Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Maavõistlused\'

Originally posted by jyriöö

Loomulikult oleks Eesti pidanud Taanit loputama silmad kinni, mängiti ju veel kodus ka! Ma tõesti ei saa aru, miks me kaitsva taktikaga peale läksime. Kui vastaste koosseisu vaadata, siis pole seal ju kedagi põhimõtteliselt: ainult Bundesliga, Premieri, Serie A jne mehed. Mis on nende saavutused? Lähiminevikust ainult MM\'i ja EM finaalturniiridele pääsemine. Olseni käe all on koondise saldo ka muidugi masendav. Kaotusi on vist lausa peaaegu 10. Ja Arno mängijate valik, tramaeivõi. Eestil on ju nii suur baas suurepäraseid mängijaid, kes kohalikus liigas hiilgavad. Ja jälle ei saanud Kink platsile! Mis jama see on? Venemaa keskmiku duubelvõistkonna mängija oleks AC Milani ja Interi kaitsjad ühe jala peal hüpates üle mänginud. Mis kurat toimub, mehed?

Ahjaa, Arno koju, Kulik koondisse!
    eesti suhteline sittus taaniga võrreldes välistab sinu arust vist ka igasuguse mõtestatud tegevuse vastase väljakupoolel. näiteks äärepoolikud peavad rünnakul keskele koonduma ja vastaste selja taha pugema, kuna taanlased on lihtsalt nii head.
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Vaata, meeskond mängib nii hästi, kui mängida lastakse. Eesti on kehv Taaniga võrreldes. Proovi seda mängu mõtestada palju tahad, tugev vastane teeb sinust nagunii naljanumbri, kelle kallal OMA fännidel peale VIIGILISELT lõppenud matši hea ilkuda.
      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

see pole ilkumine vaid konstruktiivne kriitika. ega see, et koondis meie OMA on, ei tähenda veel teda pimesi imetlema peaks.

sarnase mängukvaliteediga jätkates ja ehk isegi rahule jäädes, peame me tulevikus tihti kurvastama. taanlaste üleolek on aktsepteeritav, kuid eile oli tasemevahe liiga suur. eriti ilmastikutingimusi arvestades.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Viik oli tore, kuid eestlaste mäng iseenesest tipp küll ei olnud. Mõlemad meile löödud väravad olid puhtalt meie kaitse viga. Tugevamate vastu tekkib mingil hetkel kramp ja ongi kõik.
          Kaalma mängis supermängu, kuid ta peaks klubi vahetama. Kui sa ikka nüüd said tõrjuda maailmatugevate (Tomasson ja co) palle, siis Eestis tekkib motivatsioonikriis. Hästi paistsid silma Klavan, Lindpere (peale õnnevärava oli ka muidu aktiivne). Ning siin juba paljukirutud Saharov polnud ka tegelikult hull, kui teda sisse vahetati, siis läks mäng eestlaste poolest aktiivsemaks.
          Samas Reinumäe tegi täitsa mõttetu partii. Millegi hulluga hakkama ei saanud, kuid kasu tast ka ei olnud. On paremaid.
          Eestlaste väravad. Nagu Sarap ETV-s ütles \"Ühest võimalusest kaks väravat.\" Esimene värav - Allas tsenderdas Viikmäele vastu pead ja oh sa imet vopsaski Sörenseni selja taha. Teine Lindpere värav oli lihtsalt mõnusalt koba, millest sisimas iga mängija unistab. Vähemalt arvan nii.
          Taani (olgugi et võttis mängu lõdvalt) on maailmaklass. Vaadake kui täpselt ikka söödetakse. Eestlased armastavad freejazz söödumängu (enamasti) kõik on juhuslik. Kuid tundkem rõõmu viigistki, sest kümne päeva pärast enam te ei mäleta, kuidas need väravad sündisid.
          Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Originally posted by ugla

...Lüüa selline värav teisel lisaminutil...
            t6esti suurepärane.. löök mis oleks lennanud u. 20 meetrit väravast mööda sai toreda deflektsioon ja lendas sisse yle tasakaalust väljas vv-i.. t6esti hästi sihitud...

ja see kes siin sörenseni kallal ilkus et sitt päev leks pidanud t6rjuma.. esimene koll puhas juhus läks ssse rohkem viikmäe persest kui peast. ja kaitse oleks pidadnud ära lööma.. ja teine oli nagu oli..

UP THE VILLA!!!!

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by Magpie
              * Kui vaatasid mängu kas telekast või kohapealt, pidid aru saama, et seal oli ikka tsipa rohkem kui 3000 inimest.
              võibolla olen ma erakordselt rumal, kuid ma küll ei mõista, kuidas sellest peaks aru saama. üle lugeda ei jõudnud, silma järgi hinnates ... paistis pigem 3000.
              mis see täismaja Lillekülas ongi praegu? 8000-9000? enam-vähem pool ikka oli, vast 4000 siis või, Määgpail on õige suurusjärk vist
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Krt, ma ei saa teist aru. Kui Eesti oleks kaodand, oleks te siia vinguma tulnud, nüüd aga sai suurepärase tulemuse, vahet ei ole, et väravad olid kobad, aga ikkagi. Võiks nüüd natukenegi rõõmustada

Kommentaar

Delfist:
                  Eesti võidab - mölin
                  Eesti mängib viiki - mölin
                  Eesti kaotab - mölin

Kommentaar

Originally posted by eston#21

...Lüüa selline värav teisel lisaminutil...
                    t6esti suurepärane.. löök mis oleks lennanud u. 20 meetrit väravast mööda sai toreda deflektsioon ja lendas sisse yle tasakaalust väljas vv-i.. t6esti hästi sihitud...

ja see kes siin sörenseni kallal ilkus et sitt päev leks pidanud t6rjuma.. esimene koll puhas juhus läks ssse rohkem viikmäe persest kui peast. ja kaitse oleks pidadnud ära lööma.. ja teine oli nagu oli..

