Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Maavõistlused\'

Originally posted by Juveman

Samas nagu väidab Eurosport.com-->
    Estonia 2 - 2 Denmark

Viikmae 75’
    Lemsalu 90’

Tomasson 27’
    Perez 79’

:P
    sellele, et lemsalu värava lõi, on ainult üks seletus: psühhokinees

Koondiselt kehv mäng, aga hea tulemus. Ootan põnevusega seda aega, mil eesti ründajad suudavad vastase karistusalas pidevalt täpseid sööte jagada, vastastest palli kaotamata mööda mängida ja väravaid lüüa. Taani jättis oodatust kehvema mulje, lootsin neilt paremat mängu. Kaljuveer teeb edusamme, ta ei loetlegi enam nii tihti mängijate vanuseid ja väravaid.

Kommentaar

Originally posted by Loca

Originally posted by Juveman

:P
      sellele, et lemsalu värava lõi, on ainult üks seletus: psühhokinees

Koondiselt kehv mäng, aga hea tulemus. Ootan põnevusega seda aega, mil eesti ründajad suudavad vastase karistusalas pidevalt täpseid sööte jagada, vastastest palli kaotamata mööda mängida ja väravaid lüüa. Taani jättis oodatust kehvema mulje, lootsin neilt paremat mängu. Kaljuveer teeb edusamme, ta ei loetlegi enam nii tihti mängijate vanuseid ja väravaid.
      Pean sind kurvastama ning ütlema,et sellist aega, mil meie ründajad kellegist mööda mägnviad ning täpseid sööte jagavad,ei tulegi.

Kommentaar

Mäng polnud suurem asi. Tulemus oli norm.
        Pole tavaliselt kriitika inimene, sest leian sitast alati hea üles, aga no teen erandi täna.
        Pole eriline Kingi fänn, aga no kurat kui ees Viikmäe midagi palliga teha ei julge siis pole mingit pointi. Nagu selline üritaja kuluks ära. Zahhovaiko sai vähe palli, aga kui sai siis vähemalt üritas. BTW:Saharovist oli kahju
        Muide klavan mängis suht hästi. Jagas norme sööte ja võitles kuidas jaksas. Kahju et see 1 viga nii otsustab oli.

PS! Tibu peaministriks

Kommentaar

Mina jään küll tänasega rahule. Viik Taani superkooseisu vastu on ikka täitsa hää tulemus. Mulle jäi igatahes mulje, et taanlased ei viitsinud väga pingutada. Äärmiselt rahulik mängu algus ning ka hiljem nagu ei pingutatud 100%-liselt. Sitta kah, see oli ju vaid sõprusmäng ning meie koondise kooseis üsna logisev kui nii kõlbab öelda. Jääger on oma parimas elemendis ikka paremal äärel. Reinumäe ja Saharov jooksevad siiski küllalt uisapäisa ringi. Nad on ja jäävad veel pikemaks ajaks vaid asendusmeesteks. Kuna mängu tempo oli aeglasem võrreldes eelmise kohtumisega, siis jõudis ka Rähn täitsa normaalselt oma kohal tegutseda. Kaalmaad pole vajagi kommenteerida: - he is the Man of the Match. Reaktsioonikiirus on tal paremigi kui Poomil ?...ärge näkku lööge.
          Mis siin ikka pikalt seletada: Taanlased vaevalt muretsevad selle pärast, et täna vaid viik tuli ning meie puhul oli juba ammu aeg, et õnn ka meile naerataks. Meie vastu ju mitmeid mökusid väravaid löödud ! Jalgpallis loevad väravad, vahet pole kas mängija lõi selle jalaga, käega või hoopis ühe kannikapoolega. Kui kohtunik paneb värava kirja, siis pole enam midagi kobiseda.
          ....ja ma ütlesin, et Lindperel tuleb üks täispikk kohtumine lasta mängida ! :P

Kommentaar

Originally posted by peremees

Pean sind kurvastama ning ütlema,et sellist aega, mil meie ründajad kellegist mööda mägnviad ning täpseid sööte jagavad,ei tulegi.
            Palun emigreeru Eestist !

Kommentaar

Igatahes - tulemus super !! Lüüa selline värav teisel lisaminutil ... Kellele mäng ei meeldinud , minge palun kommenteerige seda Delfis , mitte siin. Kes kohal oli see sai elamuse.Telekast võib-olla tõesti ei olnud see supermäng aga kurat küll , sellise tulemuse peale ei ole viisakas iniseda. Punkt.

