega olen nõus, et maailmaklassist võistkondade vastu peab Eesti rohkem kaitsvam olema ja sellest tulenevalt ka nr 10 kaitsetööd tegema. Aga selliste vastaste vastu, nagu Albaania võiks ju nr 10 ründavam olla.
                      et see nr 10 saaks ründavam olla peab eesti koondisel ka vähe domineerivam keskväli olema. Võtame kasvõi Reimi, kes on juba 10a. saanud rahvausvahelisi mänge, ei julge ikka palliga midagi teha. Tuleb lihtsalt oodata ja loota, et meie keskväljavõlurid saaksid siit liigast ära ja nende tase tõuseks.

Kommentaar

Eesti koondises ei pea number 10 tingimata kaitsetööd tegema . Probleem on selles,e tviimasel ajal on seal pidevalt mänginud Meelis Rooba , kes peale kaitse suurt muud ei teegi .Ja vaikselt arenedes peaks see number 10 koht lõpuks ikka ründajaks saama meil.

Kommentaar

Originally posted by malagar

Eesti koondises ei pea number 10 tingimata kaitsetööd tegema . Probleem on selles,e tviimasel ajal on seal pidevalt mänginud Meelis Rooba , kes peale kaitse suurt muud ei teegi .Ja vaikselt arenedes peaks see number 10 koht lõpuks ikka ründajaks saama meil.
                          viimane lause on sulatõsi, perspektiivile mõtlema panev lause. praegu aga on Rooba nr. 10 kohal häid mänge teinud ning imho pole Rooba koht mitte äärel, kuhu teda aastaid on püütud sobitada (nagu ka Reinumäe aeg-ajalt ja aasta eest ka Annistet), vaid keskel... ka 6 ning 8. Just viimased kaks, kuna ta on kaitsva orientatsiooniga ning hea löögiga. Viimast on vaja just, et mängu tasakaalustada. Eile kasutati teda äärel ning põhimõtteliselt mitte ükski kiirrünnak ei läinud lõpuni läbi parema ääre, vaid Jääger või Rooba peatas selle kinni ning mängis keskele. Smirnov polnud eile selgelt mänguks valmis ning jäi kahvatuks. Viikmäel oli tegelikult oma 3-4 võimalust, tühja-värava-situatsioon oli 100% võimalus, Operil oli samuti mängu algul (siis kui eestlased veel unelesid) 100% võimalus, kuid lõi väga mööda, nagu mitmel teiselgi korral. Mida tahaks näha on see, et mängitaks rohkem tagasi, püütaks palliga kindlalt ümber käia (panite tähele kui külmavereliselt Stepanov mängis?) ning mängitaks julgelt tagasi mängida. Praegu on nii, et kui vastane peale tuleb, söödetakse kas pikalt kiiresti ette või mängitakse mööda ning sealt jätkub natuke paanitsev põgenemine taga ajama hakanud vastase eest, millele järgneb jälle kiirustatud rünnak ning tõenäoliselt valesööt. Eile oli näha, et nii mõnelgi on tegelikult tehnikat olemas küll, kuid pole eriti antud julgust seda otsustusvõimeliselt kasutada.

Unise esimese poolaja kohta (elavneti nii umbes 35. minuti paiku) seletas ilmselt õieti Aaro Mõttus öeldes, et keskväljal Reim ja Rähn alles leidsid koostööd, kaitse pidas ju hästi. Albaania värav tuli eestlaste ainsa eksimuse läbi kaitses, neil 1-2 väga head võimalust kokku oligi. Siiski, Aliaj magas imho maha Jääger, kuna tal polnud suurt põhjust nii palju keskele nihkuda, et Roobagi juba paremkaitsja kohale jõudis. Igaljuhul, paremalt eksiti tol juhul.

Tegelikult on väga palju veel öelda ning mõtteid on tohutult aga lihtsalt ei jõua kõike kirjutada.

Kommentaar

Originally posted by ethan
                            Siiski, Aliaj magas imho maha Jääger, kuna tal polnud suurt põhjust nii palju keskele nihkuda, et Roobagi juba paremkaitsja kohale jõudis. Igaljuhul, paremalt eksiti tol juhul.

Tegelikult on väga palju veel öelda ning mõtteid on tohutult aga lihtsalt ei jõua kõike kirjutada.
                            kusjuures sellest parema ääre eksimusest rääkides, siis videreportaashi vaadates jäi silma, et vasaku ääre klavan oli väga madalal .. keskkaitse ja rooba olid kõrgemal ..

ehk mida ma öelda tahan, on see, et kaitse võis üritada offsaiti korraldada, aga klavan ei pannud tähele.

Seda, kes tegelikult ja kui raskelt eksis oskab vast kõige adekvaatsemalt öelda ainult Arno, sest tema dikteerib, kuidas mängima peab ning tema jaoks on need vead palju selgemad.

Kommentaar

Originally posted by ethan

Originally posted by malagar

viimane lause on sulatõsi

on küll

Mida tahaks näha on see, et mängitaks rohkem tagasi, püütaks palliga kindlalt ümber käia (panite tähele kui külmavereliselt Stepanov mängis?) ning mängitaks julgelt tagasi mängida. Praegu on nii, et kui vastane peale tuleb, söödetakse kas pikalt kiiresti ette või mängitakse mööda ning sealt jätkub natuke paanitsev põgenemine taga ajama hakanud vastase eest
                              ei, absoluutselt mitte.. seda palli v-vahile tagasiajamist, kui pole veel poole platsinigi jõudnud, sai P-Iiri vastu küllalt näha (ja kui Poom pole väravas, järgneb sellele veel \'Kaalma jalamäng\', saad aru, mida ma mõtlen)

nii on
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees

seda palli v-vahile tagasiajamist, kui pole veel poole platsinigi jõudnud, sai P-Iiri vastu küllalt näha (ja kui Poom pole väravas, järgneb sellele veel \'Kaalma jalamäng\', saad aru, mida ma mõtlen)
                                jah, selle väravavahile tagasisöötmisest võib omaette teema lausa teha, aga pidasin silmas sellist kaitsjate ja poolkaitsjate vahelist söödumängu, soovitavalt keskelt, et saada keskväli enda kontrolli alla. Ega Albaania vastu ei tulnud vaat et ühtki võimalust selliselt, et oleks mängitud kaitsjate ja poolikute vahel ning siis kombinatsiooniga palli alla viinud. kõik olid sellised poolkiirrünnakud või kiirrünnakud enamasti läbi ääre, kusjuures lõpuni liikus ainult vasak äär, kuna Rooba, nagu ma eelmises kommentaaris juba ütlesin, pole sprindimees. Albaania näiteks mängis väga ilusti keskväljal, kuni kusagil 35 minuti kandis eestlased üles ärkasid, selle agaga, et albaanlased ei suutnud kastis midagi luua.

Kommentaar

Working...
                                X