UP THE VILLA!!!!
                    Kui värava kohta kirjutasin,polnud videot veel näinud. Aga ükskõik missugune värav lüüakse 2 lisaminutil ja viigistab mängu on SUPER.Mis sa oled nagu tige et Eesti sellise viigi välja mängis ? Et juleti lüüa Sörensenile 2 väravat ? Naljamees...

Kommentaar

Mulle meeldis eriti see, et Teever sai 85 minutit väljaku kõrval sooja teha ja lihaseid venitada. Viimased viis minutit seisis aga kahjuks niisama ja seetõttu ei saa päris 90 minutit soendust kirja.

sic

Edit: veel märkusi väljaku kõrvalt teile arutlemiseks
                      * ühel hetkel läks Kristal ka sooja tegema, kuid pärast kahte edasi-tagasi sörki jalutas tagasi pingile. Huvitav, kas väsis ära?
                      * Oper tegi sooja umbes 5 minti, siis jäi naeratades Arnole otsa vaatama, pani mingi killu, Arno naeris ja viipas käega, et Opi soendustressi maha võtaks. Huvitav, kas Teeverul puuudub huumorisoon?
                      * Kui Kink läks sooja tegema, siis suure osa ajast painutasid nad Teeverega koos väljaku nurgas teistest (Opist siis, sest Kristas väsis vist ikka kohe) eemal. Millest nad seal rääkisid?
                      * Kokku tegid Eestil sooja üldse neli mängijat. Kristalit ja Saharovi ma siinkohal mängijateks ei loe. Ok, Kristalit ehk natuke. 4,5 meest siis. Mitu vahetust tegi kokku Taani ja mitu meest neil kokku sooja tegi?
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Aga ükskõik missugune värav lüüakse 2 lisaminutil ja viigistab mängu on SUPER
                        ma ei saa aru, kuskoahast tuleb see 90+2 minut
                        kell näitas rõõmsalt mingit 89 sekunditega kui värav löödi ja kohtunik andis üleüldse 1-e lisaminuti

Kommentaar

Heh , see oli minu liialdus mitte mänguprotokoll. Ehk siis kõige viimasel hetkel jne.

Kommentaar

Originally posted by Martin
                            * Kokku tegid Eestil sooja üldse neli mängijat. Kristalit ja Saharovi ma siinkohal mängijateks ei loe. Ok, Kristalit ehk natuke. 4,5 meest siis. Mitu vahetust tegi kokku Taani ja mitu meest neil kokku sooja tegi?
                            Tegelikult ma imestan, et Taani niigi vähe vahetusi tegi. Ja kui tegigi, siis võttis niigi tugevale koosseisule lisaks mängijaid, kes võivad EM-il tublilt mänguaega saada nagu Bogelund ja Sand, samuti Lovenkrands.

Aga nojah Eesti puhul on meil alati ju nii, et mängivad valed mehed. Ka siis, kui nendega väärt tulemus tuleb. Ei üllata.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                              Aga nojah Eesti puhul on meil alati ju nii, et mängivad valed mehed. Ka siis, kui nendega väärt tulemus tuleb. Ei üllata.
                              Mehed olid suhteliselt õiged, kuid nii Reinimäe ja Saharov on paremal äärel siiski nagu loodusõnnetus. Eritisee esimene Pärnu Tervise töömesilane, kuigi teine jääb arvatavasti surmani nooreks ja perspektiivikaks. Ründes on Viikmäe ja Zahovaiko vaieldavad - viide 85 minutit sooja teinud sägale ja tema lõpuminutite kaaslasele. Kuid reservatsioonidega.

Tulemus oli muidugi super, kuigi mäng oli nagu oli.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Martin

Mulle meeldis eriti see, et Teever sai 85 minutit väljaku kõrval sooja teha ja lihaseid venitada. Viimased viis minutit seisis aga kahjuks niisama ja seetõttu ei saa päris 90 minutit soendust kirja.

sic

Edit: veel märkusi väljaku kõrvalt teile arutlemiseks
                                * ühel hetkel läks Kristal ka sooja tegema, kuid pärast kahte edasi-tagasi sörki jalutas tagasi pingile. Huvitav, kas väsis ära?
                                * Oper tegi sooja umbes 5 minti, siis jäi naeratades Arnole otsa vaatama, pani mingi killu, Arno naeris ja viipas käega, et Opi soendustressi maha võtaks. Huvitav, kas Teeverul puuudub huumorisoon?
                                * Kui Kink läks sooja tegema, siis suure osa ajast painutasid nad Teeverega koos väljaku nurgas teistest (Opist siis, sest Kristas väsis vist ikka kohe) eemal. Millest nad seal rääkisid?
                                Kristal tegi sooja igaks juhuks, kui Rähn kergelt viga sai. Kui Rähn mängu jätkas, istus tagasi pingile.
                                Teever aga soendas end ilmselt selle ajaga juba üle, ning tuleohutuse eesmärgil Arno teda platsile ei saatnudki

Kommentaar

Working...
                                X