Kommentaar

Kuidas mõista seda, et sportnet.ee väidab et Eesti vs Taani mängul oli 3000 pealtvaatajat aga samal ajal võib lugeda soccernetis, et pealtvaatajaid oli 4800. Kummal on õigus ja kust võetakse nii erinevad andmed?
                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Kuidas mõista seda, et sportnet.ee väidab et Eesti vs Taani mängul oli 3000 pealtvaatajat aga samal ajal võib lugeda soccernetis, et pealtvaatajaid oli 4800. Kummal on õigus ja kust võetakse nii erinevad andmed?
                  Eesti Jalgpalli liidu avaldatud(saadetud) pressiteates on kirjas 4800

Kommentaar

Ma ei mõelnud seda päris niimoodi, et Eesti tegi kokkuvõttes hea mängu. Mõtlesin selle all seda, et sisuliselt ainukesed kaks võimalust löödi ka sisse Aga tegelikult Eesti ju võitles vähemalt. Sellise klassiga meeskonna vastu mängiti isegi hästi

Kommentaar

Jah Tibu peaministriks, Tibu presidendiks! Kui peale Shoti m2ngu m6tlesin: juhtub, siis nyyd n2en, et Poomile on pea v22riline asendus tulemas. Peaasi, et ta taset s2ilitada suudaks.

Noored Klavan ja J22ger, tase omaette. Need poisid on vaja j2rgmise rongiga kuskile v2lismaale saata. Muidu kardan ma, et nende areng j22b toppama.

Nii m6nedki mehed platsil j22vad mu jaoks ikkagi m6istatuseks (R2hn, Sahovaiko, Viikm2e, Reinum2e, Zaharov).

Ylej22nutega v6ib rahule j22da.
                      Yltse v6ib rahule j22da, viik on super!

Kommentaar

Originally posted by daywalker
                        * Kui vaatasid mängu kas telekast või kohapealt, pidid aru saama, et seal oli ikka tsipa rohkem kui 3000 inimest.
                        * Sportneti andemtel käis Eesti-Šotimaa mängu vaatamas 22000 inimest. Oleks see vast tore.

Kommentaar

Originally posted by Magpie
                          * Kui vaatasid mängu kas telekast või kohapealt, pidid aru saama, et seal oli ikka tsipa rohkem kui 3000 inimest.
                          võibolla olen ma erakordselt rumal, kuid ma küll ei mõista, kuidas sellest peaks aru saama. üle lugeda ei jõudnud, silma järgi hinnates ... paistis pigem 3000.

Kommentaar

mina käin väga harva staadionil. eilne mäng oli erand. nendest ma küll aru ei saa, kes Eesti mängus midagi positiivset leidsid.

võibolla hiljem põhjendan pikemalt, aga lühidalt kokku võttes võib öelda, et seleist asja nagu \"eesti mäng\" ei olnud olemas. kõik mehed täitsid rõõmsalt vastase mängu lõhkuvat rolli, kuid olukorras kus eesti palli sai lõppes igasugune mõtestatud tegevus. põhimõtteliselt võiksid ju erinevate rollide täitjad teada ka seda, kuidas ründavas olukorras käituda. taanlased näiteks teadsid. ja ma ei mõtle ainult seda, et tehnika vihmas alt vedas - see on arusaadav. võibolla on see alati nii ja lihtsalt telekast paistab elu värvilisem.

tulemus oli muidugi super.
                            eesti parimaks pean klavanit, olgugi, et avavärav tema hingele jääb. oli piisavalt hea ja mis põhiline - käitus mõtestatult.
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Loomulikult oleks Eesti pidanud Taanit loputama silmad kinni, mängiti ju veel kodus ka! Ma tõesti ei saa aru, miks me kaitsva taktikaga peale läksime. Kui vastaste koosseisu vaadata, siis pole seal ju kedagi põhimõtteliselt: ainult Bundesliga, Premieri, Serie A jne mehed. Mis on nende saavutused? Lähiminevikust ainult MM\'i ja EM finaalturniiridele pääsemine. Olseni käe all on koondise saldo ka muidugi masendav. Kaotusi on vist lausa peaaegu 10. Ja Arno mängijate valik, tramaeivõi. Eestil on ju nii suur baas suurepäraseid mängijaid, kes kohalikus liigas hiilgavad. Ja jälle ei saanud Kink platsile! Mis jama see on? Venemaa keskmiku duubelvõistkonna mängija oleks AC Milani ja Interi kaitsjad ühe jala peal hüpates üle mänginud. Mis kurat toimub, mehed?

Ahjaa, Arno koju, Kulik koondisse!
                              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Originally posted by peremees

Küll tuleb. Iga asi omal ajal.

Kommentaar

Working...
                                X